• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Limonla bebik iyiler, çok dışarı alıştılar yalnız içeri sokmak zor oluyor:)

canim benim cok sevindim artik ikili oldular onlar olumunekankayizsmile
tabi disarda rahat rahat ucusuolar tepisiolar ordan oraya kafese istemiolar girmek kiyamam onlara ben ..bi bakarsin bebisleride olur canim opuyorumnanaktan

uyku5td_1255758177.jpg

Canım benim sana da tatlı rüyalar, yatmadan önce bir bakıyım dedim gördüm iyi oldu, öpüyorum yanaklarından yarın görüşürüz hayatım, iyi geceler.

canimmmmmm benimmmm bende cok opuyorumm bitanemm
allah rahatlik versin hayatimmm bebik ve limonumuda cok optum opuyorumnanaktan

günaydınlar!!!
bol yemekli bir gün olsun isterdim ama.
sabah itibariyle 57.0 eh idare eder 5 gün 1 kilo 1 haftada belki 1.5kilo olur inş.
yasemn76 1 paket 1 hafta kesin yeter.ssanırım iki boyutu var 250gr ve 500gr.
ben daha hiç bişey yemedim .kahvaltı yapacam sanırım şu k flakesi yiymeyeceğim.pzartesi devam ederim.

kızlar ben boğazıma bi çözüm buldum sanırım :lepi: canım atıştırmak istedike beyaz leblebi yiyorum kaydirigubbakcemile2 bademlere fınldıklara salmdırmıyorum böylece kaydirigubbakcemile3
işallah bu işe yarar boshayallersmilekaydirigubbakcemile3

@betulcum cnaim benim gunluk kilonu yazmasan yani tartiyi kullanmamaya calissan kullansan bile sadece carsambalari bizimle paylassan canim benim a.s.

@hukukcu canim super yaa beyaz leblebinin hem cok faydasi var hem de diyet yapanlara da tavsiye ediliyor bravo :lepi:

benim de kahvalti

kahvaltilik gevregi+ sut+icine de muz dogradim zemuszemus

ben bugun tum gun evdeyim ve de yapacak bi seyim yok sanirim kendimi spora vercem -tatlicadiarzu-

Kizlar bende bugun basliyorum. 57.2 kiloyum sabah ogle ve aksam korn flakes yemeyi dusunuorum yesil cay icicem ve aciktigimdada yesil elma yerim. Siz ozel bir diyet programimi hazirladiniz?

Kizlar bende bugun basliyorum. 57.2 kiloyum sabah ogle ve aksam korn flakes yemeyi dusunuorum yesil cay icicem ve aciktigimdada yesil elma yerim. Siz ozel bir diyet programimi hazirladiniz?

oncellikle aramiza hosgeldin canim kaydirigubbakcemile5 carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz haftanin kocu seciliyor ve o koc kacamak yaptigin anlarda sana ceza verebilir aklinialirimsmile bu haftanin kocu prensesfcgimiz zemuszemus onun disinda ozel bir diyet programi uygulamiyoruz ama yediklerimze dikkat ediyoruz ve herseyi paylasmaya calisiyoruz kaydirigubbakcemile4 sen kac kilo vermek istiyorsun canim boyun kac bi de kaydirigubbakcemile2

@betulcum cnaim benim gunluk kilonu yazmasan yani tartiyi kullanmamaya calissan kullansan bile sadece carsambalari bizimle paylassan canim benim a.s.
canım ben her sabah tartılıyorum.meraklıyım işte.bu diyet bölümüne de yeni geldim.kuralları bilmiyorum.minik bebeğim var.fazla da girmiyorum.hergün kaç kg olduğumuzu yazmak yasak mı?

canım ben her sabah tartılıyorum.meraklıyım işte.bu diyet bölümüne de yeni geldim.kuralları bilmiyorum.minik bebeğim var.fazla da girmiyorum.hergün kaç kg olduğumuzu yazmak yasak mı?

kilomuzu sadece carsambalari paylasiyoruz canim benim opuyorumnanaktan

oncellikle aramiza hosgeldin canim kaydirigubbakcemile5 carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz haftanin kocu seciliyor ve o koc kacamak yaptigin anlarda sana ceza verebilir aklinialirimsmile bu haftanin kocu prensesfcgimiz zemuszemus onun disinda ozel bir diyet programi uygulamiyoruz ama yediklerimze dikkat ediyoruz ve herseyi paylasmaya calisiyoruz kaydirigubbakcemile4 sen kac kilo vermek istiyorsun canim boyun kac bi de kaydirigubbakcemile2

Hosbulduk canim boyum 1.62 53 kilo olmak istiyorum tamam bende carsamba gunu yazicam kilomu :) umarim kacamak yapmam

Back
X