50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yaa yemiyorum yemiyorum yine aynı kilodayım... bütün motivasyonum gidiyo napcam ben yaaa. haftada 1 kilo verebilsem çok mutlu olucamm. 59 da takılıp kaldım. gram gitmiyoooo... umudumu kaybediyorum napcam ben yaa. tartıya büyük umutlarla çıkıyorum yok yok yine aynı... haftada 1 kere mi tartılsam her gün tartılıyorum sonra moralim bozuluyooo biri bi şey söylesin motive etsin beniiiii!!!!!!!!!!

umudunu kaybetme canım devam et ama hergün tartılma ayrıca metabolizmanı hızlandıracak bişeyler yap mesela lahana suyu kürü falan var ayrıca yürü ,biraz spor yap ama pes etme ;)

günaydın kızlar önümüzdeki çarşambaya kadar en az 1 kilo verebilmek için azimle devam ediyorum işe bol bol su içmekle başladım şimdi düşünüyorumda bu kiloları geri almamdaki en büyük etkenlerden biride su içmemem olmuş senağlama buarada krom kullanıyorum tatlı krizlerimin ve gece atışırmalarımında önüne geçtim zayıflamalıyıııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmmm Çok üzgünüm çoook
öpüyorum hepinizi

kızlar günaydın dün akşam çok acıksamda 1 mandalinayla kapattım geceyi bgn yokum annemlere gitçem kardeşim geldi balıkesirde inşaat müh okuyodu ne zamndır görmemiştim akşamda ordayım giremem artık bgn size kolay gelsin

sinel, missdefne teşekkür ederim :1hug:... haftada bir gün çarşambaları tartılcam doğru söylüyosunuz. vucudun kendini korumaya aldığınıda yeni öğreniyorum saol canım. bu diyet işlerinde pek acemiyim bi şeyler okumam lazım.:kahve:

2 gün önce bende bu kilolar bana yapıştı artık kilo veremiyom niye kendimi zorluyomki diye gitgeller yaşıyodumki bugün dayanamadım tartıldım 58 olmuşum çarşambaya kadar 57.5 olmayı hedefledim kendime çarşambaya görecez artık:lepi:

bende yaklaşık 10 gündür süren bir şişkinlik var
ne zor birşey bu yaa
yokmu bir çare buna kızlar
bitki çayı falan

slm kızlar bende diyetime devam ediyorum aç aç dolaşıyorum Ama regl dolayısıyla karnım baya şiş. Hepinize iiyi geceler

arkadaşlar benim de fazla kilolarım var,ama bi türlü veremiyom. 30-40 kilo verenler nasıl veriyolar da ben 7 kiloyu veremiyorum. gercekten yememi durduramıyorum özellikle erkek arkadaşımla haftasonları dışarı cıkıtğımızda felaket yiyorum.sizler mesela dışarı cıktığınızda neler yiyosunuz. bu kadar yemek yememe rağmen kilo almıyorum çünkü her gün 1 saat yürüyorum yürüyüş bantında yaklaşık 300 kalori yakıyorum.haftada 2100 kalori yakıyorum ama kilo veremiyorum :1no2: burda çok güzel arkadaşlıklar görüyorum,birbirlerine destek oluyolar. ben de bu gruba katılmak istiyorum kilom 55 boyum da 1,58.. 48 olmak istiyorum. beni de aranıza alıcak mısınız yerimseniben

canım alınırsın bununla sinel ve pembeinci ilgileniyo yazını okuyp mutlaka cvp verirler çarşamba günleri tartılıyoz istikrarlı olman şart dışardayken salata iste kendine ve spor yapman çok gzl diyetede başlarsan kısa sürede verirsin
kızlar annem kurumuşun diye fena yedirdi kardeşlerim kemiksin ruhsun sen diye dalga geçtiler valla öyle gzl şeyler yapmıştı ki yedim kilo almaktankorkuyom
uamrım yarın aynı kiloda kalırım yoksa 2 gün aç kalmam boşa gitçek çok üzgünüm

----Günaydın Kızlar-------

3 .HAFTA LİSTEMİZ.

Pembeinci 53 kilo - 50 olacak

Cucuma- 56 kilo - 50 olacak

Kebelekcik : 49.5 - 48 olacak

myocean76 : 56 kilo - 53 olacak

fiyuce : 58.8 kilo - 55 olacak

Suprensesi : 57 - 52 olacak

nessss: 57 kilo 50 olacak

senemciq : 55.4 kilo 51 kilo olacak

MissDeFnE: 55kilo - 50 kilo olacak

mavişeker : 58,5 kilo 50 olacak

sinel : 57 kilo 50 olacak

Laz kızı 58 kg 55 olacak

denizkoydumadımı 56,2 kilo 50 kilo olacak

şeker-leblebi 56,8 kilo 54 olacak

hominigırtlak: 58 kilo 50 kilo olacak

tanger: 55 kilo 48 kilo olacak

titan : 55 kilo 51 olacak

speedy: 55 kilo 48 kilo olacak

ozlemfetof : 57 kilo 48 olacak.

chloris: 58 kilo 50 kilo olacak

bitter : 57 kilo 50 olacak.

