50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sagol cnm, tesekur ederim.
yormam..
kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tesekkurler canim benim adini bilmiyorum da cheese kek benziyor ama ustu kremasi daha kalin eyvahedigeldismile

afiyet olsunnn tatlim benimm oyy guzelmisss tatlida hareketleri yaptigin icin erir gider o icin rahat olsun sekercim bu gun sizinkiler erken yedi aksam yemegini sanirimm

merhaba kızlar ben de aranıza yenı katıldım oncekı sayfaları okuamdım henuzz
165 cm 58.5- 59 kg cıkıyorum kıloyum hedefim 54 gecen yıl 63tüm biraz yürüşüyüş biraz dikkat ederek kilo verdım ama son 3-4 aydır kılo veremıyorrum .bi de soğuktan mıdır nedir canım sürekli tatlı şeyler istiyo bi de sogukta yürüyüş olmuyoo . kışın nasıl diyet yapıyorsunuzz

:emir_bebek:ayy sen böyle deyince içim rahatladı şekerim kaydirigubbakcemile2
bunun üzerine bi bardak su içerim

kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

afiyet olsunnn tatlim benimm oyy guzelmisss tatlida hareketleri yaptigin icin erir gider o icin rahat olsun sekercim bu gun sizinkiler erken yedi aksam yemegini sanirimm

evet canim benim pazar gunleri normalde 5 de yiyoruz ama bugun 3-3bucuk gibi yedik o yuzden azicikta olsa icim rahat videolarimi da hepsini yapacagim insalah suyumu da ictim mi tamamdir delikafadulden

evet canim benim pazar gunleri normalde 5 de yiyoruz ama bugun 3-3bucuk gibi yedik o yuzden azicikta olsa icim rahat videolarimi da hepsini yapacagim insalah suyumu da ictim mi tamamdir delikafadulden

canim benim erken yediginiz icin aksam acikirsin mutlaka yogurt veya sut meyva falan yemeyi unutma suyunuda ictinmmi tamamdir dedigin gibi koskocaman opcuk sana opuyorumnanaktan

merhaba kızlar ben de aranıza yenı katıldım oncekı sayfaları okuamdım henuzz
165 cm 58.5- 59 kg cıkıyorum kıloyum hedefim 54 gecen yıl 63tüm biraz yürüşüyüş biraz dikkat ederek kilo verdım ama son 3-4 aydır kılo veremıyorrum .bi de soğuktan mıdır nedir canım sürekli tatlı şeyler istiyo bi de sogukta yürüyüş olmuyoo . kışın nasıl diyet yapıyorsunuzz

canım diyetten ziyade yediklerine dikkat et. biz burda neler yediğimizi yazıyoruz. bir de evde hareket yapabilirsin. bunun için bir çok cd var. mesela ben nivea body nin bir cdsi var onu yapıyorum. bir de bol bol su iç.. bu çok önemliolumunekankayizsmile

kızlarr bugun sabah nefsıt yedım arada bı elma yedım malesef mısafrlıge gtıtım ve 5-6 tane mercımeklı kofte eyedım bırasdan balık yıcemmm ben dengesız beslenorm sanırımmm:(

kızlarr bugun sabah nefsıt yedım arada bı elma yedım malesef mısafrlıge gtıtım ve 5-6 tane mercımeklı kofte eyedım bırasdan balık yıcemmm ben dengesız beslenorm sanırımmm:(

canim bes alti mercimekli kofteden bisey olmazki tatlim
balikta cok guzel bi aksam yemegi ama kizartmasi olmucak

Ben bugün sabah peynir, zeytin 2 dilim ekmek yedim, arada fındık yedim, akşam da mantı yedim.
Yeşil çay ve zayıflama iksirimden içtim, 3 video yaptım, akşam da mantıyı yakmak için bisiklet çalışırım.

Ben bugün sabah peynir, zeytin 2 dilim ekmek yedim, arada fındık yedim, akşam da mantı yedim.
Yeşil çay ve zayıflama iksirimden içtim, 3 video yaptım, akşam da mantıyı yakmak için bisiklet çalışırım.

masallah canim iyi yapmissin yanmistir manti guzelcimm

canim bes alti mercimekli kofteden bisey olmazki tatlim
balikta cok guzel bi aksam yemegi ama kizartmasi olmucak

fırında yaptım yagsızz yanında bı dılım ekmek yedım sımdı form cayı ıcıyormm yaa burası bana acayıp motıve veerıooo yoksa sımdıye coktan bırakmıstm dıyetııııkaydirigubbakcemile2

aynen canim,
burasi cok motive edici;

dun aksam kendime 1 dilim nutellali ekmek yapmistim; sonra siteye girdim ve yemicem bunu dedim;
esim dalga geciyor; hadi ye ye ordakiler gormez nasil olsa diyor;
yok dedim, onu yiyip yazamam simdi buraya
ve yemedim.

sizler olmasaniz ben boyle diyet yapamazdim hayattaaguclubacismile

teşekkürler canım. bu benim kadınlar kulubunde ilk katıldıgım grup. hep takip ediyorum forumu ama kısmet kilo vermek için bu gruba katılmakmış.

