50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ayy prensesim bu kadar olur benim de ucugum cikti dun sabah kucuktu bu sabah biraz daha buyumus ve de aciyor aynii yaaa olumunekankayizsmile
bu arada sabah

kahvaltilik gevregi
sut
ceviz

aaaaa pes valla tatlim kalbe kalbe karsi ikimizin ayni an olmus benimde buyudu gulumm gecmis olsun kuzumm kiyamam sana benn

aaaaa pes valla tatlim kalbe kalbe karsi ikimizin ayni an olmus benimde buyudu gulumm gecmis olsun kuzumm kiyamam sana benn

evet canim benim yaa bu kadar olur bayanssulusmile sana da cok gecmis olsun kuzum senin niye cikiyor biliyomusun ben ya kotu bir ruya gorursem cikar ya da boyle kafamda bi suru konular dusunceler olursa cikar yani boyle kafami bi seye falan takarsam kaydirigubbakcemile

evet canim benim yaa bu kadar olur bayanssulusmile sana da cok gecmis olsun kuzum senin niye cikiyor biliyomusun ben ya kotu bir ruya gorursem cikar ya da boyle kafamda bi suru konular dusunceler olursa cikar yani boyle kafami bi seye falan takarsam kaydirigubbakcemile

saolasinnn bitanem sanirim ya ruyadan etkilendik ya biseyi kafamiza taktik gulum tamda ortada cikmis cok kotu bitanem

bugunku menum,

sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
1 dilim peynir
1 avuc maydonoz
3 cherry domates, 1 fincan yesil cay

ara
2 ad. eti form limonlu

oglen
mezgit tava 2 parca
karnibahar brokoi haslama

ara
1 dilim bugday ekmegi, peynir, maydonoz, 2 ad. cherry domates
(kahvaltimdan artanlar,
birazdan yapicam bu arayi

1 lt su ictim su ana kadar

aksama Allah kerimmm

dun aksam esim kahvalti istedi,
ben de 2 dilim bugday ekmegi,
bir parca peynir, 1 parca kasar peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 minik lokma helva, 1 minik lokma nutella yedim.

gece mandalina yedim 2 tane.

20 dk kadar pilates yaptim.

r_j1q7yzbx3aqix3pwbm0q.jpg

kizlar bu sabah yine normal kahvalti hazirladim esimle ikimiz icin;
ama ben yiyeceklerimi kucuk bir tabaga boldum ve o sekilde yedim; iyi oluyor insan abartmamis oluyor;
henuz ara yapmadim;
sadece su iciyorum bol bol.

bu arada sabah tartildim birazcik daha zayiflamisim (az ama)
ama soylemem, carsambayi bekliyorum..zemuszemus

optum hepinizi,
iyi haftasonlari,

bu arada kocumuz bugun tatliyi yasaklamis;
ok.. istekleriniz emirdir.

yalniz 1 ad. pingui var dolapta baktim 100 kalori, esim almis,
cok da severim.

ne zaman yiyebilirim onu?? izin var mi?
gecen haftasonundan beri hic tatli, kek, pasta , gofret, cips vs yemedim ; bunu dikkate alarak cevap verin nolur..bilmiyorumkismile

optum hepinizi,
iyi haftasonlari,

bu arada kocumuz bugun tatliyi yasaklamis;
ok.. istekleriniz emirdir.

yalniz 1 ad. pingui var dolapta baktim 100 kalori, esim almis,
cok da severim.

ne zaman yiyebilirim onu?? izin var mi?
gecen haftasonundan beri hic tatli, kek, pasta , gofret, cips vs yemedim ; bunu dikkate alarak cevap verin nolur..bilmiyorumkismile

canimcimm pingui nedir

Bugün tatlı yasakmıymış ben 2 tane madlen yemiştim bilmiyorumkismile
Taaa ne zamandır tatlı yemiyordum ama bugün 13 de kalktım, o yüzden kahvaltıyla öğlen yemeği bir oldu

5-6 zeytin .3 dilim tam tahıl ekmeği, kibrit kutusu kadar kaşar bir de kahvaltılık ezme yedim. Bir de işte 2 tane sütlü madlen yedim eyvahedigeldismile

ya ben 57 kiloyum..50ye düşmek istiyorum
ne yapmalıyım..7 kilo vermek için
:utangac:

Bizi takip etmen lazım:)

Şaka bir yana kilo vermek için yapılacaklar belli az yemek, bol hareket. Ama motive olmak zor bu ikisine, onu da burda kazanmaya çalışıyoruz hep birlikte:)

Bugün tatlı yasakmıymış ben 2 tane madlen yemiştim bilmiyorumkismile
Taaa ne zamandır tatlı yemiyordum ama bugün 13 de kalktım, o yüzden kahvaltıyla öğlen yemeği bir oldu

5-6 zeytin .3 dilim tam tahıl ekmeği, kibrit kutusu kadar kaşar bir de kahvaltılık ezme yedim. Bir de işte 2 tane sütlü madlen yedim eyvahedigeldismile

dun aksam sızınle konusurken 2 kere yaptım uyarımı gormedım duymadım bılmıyorum olamasın dıyede yazdım.yıyen olursa 2 kat ceza var dıye de yazmıstım yanı bugun cezanı 2 yle carp hayatım.kolay gelsın

Back
X