• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oyy gulum sporla aram pek yok anca bisiklet iste yazinda yuzme
malum havalarda kotu disari cikmaya useniyorum hele disari cikip spora cok zor bebegim
evde platese bi bakicam becerirsem onu yapiyimm hem stresi atar sanirim tv8 sitesinde ebru sallinin bolumleri varmis ordan bi bakip yapmak lazim kuzum

Hangisini canım çekiyosa bi tanem bana ip atlama hevesi sardı bakalım ne zamana kadar gidecek ????boshayallersmile

yok prensesim oruç tutmayacağım nöbetteyim de bizim kahvaltılar bu saatte çıkıyor geceye enerjimiz olsun diye sabah kahvaltı çıkmıyor onla eve gidiyorsun biliyorsun benim yolum da uzun 2 saat sürer yarın yollar biraz karlı malum. şimdi yesem mi yemesem mi?

yok prensesim oruç tutmayacağım nöbetteyim de bizim kahvaltılar bu saatte çıkıyor geceye enerjimiz olsun diye sabah kahvaltı çıkmıyor onla eve gidiyorsun biliyorsun benim yolum da uzun 2 saat sürer yarın yollar biraz karlı malum. şimdi yesem mi yemesem mi?

canim benim iyi nobetler?meslegin nedir tatlim?
bence kahvalti etmelisin tatlim malum nobette kalcaksin sonra dusersinn
tansiyonunda duser halsizlik olur kuzum

iyi olmus hayatim afiyet seker olsunn opuyorumnanaktan

cok saol sekerim ben yine videolara baktim soyle bi bi seyler daha yaptim yatmadan daha once hic yapmadiklarimdan kaydirigubbakcemile5 simdi de kacar optum herkesleri yarin gorusuruzz kaydirigubbakcemile4

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam bayanlar

Menum:
Sabah:Meyveli yogurt,sut,salata
Ara:Elma
Ara:armut
Ogle:Patlican yemegi,1 dilm ekmek,salata
Ara:Armut,100 gr yogurt
Aksam:Yarim simit,peynir,salata
Aktivite:40 dk yuruyur,20 dk kol bacak egzersizi

Kizlar yogurdunuza TARCIN katmayi deneyin,cok guzel tatli lezzeti veriyor,sute de katabilisinz.

Hepinizi opuyorum Toronto dan selamlar ;)

Eveeet herkese günaydııınnnnnopuyorumnanaktan

Dünkü menümü yazmak istiyorum şekerler;

Sabah: yarım dilim ekmek 10 g. peynir (yemedim diyebilirim müsli yiyim diye karar verince kaldı kahvaltılıklar ve müsli yedim 1 kase yarım yağlı süt ile (bal yok)

Ara: Yeşil çay, kuru kayısı, kuru erik

Ara:1 adet orta boy portakal

Öğle: 2 kepçe yoğurt, yarım kase tarhana çorbası, azıcık mor lahana turşusu

Ara: Neskafe 100 ml. yarım yağlı süt ile şekersiz tatlandırıcılı

Ara: 1 haşlanmış yumurta 1 ince dilim beyaz peynir

Akşam: Havuçlu, mpr lahanalı, icebergli yağsız büyük salata, 5-6 kaşık yoğurt (yarım yağlı)

Akşam sadece 50 ml. den yapılmış light sütümle şekersiz 2 neskafem, 1 form çayım ve 1 kupa da ada çayım var.

3 lt. suyumu bitirdim.

500 ip atladım (ısınma soğuma dahil toplam 1 saat)

Multivitamin ve bebe aspirinimi aldım

Yatarken suyumu içtim. :))olumunekankayizsmile

dun aksam gec geldım eve bıras dısarda yemeyım dedım nfsıt yedım hastayım grıp oldum 150 ip atladım 50de mekık cektım ancaa hıc halım yok gene ıse geldım sabah bı dılım kepek ekmegı ve bır yumurta yedım sekersız cay ıctım bı bardak arada portakal yıcem

Sabah: yarım dilim ekmek 10 g. peynir (yemedim diyebilirim müsli yiyim diye karar verince kaldı kahvaltılıklar ve müsli yedim 1 kase yarım yağlı süt ile (bal yok)

Akşam: Havuçlu, mpr lahanalı, icebergli yağsız büyük salata, 5-6 kaşık yoğurt (yarım yağlı)

Akşam sadece 50 ml. den yapılmış light sütümle şekersiz 2 neskafem, 1 form çayım ve 1 kupa da ada çayım var.

