illa diyet istiyorsan karatayı öneririm içinde ekmek makarna pilav şeker içeren şeylerin hepsi yasak geri kalan ssebze meyve et süt yoğurt tereyağ serbest bence sağlıklı ekmek gereksiz bir besin bence, tek faydası tok tutması ama onun yerine kuruyemiş koyuyorsun karatayda kuruyemişler de fazlasıyla tok tutuyo. Ben arasıra kaçamak yaparak spor falan da yapmadan 1 ay uygulamıştım haziranda 58 kilodan 55e düşmüştüm.
KAçamak dediğim arasıra dışarda hamburger yedim, bazen canım pilav istedi pilav yedim ama ekmeği evdeyken hiç tüketmedim. Şimdi normal bessleniyorum spor da yapıyorum yaklaşık 8-9 gün oldu yediklerime dikkat etmeye kilo vermem gerekirken 300 gram aldım ne iş anlamadım :44: öğlen de yemek yedim bakim tok karnına kaç kiloyum dedim tartı 60ı gösterdi moralim bozuldu birazdan iştahım da kapandı iyi oldu aslında öğleden beri hiç bir şey yemedim canım da hiç istemiyor artık bir şeyler yemek küstüm tartıya

Gerçi regl olmama az kaldı o zamanlarda çok şişkinlik oluyor bir de 1-2 kilo fazla çıkıyorum hep belki ondandır 1 kilo vermişimdir ama şişkinlikten gözükmüyordur kendimi öyle teselli ediyorum bende :))