• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ay evet ben de hastalık sürekli tartıdayım ben.ama şidi diyetteyin ya sadece hiçbişey yemeden çamaşırlarla tarılıyorum.yani hersabah tartılcam.o da mı sakıncalı acaba?ama benim kilom çok değişken haftada tartılırsam bilemem ki!:çok üzgünüm:

canim eger gun icinde 2 kere tartilirsan ya da hergun sabah tartilirsak hepimizin kilosu degiskendir opuyorumnanaktan o yuzden sabit bir gun hatta mumkunse sabit bir saat haftada yanlizca bir kere insallah zemuszemus

canim eger gun icinde 2 kere tartilirsan ya da hergun sabah tartilirsak hepimizin kilosu degiskendir opuyorumnanaktan o yuzden sabit bir gun hatta mumkunse sabit bir saat haftada yanlizca bir kere insallah zemuszemus

evet canim slk tartilmayi onermio doktorlar zaten opuyorumnanaktan

herkese merhabaaaaa

bugün çok düzensiz yedim fazlalık yok gibi ama bide siz bakın bilmiyorumkismile
sabah 10.30::1 bardak ılık su 2 kuru yemiş üzerine tekrar 2 bardak su

Yarım saat sonra 2 gofret yine 2 bardak su
2.30
öğle:.1 dilim ekmek 1 parça peynir az bir hoşaff
ara
5.00::1 parça peynir

akşamada tarhana çorbası var 2 dilim ekmekle beraber yoğurtta yerim cokacimcoook

20 dakika hafif sporda yatım :kedi:

herkese merhabaaaaa

bugün çok düzensiz yedim fazlalık yok gibi ama bide siz bakın bilmiyorumkismile
sabah 10.30::1 bardak ılık su 2 kuru yemiş üzerine tekrar 2 bardak su

Yarım saat sonra 2 gofret yine 2 bardak su
2.30
öğle:.1 dilim ekmek 1 parça peynir az bir hoşaff
ara
5.00::1 parça peynir

akşamada tarhana çorbası var 2 dilim ekmekle beraber yoğurtta yerim cokacimcoook

20 dakika hafif sporda yatım :kedi:

canim benim hakketen dengesiz yemissin kuzumm kahvaltida etmemissinn en onemli ogun kahvalti kizlar diyettede normal zamandada kahvalti cok onemli
yapilan arastirmada kahvalti yapanlar daha cok kilo vermisler

selam tatlııım
nasıl gidiyor koçluk su içmeyi hatırlattığın için sağolŞeniz öğlen bi ara uğradım baktım su içmeyi unutmayın yazınca susadığım aklıma geldiiisırnaşık şey

saol canim benim valla umarim memnunlardir kizlar koclugumdan onemli olan sizlerin memnuniyeti tatlim
sevindim su icmene bak yine hatirlatiorum icmeyenler unutanlar icsin hemen
SU-surahiden-bardaga-dokuluyor.widec.jpg

benim birde wc problemim var aslında her gün sabah aç karnına ılık su ve kuru incir yada kuru kayısı yemem gerek ihmal ettiğim bir konu
başka bir yolu varmı acaba

benim hayatım boyunca yaşağıdım bir sıkıntımafoldumben

Son düzenleme:
yasemincim gecen gun bana doktora git neye yiyebilirim neyi yiyemem diye ogren dedin ya ben hangisine gitsem ozel degilde devlet hastanesi gitmek istiyorum acaba hangisi bakar kı hiç bilmıyorum :kedi:

yasemincim gecen gun bana doktora git neye yiyebilirim neyi yiyemem diye ogren dedin ya ben hangisine gitsem ozel degilde devlet hastanesi gitmek istiyorum acaba hangisi bakar kı hiç bilmıyorum :kedi:

canım devlete gittim

biraz uzun iş ama ileride çok faydasını görürsün canım
ilk olarak dahiliye bölümüne çıkıyorsun zayıflamak için deme istersen bana ikinci gittiğimde zayıflamam lazım dediğimde şöyle bi baktılar alsanaalsanasmile
ne kadar saçma bi düşünce:mymeka:
neyse dr senden bi takım tetkikler ister sonra diyetisyene yönlendirir canım benim bildiklerim bunlar kolay gelsin tatlımolumunekankayizsmile
bende baharda giderim :dance:

canım devlete gittim

biraz uzun iş ama ileride çok faydasını görürsün canım
ilk olarak dahiliye bölümüne çıkıyorsun zayıflamak için deme istersen bana ikinci gittiğimde zayıflamam lazım dediğimde şöyle bi baktılar alsanaalsanasmile
ne kadar saçma bi düşünce:mymeka:
neyse dr senden bi takım tetkikler ister sonra diyetisyene yönlendirir canım benim bildiklerim bunlar kolay gelsin tatlımolumunekankayizsmile
bende baharda giderim :dance:

canımsın benim sagol bitanemopuyorumnanaktan ben hemen int uzerinden randevu alayım:ecrin_bebek:
evet cnm ne yemem ne içmem gerektigi ogrenmem için diyim belki oyle bakmazlar :kedi:

benim birde wc problemim var aslında her gün sabah aç karnına ılık su ve kuru incir yada kuru kayısı yemem gerek ihmal ettiğim bir konu
başka bir yolu varmı acaba

benim hayatım boyunca yaşağıdım bir sıkıntımafoldumben

Canım ben bir ara ödem için bir çay vermiştim o ya o çay benim bir ara yaşadığım bu tarz sıkıntıya çözüm olmuştu.

canımsın benim sagol bitanemopuyorumnanaktan ben hemen int uzerinden randevu alayım:ecrin_bebek:
evet cnm ne yemem ne içmem gerektigi ogrenmem için diyim belki oyle bakmazlar :kedi:

evet tatlım aynen öyle zaten daha sonra kafana bişey takılırsa direk diyetisyene gidiyorsun sanırım
meselaa yediklerin problem oldu veyaa sevmediğin gıdalar onların yerine geçenleri öğrenebilirsin
canım inşallah seni doğru yönlendirmişimdir ben en son eylülde gittim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

hani elma limon tane kara biber olanmı canımCADIARZU

Yok canım yeniden veriyim

5 su bardağı su
1 limonu 4 e bölüyorsun
1 tutam kiraz sapı
bir çay kaşığı zencefil tozu
3 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne

Bunları bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun. Biraz zahmetli görünüyor ama benim işime yaradı.

Yok canım yeniden veriyim

5 su bardağı su
1 limonu 4 e bölüyorsun
1 tutam kiraz sapı
bir çay kaşığı zencefil tozu
3 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne

Bunları bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun. Biraz zahmetli görünüyor ama benim işime yaradı.

evet tatlım hatırladım şimdi

yok zahmetli değil canım

şu anda bu listeyi görünce şöyle bi soru geldi aklıma günde 5 bardak bu sorun için fazlamı olur yoksa normalmi
böyle çayları çok severim
dur hemen not alayım canım
teşekkürler koooocaaman öptümŞeniz

Back
X