3 lt. suyumu bitirdim.

süpersın canım :lepi:500 ip atlamıssın superr ben dün 150 atladım ancaa:1no2:

insallah canim benim aksam yemeklerimiz hep saglikli oluyor kesin sebze ve et (ya da tavuk ya da balik:) bi de erken yiyoruz umarim iyi olur da iste spor hareket falan filan olumunekankayizsmile pide icinde afiyet olsun sekerim:))

ayy aynen canim yaa aksam yemegimi yazayim bu arada zemuszemus

haslama fasulye
haslama havuc
degisik bir tur patates puresi
balikli sebzeli bi sey yine

ama su biskuviler beni oldurecek ayyyyy saglikli diye cok tatli istedigim olursa bi tane yerim ara icin iyi olur diye aldim ama sonuca bakin yaaaaa bitmeden rahatlamaycagim sanirim alsanaalsanasmile
canim tum gun ki menun harikaaaa.

ama biskuvilere dikkat nolurrrrr:olmaz:

Sabah 3 dilim tahıl ekmeği, salça ve krem peynir yedim.
Öğlen ceviz fındık yedim, bir adet baklava yedim.
Akşam çok az pilav ve 1 köfte yedim bir de yoğurt yedim.

Sonra da ekmek makinamla yaptığım ekmekten yedim çayla.

Bisiklette 200 kalori yaktım, karın hareketleri yaptım.

hayatim; baklavanin cezasini pesin pesin odedigin icin saba diyecek biseyim yok..:1rolleyes:

gunaydin canlar nasilsiniz bakalim :)) cok guzel bir gun olur insallah ben bugun alisverise gidecegim yesil cay alacagim bi de bulursam kabak lifi ve de selulit sabunu:)) haydi insallah

sonunda biskuviler bitti ben de rahatladim canim bi daha almayacagim elimin altinda olunca ben kendimi kontrol etmesini bilmiyorum valla o yuzden ilk ve son oldu bi daha yok insallah :))

50 kiloda 34 bedendeyim.iki ayda 38 bedenden düştüm.çok sıkı spor ve diyet yaptım.sonuçtan memnun değilim.daha estetik görüneceğimi düşünmüştüm.olmadı.üstelik gardrobumuda şu kriz ortamında tamamen değiştirmek zorunda kaldım.

ama zaten 34 demek sifir beden demek;
yani cok zayif...

endiselenme, kilo vermek zor almak kolaydir; 1-2 kilo alinca super olursunnn..

Arkadaşlar akşam sporumu tam anlamıyla yaptım çok mutluyum :))) 15 dk ısınma kas açma + 45 dk ip atlama (30 adet X 17 set = 510 adet kadar) 10 dakika soğuma kas dararltma toksin laktik asit atma :))) şimdi elimde suyum duş almayı bekliyorum. Artık bu sporla da gitmezse kilolar kendim kesip alıcam göbeğimden onları yeter bea aaaaaaa:oklava:

kizim supersin; sonunda basladin ip atlamaya;
ben de baslasam diyorum da ipim yok; alternatif ne onerirsiniz ip alana kadarrr??

masallah canim benim gider gider merak etme sen :)) ben de yazayim yaptiklarimi

videolardan

1-kol

2-bacak

3-gobek

4- 40 sag 40 sol ic bacak hareketi

5-eller havaya (redbook tummy)

