• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sen ondan da zor kilo veriyorsun biraz şimdi anladım.
Malesef o da var bende ya tüm gün bir tostla durdum ama saat 12yi geçince o dolap sanki gel bana gel bana der gibi ya :27:

Bence sabah yemiyoruz ordan kapatıyordur :37: ben de ekmek ve tuz sevmem mesela :52:

amma hamur işi dedin mi orda duracan :52::52:

Hapımı kullanıyorum ama yine de çok kolay veremiyorum evet.
Zaten bu 11 kiloyu ilaçlardan aldım ya 1 senede. Nolduğumu şaşırdım.

Neyse veririz de, şu gece işine bi çözüm bulmam lazım benim. Saat 10 gibi falan haşlama yumurta falan mı yesem napsam, bilemedim ki:31:

Hapımı kullanıyorum ama yine de çok kolay veremiyorum evet.
Zaten bu 11 kiloyu ilaçlardan aldım ya 1 senede. Nolduğumu şaşırdım.

Neyse veririz de, şu gece işine bi çözüm bulmam lazım benim. Saat 10 gibi falan haşlama yumurta falan mı yesem napsam, bilemedim ki:31:

Kanına girmek gibi olmasın da o saatte beni tatlı falan kesiyor anca :1:

dipnot: bir çözüm bulursan bana da söyle

Son düzenleme:
Sevmem demiim de aram yok. Bak regl dömemimdeyim, hiiiiçççç, önüme 40 çeşit şey getirseler yemem :)
Hamur işini severim ya..Sevilmez mi..Ama öyle deli bi düşkünlüğüm yok.

regl deme bana çikolata stoğum bitti :43:

ben bu spordan sonra çok acıkıyorum ya :60:

regl deme bana çikolata stoğum bitti :43:

ben bu spordan sonra çok acıkıyorum ya :60:

Hee yap sen o stokları yap..sonra jillianla debelen..

Ben sigarayı bırakınca delirmiştim..Eve paket paket rulo katla çokonat alıyordum..Ama yok böyle bişey..Kusana kadar yiyip yine doymazdım..
Ne günlerdi be.
Sonra bi baktım 6 kilo almışım :60:

Sonra kestim, verdim tabi.

Hee yap sen o stokları yap..sonra jillianla debelen..

Ben sigarayı bırakınca delirmiştim..Eve paket paket rulo katla çokonat alıyordum..Ama yok böyle bişey..Kusana kadar yiyip yine doymazdım..
Ne günlerdi be.
Sonra bi baktım 6 kilo almışım :60:

Sonra kestim, verdim tabi.

Bence sigara da zayıf tutuyor zayıflamak için başlayanlar varmış

Nasıl bıraktın ya :26: ben cardio kısmında nefes nefese kalıyorum ama hiç bırakmak istemiyor canım :27:

Hatta jillianın arkasından içiyorum :60:

Bence sigara da zayıf tutuyor zayıflamak için başlayanlar varmış

Nasıl bıraktın ya :26: ben cardio kısmında nefes nefese kalıyorum ama hiç bırakmak istemiyor canım :27:

Hatta jillianın arkasından içiyorum :60:

Birden bıraktım işte..3 sene içmedim, bu sene başladım yine..
Valla nikotini unutan bünyeye tekrar hatırlatmak, tamamen şımarıklık, başka bişey değil.

cıkkssss :ssz::ssz: bu ifadede içiyorum bitek :27: yanarken elime bile almadım canım tiksiniyorum içilen ortama girmem evimdede içirtmem :27::27: sokakta bile sigara içenlerin arkasından kaçtığımı bilirim :60:

benim kokusu hoşuma gidiyordu ya hep eşimle tanıştıktan sonra başladım zaten yanımda fosur fosur içiyordu :/ benim de hoşuma gidiyor ya başladım :27:

ay ne güzel ciğerlerin tertemizdir zaten kutuların üstüne de kara kara ciğerleri koyuyorlar :27:

benim kokusu hoşuma gidiyordu ya hep eşimle tanıştıktan sonra başladım zaten yanımda fosur fosur içiyordu :/ benim de hoşuma gidiyor ya başladım :27:

ay ne güzel ciğerlerin tertemizdir zaten kutuların üstüne de kara kara ciğerleri koyuyorlar :27:

ay nette ne videolar var kusarsın böğğğğ :27: benimkide içiyordu ama baktıki olucak gibi değil bıraktı 7-8 yıl oldu :27: arada vanilyalı puro içiyo veya birlikte nargile içiyoruz meyveli :32:

ay nette ne videolar var kusarsın böğğğğ :27: benimkide içiyordu ama baktıki olucak gibi değil bıraktı 7-8 yıl oldu :27: arada vanilyalı puro içiyo veya birlikte nargile içiyoruz meyveli :32:

Maalesef nargile kesmiyor beni nikotinden sonra :1:

Ayrıca puro çok ağır ya sen de içiyor musun ben de ondan tiksiniyorum bak :120:

Tabi vanilyalı kokusu çok hoş :52::52:

Maalesef nargile kesmiyor beni nikotinden sonra :1:

Ayrıca puro çok ağır ya sen de içiyor musun ben de ondan tiksiniyorum bak :120:

Tabi vanilyalı kokusu çok hoş :52::52:

yok canım içermiyim :36::36: nargile hafif diye içiyorum oda fazla içemiyorum tabi :31: valla benimki bıraktıysa herkes bırakır tanıştığımızda bırakamıyorum diyordu şıp diye bıraktı yoksa yakın olamıyorduk :60: :60:

Back
X