50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim,,hoşbuldum a.s. a.s.
çikolatasız ne kadar dayanabilicem bakalım.. :( :( bi kere yemeye başlayınca kendime hakim olamıyorum -tatlicadiarzu- açlıktan degil de gözüm doymuyo:icecream:

bak canın çok çikolata istediğinde küçük bi parça kopar ve damağına yapıştır hem beynin algısı için daha tatmin edici olur hemde çok yememiş olursun yok ben illada yicem diyorsan light çükolata alll bak canım çekti akşam akşam cokacimcoookcokacimcoook benim annem babam baskül mubarekler çekmeceler abur cubur dolu içim gidiyor hergünn hele cipsslereee offf offff cokacimcoookcokacimcoook

bak canın çok çikolata istediğinde küçük bi parça kopar ve damağına yapıştır hem beynin algısı için daha tatmin edici olur hemde çok yememiş olursun yok ben illada yicem diyorsan light çükolata alll bak canım çekti akşam akşam cokacimcoookcokacimcoook benim annem babam baskül mubarekler çekmeceler abur cubur dolu içim gidiyor hergünn hele cipsslereee offf offff cokacimcoookcokacimcoook

bizde de durum aynı :(:( en sevdigim bisküviler çikolatalar ne ararsan var,, haliyle dayanamıyorum ben de:1rolleyes: bi de annemi kıskanıyorum,, o kadar yemek yiyo yine de kilo almıyo :dilcikar:
genetik olsaymış keşke:D

selam çıtırlarrr bugun gunum çok guzeldi.Hiç çıkolata yemedım hominigırtlaklık yapmadım :) sabah hafıf bır kahvaltı oglen ızgara tavuk ve aksamda bezelyeyle bitirdim.çarsamba gunku tartılma gununu ıple çekıyorum walla cok heycan yaptım =) hepınıze iyi geceleerrr...

73186986db7.png

slm kızlar ben de regli dönemındeyim felaket agrım var sanırım bu hafta kılo veremedım :tomato:

çarşamba gunu aılemın yanına dönuyorum tartımı eve gotursem annem kafamı kırar ama bı yolunu bulup haftalık kılo kaybımı ogrenecegım..güneş tüm gün sizinle olsun..

günaydın kızlar maşallah ben kilo vermedimlerle dolu sayfa :oklava: :oklava:
sabah mısır gevreğimi yedim bir kase akşam kayınvalideme gittik börek yapmış tabi ben yemedim tadına bile bakmadım kırıldıysa kırıldı akşam saat 8,30 dan sonra börekmi yenir boşunamı aç kaldım bütün gün yarın büyük gün hazırmısınız. cucuma 1 kilo verecektin bu hafta sen :mymeka: oh ailenin yanınada dönüyormuşsun senin işin çok zor .

günaydın topik ahalisi
şu an elimde şekersiz çay öğlen olsun diye bekliyorum
ama eminim bu hafta hiç kilo veremedim oooooffffffff ooooooooffffffffffffffffff

günaydın kızlar çarşamba başlayalı 1 hafta olacak ama hiç hafifleme hissetmiyorum karnım su dolu :(( ne yapalım bizde yavaş yavaş uzun sürede veririz umudumuzu kaybetmemek gerek

cucuma 1 kilo verecektin bu hafta sen :mymeka: oh ailenin yanınada dönüyormuşsun senin işin çok zor .

evet kılo veremedım ama almamısım da :tomato:

regli günümün gecikmesi sınav stresi fln derken düzenim bozuldu yoksa gayet istikrarlı ilerliyordum :sm_confused:

9marta kadar aılemleyım neredeyse bır ayım var ve haftada bir kilo verecegım buraya yazıyorum 11 mart sabahı tartıldıgımızda şuraya 52 diye yazacagım söz veriyorum :çok üzgünüm:

şimdi sınava gıdecegım hadı bana şans dıleyın :1hug:

cucumam başarılar dilerim sınavında Şeniz allah yardımcın olsun inş.
ben sana güveniyorum canım durursun sen sözünde kaydirigubbakcemile5

başarılarr....