6-koltuk koltuk soyle bana :)

yine dokturmussun; sutlu tatliya dogru ilerliyosun canimm

Amanin 45 dakika ip atladım ne yani 15 dk da 26 kalori mi yakılıyo sadece ip atlarken yani ben 80 kalori mi yaktım pehhhh :umursamaz: bazı yerlerde 70 atlama / dk 607 kalori diyor o da olamaz mümkün değil e 80 de çok az yahu 15 dk bisiklet zaten 100 kalori yaktırıyo yahu :1ninca:

Başka yerde de 15 dk da 100 den fazla kalori yakarsınız diyo ben 300 mü yaktım bu daha mantıklı geldi bana hıh kızlar ne diyosunuz hangisi doğru ki?

ay canim valla hic bilmiyorum ki; bir arastiralim bakalimmm

aksam ispanak eristte yedim
uc mandaline bi elma bi [ortakal yedim kizlar

afferin prensesimeeeee;
bol meyve ve bol suu, iyidirrra.s

Selam kızlar,
Ben 10 gündür fln takip edemedim başlığı. Zaten kilo kaybımla ilgili herhangi bir gelişme de olamadı bu zaman zarfında mafoldumben Biraz saldım kendimi ama toparlayacağım.
Yediklerime de çok dikkat edemedim şehir dışındaydım ne bulduysam onu yedim kafamçokkarıştı
Ancak şu andan itibaren geri dönüyorum. Kendimi toparlamaya mecburum çünkü yaklaşık 1 ay sonra sevgilimin ailesi gelecek tanışmak için böyle göbüşlü bir şekilde çıkamam karşılarına :1no2:

Yediklerime dikkat edeceğim. Her akşam mekik çekeceğim bir sürü.
İp atlamaktan çok konuşulmuş geçmişe bir baktım da, gerçekten o kadar faydalı oluyor mu??? Oluyorsa hemen ipe de başlayayım.alkisalkisalkis

hosgeldin aramiza;
carsamba gunu kilonu bildir canim mutlakaaaa.s.a.s.

saolasinn gulummm ama simdi kriz geldi kasarla bi dilim tambugday yiyorum bu saatte yememem lazim ama kriz geldi kuzumm :kedi:eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

:olmaz:

oyy gulum sporla aram pek yok anca bisiklet iste yazinda yuzme
malum havalarda kotu disari cikmaya useniyorum hele disari cikip spora cok zor bebegim
evde platese bi bakicam becerirsem onu yapiyimm hem stresi atar sanirim tv8 sitesinde ebru sallinin bolumleri varmis ordan bi bakip yapmak lazim kuzum

hadi canim basla .. stresini atacaksin; cok mutlu olacaksinn, bak goreceksinna.s

Selam bayanlar

Menum:
Sabah:Meyveli yogurt,sut,salata
Ara:Elma
Ara:armut
Ogle:Patlican yemegi,1 dilm ekmek,salata
Ara:Armut,100 gr yogurt
Aksam:Yarim simit,peynir,salata
Aktivite:40 dk yuruyur,20 dk kol bacak egzersizi

Kizlar yogurdunuza TARCIN katmayi deneyin,cok guzel tatli lezzeti veriyor,sute de katabilisinz.

Hepinizi opuyorum Toronto dan selamlar ;)

3 lt. suyumu bitirdim.

alkisalkisalkis
ikinize de alkis;

ben de cubuk tarcin atiyorum; normal cayin icine 1 tane,
cok hos oluyor;

zaten mehmet oz de diyet yapanlara tarcin onermis..

gunaydin canlar nasilsiniz bakalim :)) cok guzel bir gun olur insallah ben bugun alisverise gidecegim yesil cay alacagim bi de bulursam kabak lifi ve de selulit sabunu:)) haydi insallah

canim biz de dun aksam esimle mutfak alisverisine ciktik;
karnibahar brokoli havuc lahana..... sebze namina ne bulduysam aldim; maydoonoz dereotu ....

yesil cay da aldim..

bu arada dun aksam disarda yedik,
ama ben sadece 3 adeet sultahmet kofte; salata ve de yarim dilim ekmekyedim 1 ayran ictim..

yerimseniben

Back
X