- 13 Mart 2012
- 408
- 49
- 73
60 ilo sınırını kıramıyorum su içiyorum diyet yapıyorum ama olmuyor olmuyor...diyetisyene sormam gerekiyor bi kere daha sanırım .ne zamandır gitmiyordum diyetisyene.offf offf.
Bence pazartesi tartıdan sonra, kalorini epey arttır. Yani canın ne isterse ye, ama hemen ertesi gün diyete tekrar başla.
Ve o ertesi gün;
su tüketimini normalde içtiğinin 1,5 katı arttır, protein ağırlıklı beslen ki bir gün önce yediklerin yağa dönüşmesin.
Bir yerde okumuştum, plato (duraklama) dönemi için bu önerilerde bulunmuştu diyetisyen.
hanimlar icimden bir ses bu is olacak diyor.o kot pantolonuma geri girecegim insallah.sunu biliyorum ama azmin ve inadin elinden hic bir sey kurtulmaz degilki kilo..nefsinize yenilmeyin hanimlar,gunlerden komsu davetlerinden en onemliside annenizden bir sure uzak durun :)) bu arada su daha fazla aciktiriyo..
Tamamen katılıyorum, ben bu hafta sonu anneme gitmeyeceğim mesela
Kızlar hepiniz cok sagolun yorumlarınız icin ilaca bu aksam başlıyorum artık :86: boğazımı tutcam artık napcaz umarım pek bi yan etkisi olmaz. İgnis canım ya daha önce yoktu yani baya düzenli oldum sonra birden kesildi bilmiyorum ama kötü seyler yasadım stresten falanda olabilir umarım ilaç iyi gelir de hemen olur kurtulurum![]()
Snemm, sana bir şey söyleyeceğim ama bana kızma. Yaşın çok genç çünkü, nedense aklıma geldi.
Büyük ihtimalle böyle bir durum yoktur zaten de, yine de aklının bir köşesinde bulunsun.
Çok aşırı yediğin zamanlarda, yediklerini çıkarmıyorsun değil mi?
Çünkü yediklerini çıkaranların, bir müddet sonra adetleri kesiliyormuş.
Bir yerde okumuştum, kız doktora gidiyor, "artık regl olamıyorum" diyor.
Doktorun ilk sorduğu soru bu olmuş, "yediklerini çıkarıyor musun?".
Kız da blumik olmasına rağmen, doktora söylememiş, hâttâ ellerini saklamış doktordan, diş izlerini görmesin diye
Yeme bozukluğu çok ciddi bir şey. Ki bizim zaman zaman çok fazla yemelerimiz bile "yeme bozukluğu" olarak
nitelendiriliyor tıpta.
Kaldı ki, yediklerini çıkarma... Eyvah, eyvah!