Artık düzenli takip edicem.

Yaza kadar gitsin kilolarımız şekerler. alkisalkisalkis

evet canım bende ne kadar düzenli spor yapamasamda bu ara
burası dikkatli olmam gerektiği hiç aklımdan çıkmıyor tam motivasyon sağlıyor burasıolumunekankayizsmile

icerisinde at kestanesi, fucus yosunu ve de kafein olan tum kremler etkiliymis selulitte,
avon kremin icinde bunlar var mi bir bak bakalim.

bir de hangi kremi surersen sur, 10 dk kadar masajla birlikte etkili olur bence.

ben kabak lifini coookk kullandim, fazla bir etkisini gormedim acikcasi.

simdi avonun masaj aletini aldim; banyoda duruyor; her banyo da 3-5 dk masaj yapiyorum (sabunluyken)
bakalim etkilş olacak mi?

bende bu hafta selite savaş açıyorum anca bahara kadar toparlarım bu konudada gelişmeleri paylaşmaya devam edelimsositososito

Yesacım selülit kremlerine para vermeni tavsiye etmem, hele avonunkiler çok kötü oluyor. Ben en iyisi diye vıchy aldım, o kadar para bayıldım, kullandıktan kısa bir süre sonra geçti selülitler tabi masajla yapıyorsun bırakır bırakmaz da geri döndü. Kalıcı etki yapan pek bir krem görmedim, ama aktarlardaki doğal sabunlar daha az etki yapıyor ama daha kalıcı sanki, hem de çok ucuz. Ben ballı doğal lifli olanını kullanmıştım.

bencede haklısın canım bende 3 sene önce sauna şort almıştım heralde 0 zaman 67 falandım lut gölü tuzlu ((bendede her şey var kullanan yok:bbo: ))şimdi o şort belki bol gelir ama bu halimle daha denemedim kabak lifide alıcam bu hafta tuzla birlikte kullanırım
o zaman ilk aldığımda 1 ay da selülit falan kalmamıştı o zaman spoda yapmıyordum hem

canim yorumlari okudum da hic bi ise yaramiyor demisler o yuzden avonu eledim burcu da deracine dedi kabak lifine takmistim acikcasi yorumlar pek guzeldi ama simdi de sen boyle deyince kafamçokkarıştı sanirim eski duzen devam edecegim her dus sonrasi normal vucut kremi ile masaj yapiyorum o kadar akannehir

yesacım kafan hiç karışmasın istersen ben sana evde hazırlayabileceğin bir iki formul de bulayım kabak lifini düzenli kullanınca işe yarr tatlım ben kullandım kabak lifi bile değildi o bile yaradıktan sonra
onca para dökmeye gerek yok bence
tesekkurler canim benim adini bilmiyorum da cheese kek benziyor ama ustu kremasi daha kalin eyvahedigeldismile

valla burcu görmesinnnsırnaşık şeysırnaşık şey

@yasemncim :) canim oncellikle cosmussun masallah 5 alinti birdenkaydirigubbakcemile3 canim kabak lifi almaya karar verdim bir sabunla birlikte artik selulit sabunu mu olur yosun sabunu mu orasina gidince karar verecegim gercekten her haftaya bir isim bulsak cikolata 0 haftasi yapmistik bu hafta da selulite hayir haftasi olsa falan gelecek hafta hamur isi 0 haftasi gibi neyim naniknanik

valla burcu gelmeden tum videolarimi hareketlerimi tamamladim umarim ayriyeten bi sey vermez bi de saat pek erkendi yaa vermez vermez eyvahedigeldismile

@yasemncim :) canim oncellikle cosmussun masallah 5 alinti birdenkaydirigubbakcemile3 canim kabak lifi almaya karar verdim bir sabunla birlikte artik selulit sabunu mu olur yasun sabunu mu orasina gidince karar verecegim gercekten her haftaya bir isim bulmaz cikolata 0 haftasi yapmistik bu hafta da selulite hayir haftasi olsa falan gelecek hafta hamur isi 0 haftasi gibi neyim naniknanik

valla burcu gelmeden tum videolarimi hareketlerimi tamamladim umarim ayriyeten bi sey vermez bi de saat pek erkendi yaa vermez vermez eyvahedigeldismile

napiiim canımcım bugün nete giremedimkaydirigubbakcemile3 temizlik vardı daha yeni oturdum valla şakkıdı

tek tek yazacağıma toplu yazdım hehe he:roflol::roflol:

napiiim canımcım bugün nete giremedimkaydirigubbakcemile3 temizlik vardı daha yeni oturdum valla şakkıdı

tek tek yazacağıma toplu yazdım hehe he:roflol::roflol:

valla bravo canim benimmalkisalkisalkisalkisalkisalkis aa ben de bugun 1 saat 45 dk temizlik yaptim valla spordan sayilir ohh supermis burcucum okuyosun demi canim kaydirigubbakcemile3

Back
X