Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yediklerimi yazmayi unutmusum:))
SABAH kahvaltilik gevregi sut
OGLE corba, elma, mandalina, yesil cay
aksama bakalim artik Allah ne verdiyse:))
bu arada scyllacim ya ben anladim gunde 1 videodan bahsediyorlar ama gunde 1 video cok cok az en az 45 dk spor yapiyordum ben eskiden o yuzden ben yine gunde 3 video biraz da mekik cekeyim 35-40dk arasi bi seyler olsun diyorum cunku bisiklet kullanasim hic yok(
inşallah motive edicek sonuçlar çıkar canım ben yılbaşından sonra diyet yapmadım bu gün başladım pek umudum yok almış olmayayımdaeyvahedigeldismile
evet canım tatlıya hayır demeyi öğrendik en azından
sağlıklı beslenebilmene sevindim canım
çikolata yoooookkkkk
ayy adımı gördüm :)))
beni siliceksin bu durumda ben kilo bildirimi yapmadım bilmiyorumkismile
bu arada 1 kilo almışım ben
iyiki o 2 kiloyu verdi sayenizde
ama şuan şişim gerçi
ayyy mankenlere hayret ediyorum 9 ay boyunca nasıl 6 kilo alıyorlar
10 kilo alsam iyi ama nasıl becericem bilmiyorum ekmek yemiyorum hamurişi yemeyi düşünmüyorum bakalım
yesam çıktın mı yoksa koptun mu canım
Canım o diyette olanlar için değil, herkes için 8 dk, biz diette olduğumuzdan fazla yapıcaz tabi normal olarak, ama ideal kilona ulaşsan da günde 8 dk yapman tavsiye ediliyor ki, bir daha hiç kilo problemi yaşamayasın![]()
slm arkadaşlar
yesacım ben geçen çarşamba kilo bildirimi yapmıştım ama listede benimle ilgili herhangi bi bilgi yok,ben yine yazayım:boy 1.65, başlangıç kilom 58.5 idi, şimdi 57.5 .teşekkür ederim şimdiden
hukukcu canim ben senin yazdiklarina hep dikkat ediyorum da masallah hep dikkat ediyosun cok cok kutlarim canim
bende yedıklerımı yazayım hemen
sabah: 2 dılım ekmek(uzun zamandır esımle kahvaltı fırsatımız olmamıştı ondan dolayı 2) 1 domates,5 zeytın ,1 dılım paynır,1 yumurta
ara: 5 badem
öğlen:1 tabak patates puresı,1 bardak ayran ,1 tane salatalık tursusu
ara 2 bardak adacayı 2 petbor buskuvı (misafırım vardı ayıp olacaktı yemeseydım)
aksam : azıcık kurufasulye,azıcık patates puresı,yogurtlu bıber 2 catal, salataaaa
hareketlerımı yaptım,mekığımı cektım bebegımı bol bol emzırdım şimdide esımle karsılıklı 1 bardak cay içebılırım deılmı????
Yesacım canım benim istediğin kadar sor ben hiç sıkılmam, öperim yanaklarından.
Ben de bu akşam nohut, pilav, turşu yedim bir de ayran içtim.
iyi akşamlar kızlar
bugün sabah 3-4 kayısıyla güne başladım. sabah çarşı pazar ve okul işlerimi hallettim.11 gibi eve geldim.
kahvaltımı yaptım.2 gibi gezmeye gittim.orda 3-4 kaşık salat yarım dilim börek ve bir dilim kek yedim.bir dilimde beşamel soslu brokoli...5.30 da spora balladım 7 ye kadar yaptım.videolardan sadece göbeği yapmaya fırsatım oldu.
akşam yemeğinde fırında balık ve hoşaf vardı.2 litre suyumu ve 1 maden suyumu içtim.
çok saol yesacım:)
bu arada bende yazayım yediklerimi
sabah:1 dlm kepekli ekmek ve peynir
ara: 1 parça çikolata(bitter)
öğlen: 1dlm kepek ekmek,omlet, domates, biber,
ara: kuru kayısı ve dut
akşam: bir kase yoğurt, 3 light bisküvi
şimdi ise meyve
bu arada eşim diyetimi sabote etmek için elinden geleni yapıyor, nasıl dayanıcam bilmiyorum??
teşekkür ederim canım elimden geleni yapıyorum umarım böyle devam eder sağlıklı beslenmeye alışmak istiyorum en çok da kaydirigubbakcemile5 yani kilo verilir 2 kilo zaten sorunum ama sağlıklı beslenmeye alışmak sanırım kendime vereceğim en büyük ödül opuyorumnanaktan darısı hepimizin başınaolumunekankayizsmile bi de sinirlendiğimde atıştırma yerine meyvelere saldırıyorum arada onları bi dizginleyebilsem süper olcak en azından meyve diye avutuyorum kendimi ama kaydirigubbakcemile3
bende yedıklerımı yazayım hemen
sabah: 2 dılım ekmek(uzun zamandır esımle kahvaltı fırsatımız olmamıştı ondan dolayı 2) 1 domates,5 zeytın ,1 dılım paynır,1 yumurta
ara: 5 badem
öğlen:1 tabak patates puresı,1 bardak ayran ,1 tane salatalık tursusu
ara 2 bardak adacayı 2 petbor buskuvı (misafırım vardı ayıp olacaktı yemeseydım)
aksam : azıcık kurufasulye,azıcık patates puresı,yogurtlu bıber 2 catal, salataaaa
hareketlerımı yaptım,mekığımı cektım bebegımı bol bol emzırdım şimdide esımle karsılıklı 1 bardak cay içebılırım deılmı????