• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Limonu da içeride yemek yerken yakaladım:) Limon içeri girince sakinleşti. O dışarıda kendisi içerideyse çok sinirleniyor bebik:) Arkadaşlarım dışarıda oynuyor ben evde kapandım psikolojisine giriyor herhalde:) Ötüşüyorlar şimdi ayrı kafesten. Sürekli birlikte olmak istiyorlar doğru ama limonun ayarı yok ki, sıkıştırıp duruyor bebikiolumunekankayizsmile

anladim kuzumm bebik tabi bebeklik yapcak limonuda kiskancak biraz o disarda kalcak sandi ondan cirpindi demekki iyi bari sakinlesmisler sevindimm guzel guzel otussunler anneciklerini uzmesinlerr birazdan uyurlar heralde :)

canimm benimm siskinlik olmuss bi bardak maden suyu icseydin iyi gelirdi sekercim

sanirim canim ama madem suyumuz yok ki bizim :sinifsinif:
neyse canlarim ben kacaro kendinize iyi bakin yarin cok cok daha guzel olsun insallah Şeniz

bu arada kocum bugun yaptim sporumu dun de yapmistim yarin da yaparsam pazar serbest mi bana her turlusunden tatli kaydirigubbakcemile3 saka saka sutlu tatli demek istedim sempatiksalakcinni

scylllacigim ekmek makinan hayirlara vesile olsun insallah bi ara yaparsin bize de artik cevizlisinden hashaslisindan artik neylisinden olursa bi ekmek zemuszemus

ben dr. oetker instant mayayı kullanıyorum

Bendekide dr oetker ama kuru maya, şu kabartma tozu paketinde olanlar varya onlardan instant nasıl oluyor canım. Gerçi bugün onu kullanmadım, 7 tahıllı un almıştım onun kutusundan çıkanı kullandım. Bişey sorucam cevizli ekmek beyaz unla mı tahıllı unla mı yapılıyor?

neyse canlarim ben kacaro kendinize iyi bakin yarin cok cok daha guzel olsun insallah Şeniz

bu arada kocum bugun yaptim sporumu dun de yapmistim yarin da yaparsam pazar serbest mi bana her turlusunden tatli kaydirigubbakcemile3 saka saka sutlu tatli demek istedim sempatiksalakcinni

scylllacigim ekmek makinan hayirlara vesile olsun insallah bi ara yaparsin bize de artik cevizlisinden hashaslisindan artik neylisinden olursa bi ekmek zemuszemus

canim benimm bitki cayi varsa oda siskinligi alirdi tatlimmm maden suyu yoksa
hala sislik kotu hissediomusun hayatim

canim benimm bitki cayi varsa oda siskinligi alirdi tatlimmm maden suyu yoksa
hala sislik kotu hissediomusun hayatim

simdi aglicammmm:sinifsinif: bitki cayimiz da yok :sinifsinif: ama insallah bu cumartesi alacagim gidersem carsi pazar okulda bi ogretmen arkadas saolsun veriyor gun icersisinde icersem yesil cay icebiliyorum da insallah alirim ben de artik bi zahmet kaydirigubbakcemile

Bendekide dr oetker ama kuru maya, şu kabartma tozu paketinde olanlar varya onlardan instant nasıl oluyor canım. Gerçi bugün onu kullanmadım, 7 tahıllı un almıştım onun kutusundan çıkanı kullandım. Bişey sorucam cevizli ekmek beyaz unla mı tahıllı unla mı yapılıyor?

canim cavdarla yap cok guzel oluyo hemde tok tutuyo

simdi aglicammmm:sinifsinif: bitki cayimiz da yok :sinifsinif: ama insallah bu cumartesi alacagim gidersem carsi pazar okulda bi ogretmen arkadas saolsun veriyor gun icersisinde icersem yesil cay icebiliyorum da insallah alirim ben de artik bi zahmet kaydirigubbakcemile
canim simdi nette gordumm yazayim dedimm
Mide şişkinliği

Bir çorba kaşığı zeytinyağı ve bir çorba kaşığı limon suyu iyice karıştırıldıktan sonra kahvaltıda içilir.

REZENE YAĞI

Midevi şişkinlik, hazımsızlık rahatsızlıklarını giderir. Gaz söktürücü ve anne sütünü arttırıcı etkisi vardır. Yara iyileştirici özelliğe sahiptir. Cildi besler ve pürüzleri giderir.

Kullanımı:
Dâhilen bir fincan suya 5 damla damlatılarak içilir. Haricen yara üzerine sürülerek kulla

Çok sağol tatlım, yaparım tabi:) Öpüyorum seni çok kendine iyi bakolumunekankayizsmile

cevizli ekmekten bi dilimde benim icin ye olurmu tatlim?yarin iyi olursam anneanneme gidicem ordan bende alirim bi cevzili ekmek kismetse tatliskom

Slm arkadaşlar:) Ben yeni üye oldum. 1.68 boyunda ve 59 kiloyum yıllarca spor yaptığımdan dolayı 54'ün üzerine hiç çıkmamıştım. Fakat şuan tartıda 59 u görüyorum. 5 kiloyu geri vermek istiyorum. Anlıyacağınız üzere sporu bırakmak zorunda kaldım yaklaşık 5 aydır spor yapamıyorum. En kısa zamanda geri başlıcam ama bu arada aldığım kilolardan kurtulmam lazım. Lütfen yardımcı olun her türlü çay vs. bilgiye ihtiyacım var. Birde şu biber hapı vs. kullanan varmı? Şimdiden teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum.:))

tatlım benm kız geçmişti pc ye o yüzden cvp yazamadım
benimde ondan canım paketin üzerinde instant kuru maya yazıyor
bende sökenin o ekmeklerini arada yaparım çok daha değişik oluyorlar
kendi yaptığımız ekmeklerden
ben beyaz undan yapıyorm ama kepekli undanda denemek istiyorum cevizli ekmeğe birde kuru meyva ekleyincede çok hoş oluyor:lepi:

tatlım benm kız geçmişti pc ye o yüzden cvp yazamadım
benimde ondan canım paketin üzerinde instant kuru maya yazıyor
bende sökenin o ekmeklerini arada yaparım çok daha değişik oluyorlar
kendi yaptığımız ekmeklerden
ben beyaz undan yapıyorm ama kepekli undanda denemek istiyorum cevizli ekmeğe birde kuru meyva ekleyincede çok hoş oluyor:lepi:

Tatlı mı oluyor canım cevizli ekmek, meyveli falan ya o yüzden sordum.

Back
X