LAZKIZI : 57 kilo 50 kilo olacak

sweety:59 kilo 52 olacak

maeves:59 kilo 53 olacak

balköpüğü:55 kilo 48 olacak

bal köpüğü canım hoş geldin ekledim seni listemizeee kolay ve sağlıklı kilo vermeler diliyorum sana :):):):)

günaydın arkadaşlar dünki kaçırmamın faturası ağır oldu tartıda yine 57 kilo gördüm çok sinirlendim iki gün yarı aç gezdim resmen
bgn yine yokum ama dünü telafi etçem k validemlere kahvaltıya gitçem
bi mrb diyim dedim sizde durumlar nasıl?

bu arada dün akşam misafir vardı yengem 5 i bi yerde zayıflama almış çok iyi diiyor iştah kesiyormuş ve bol su içirtiyormuş bende deneyeceğimm çok merak ettim yağmur yağmasa koşa koşa gidip alacağım çünkü 57 kiloya çakılıp kaldım veremiom canım sıkılıyor :(:(:(

şemsiyeni al çık hem yağmurda yürümek güzel
bende bi 56 bi 57 görmekten sıkıldım ama o tür bitki çaylarını içtiğim için
incecik görünüyom bide gece elma sirkeli ılık suyumu mutlaka içiyom içmeden yatmıyom dün bizimkiler kemik diye dalga geçtiler
ayrıca benim tartımın fazla tartığına kesin emin aoldum dünki bi tartı vardı o beni kotum kışlık kıyafetlerim ve tok karnına 55 kilo gösterdi benim tartıda 53 kilo olmam demek 50 kiloya inmem anlamına geliyor
öğretmen arkadaşlarım bana geldiği gün hepsi çığlıkla indi tartımdan fazla tartıyo dediler
çünki 60 kiloyum diyen 64 çıktı
64 üm diyen 68 çıktı
hele bi arkadaşımız vardıki taş çatlasın 42 kiloydu kız resmen kemik kilo almaya çalışıyo onu bile 45 kilo çaıkardı o mutlu oldu tabi

teşekkürler beni de grubunuza aldığınız için a.s. kahvaltıda bi tatlı kaşığı gül reçeli yememin sakıncası yoktur di mi :utangac: ama çayımı şekersiz içiyorum

selam kızlar nasılsınız hafta sonu kaçamağı falan yok dimi cokacimcoook ben 1 dilim lıght ekmeğim ve peynirimle kahvaltımı yaptım sonra pencereden yağmur seyrederken 2 fincan 3 ü 1 arda nescafe ve sabahtan beri koca bi sürahi su içtim öpüyorum hepinizi

sinir oluyorum hafta sonlarına. eşim evde mecburen kahvaltı hazırlıyorum beraber yiyoruz. yumurta, zeytin domates kepek ekmeği yedim çok abartmadım ama yinede normalden fazla yedim yanii... dün akşam misafirliğe gittik orda bişey yemedim. dönüşte canım bi dürüm istediki kendimle kavga ede ede nefsime galip geldim eşime söylemedim. evde eşim bira açtı yanında kaşar peynir dayanamadım kaşarlarından bi kaç tane çaldım:)) istikrarlı olmam lazım ondan biraz şundan biraz derken ölçü kaçıyo hafta sonları. bakalım çarşambaya akıbetim ne olucakk.. bebeğim olduğu için evden çıkamıyorum doğal olarak kimseyi göremiyorum, kilo verip eski kıyafetlerimi giyip herkesi şok etmek istiyorum:)) heheheh türk filmi gibi yanee:))

gruba girmekte geç mi kaldım.kızlar beni de aranıza alın lütfen.bende 1 haftadır diyet yapıyorum malesef sadece 500gr verebilmişim.boyum 161cm kilom 58.5 bende 53 olmak istiyorum.bir haftadır su+elmesirkesi+bal karışımını ve bitkisel çaylarımı içiyorum.belli bi diyetim yok ama yediklerimi dikkat etmeye çalışıyorum.bugün kahvaltıda yarım simit bi dilimden az beyaz peynir yedim öğleyin kremalı patates yedim ama çok az dayanamadım :utangac: sonra kendime ceza verdim akşam yemeği yemedim gün içerisinde bol bol sıvı aldım.

Back
X