bende iştahsızlık başladı....reglim ama canim ne tatlı ne de bise yemek istiyo...sadece meyve yiyebiliyorum...zaten ödemden dolayı cok dikkat ediyodum sanırım bu dikkat bende mide kuculmesi ve istahsızlık yaptı....dun sadece 1 tane simit yedim vede meyve..o acıkdıgımdan degil halsiz kalmamak için....bugun daha bişe yemedim canımda istemiyo..oglen gene meyve yerim....uff boleside guzel degil herseyi dengeli yapmak lazım....

yemek yedim geldim
1 kase ezogelin çorbası+haşlanmış tavuk
şu saat itibariye 1 lt.su
ikindi üzeride 1 tane elma var çantamda bekliyor beni :)))

öğlen çorbamı içtim fırında makarna vardı ufak bir dilim yedim
arada portakalım var akşam dışarıda işimiz var akşam yemek yok meyve yiyebilirim ancak.

selam kızlar topik açıldığından beri uzaktan uzaktan takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım bende geldimmmmm yaaa ne güzel daha önce hedef kiloma ulaşmış çıtır narin bişeyken stres sıkıntı kışın gelmesi hareketsizlik sebelerinden dolayı tekrar başladığım yerdeyim en çokte bu hale gelmemi etkileyen haftalarca yemek yememem oldu . şimdi bu yaz düğünümde var sizinle birlikte tekrar motive olmak istiyorum öpüyorum hepinizi
buarada kilo 57 50 olmalıyımmmmmmmm bizamanlar 48 dim tabi senağlama

kızlar özledim sizi yaa işler çok yoğun giremez oldum siteye :) dünkü çikolata kaçamağından sonra diyetime kaldığım yerden devam ediyorum :)

selam kızlar topik açıldığından beri uzaktan uzaktan takip ediyorum ama daha fazla dayanamadım bende geldimmmmm yaaa ne güzel daha önce hedef kiloma ulaşmış çıtır narin bişeyken stres sıkıntı kışın gelmesi hareketsizlik sebelerinden dolayı tekrar başladığım yerdeyim en çokte bu hale gelmemi etkileyen haftalarca yemek yememem oldu . şimdi bu yaz düğünümde var sizinle birlikte tekrar motive olmak istiyorum öpüyorum hepinizi
buarada kilo 57 50 olmalıyımmmmmmmm bizamanlar 48 dim tabi senağlama

slm herkese bu bölüme yeni geldim

bitter bende 57 yim 50 olmak istiyorum...ama çok zor veremiyorum...stresten boyna alıyorum.rejıme gırıyorum tekrar bozuyorum ...moralim bozuk koca bir göbek var.dogum yapalı 7 ay oldu,aldıkça alıyorum kılo

Ben pilav yedim az önce elimde su internette gezinti yapıyorum bugün bayağı yürüdüm sabah açık hava da bi hafifleme var üstümde birde egzersize başladım dün bacaklarım için ve şu an bayağı ağrıyor özellikle merdiven çıkıp inerken ama olsun bu kaslarımın çalıştığının işareti :))

cucumam başarılar dilerim sınavında Şeniz allah yardımcın olsun inş.
ben sana güveniyorum canım durursun sen sözünde kaydirigubbakcemile5

işte bu yuzden kılo vermek kolay arkadaslar goruyor musunuz önemlı olan bu destek ve inanç kaydirigubbakcemile5

annemın lezzetlı hamur işlerine pembeinci için yasakkelime dıyecegım veee çıttır çıttır bir kız olacagım kaydirigubbakcemile3

tadımdan yenmeyeceğim :utangac: :roflol:

hadi bakalım yenı gelenler hosgelmısler a.s.

yeni gelen arkadaşlar aramıza hoşgeldiniz . Bende bugün çok yoğunum fazla giremiyorum
Yarın büyük gün hazırmısınız ......

Back
X