merhaba 2009 yılındada bu topikteydim hamile kalınca ayrılmıştım ilk gebeliğim 5 ay sürdü 6 ay sonra tekrarhamile kaldım ve şimdi 1 yaşında oğlum var..55 kiloyla hamile kaldım 73 kiloya ulaştım ve şimdi 59 kiloyum.bu kiloya kadarnasıl düştüm anlamadım çok da emzirmedim ama zaten ilk ay 60 kiloya düşmüştüm.bi ara 56 küsürlere kadar indim ama bi 15 günlük tatilden sonra 61 e yükseldim 2-3 aydır veremiyorum bir türlü 2 hafta akupunktur yaptırdım ondada çok bi etki göremedim. iznim bitti ve işe başlayacağım 2 haftaya kadar aslında yarın başlayacağım ama oğlum su çiçeği olunca rapor alıcam 10 gün kadar.neysee....
şimdiye kadar çok kışmadım ama akupunktura başladığmda çok güzel kesmitim ama o zamanda veremdim ekmeği azaltıp abur cuburu bırakıp ve 7 den sonra hiç bişi yeyememeye çalışıyordum hepi topu 1 kilo gitti.çok harekektsizim ve gaza gelmeye ihtiyacım var hatta 1 ay önce de b fit salonuna gittim ama ondada sürklilik sağlayamayınca ve yoğunluktan bıraktım. amacım 48-49 kilolara düşmek 3-4 ay içinde. boyum 1.54 ...burda yola sizinle devam etmek istiyorum ...olurmuu ...![]()
benimde hedefim 49.bu hedefim tam 6 aydır var,ama ben kilo almaya devam ettim,boğazım yüzünden,şimdi diyetimin 2. günündeyim,platese de başladım,dediğin gibi sporda motivasyon çok önemli.böyle yemeye devam edersem,daha beter olacak dedim,boğazıma hakim olabiliyrm şimdilik,spordada yaptıkça zayıflayacağıma inanıyorum,hiç canım istemezse en azından 20 dk yapayım diyorum.yani hep sonrasını düşünerek motive oluyorum.bide acıktıkça buraya bişeyler yazmaya karar verdim.birbirimize yedirtmeyelim.