• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Olabilir canım geçen dip boyası yaptılar bizim burdaki kuaför işte, kızıl gibi oldu dipleri ona gıcık oldum dipleri kumral olsun istiyorum bakalım inşallah olur. küllü biraz yaşlı gösteriyor doğru söylüyorsun.

Bu arada bana bu saç rengini şöyle yaptılar önce bütün saçımı açtılar, sonra altın sarısına boyadılar, 3-4 gün bekledim, çünkü saçlarım çok yıprandı, sonra da aralara daha açık sarı balyaj attılar. sen de aynı şekilde yaptırabilirsin ama saçları çok yıpratıyor uyarıyım.:)

Neyse cicim ben gidip biraz test çözüyim, görüşürüz yine öpüyorum sen çok Şeniz Şeniz

himm anladim canim dip boya sorun oluyo cok onceden bende yaptirmistim her sefer farkli renk oluyodu sonra rofleye cevirmistimm.renk guzel olmus ama dedigin gibi yipranma olmus orealle aciolar ya o yipratio malesef hayatim rofleye cevirsen hem dipboyadanda kurtulursunn hemde altiayda bi yaptirirsin hemde cok fazla yipranmaz hayatim
iyiccalismalar allah zihin acikligi versinn bitanemm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Kızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben

O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.

:gitme:

scyllaa cığım hemen kendine geliyorsun öyle kilo aldım falan yok, yaptığın tüm sporlar kas yapıcı tatlım aslında kilo verdiğini sen de söylüyorsun zayıfladığını aynada görüyorsun spor yaptığına göre kasların erimedi, su da içtiğine göre zayıflamanın nedeni de su kaybı değil...

Kilo verdin ama tartı her zaman doğru söylemezzzzzzz. Kıyafetlerinden farkedersin en çok... Tartıya güvenme çünkü hala spor yapıyorsun düzenli olarak, kasların şiş, tuvalete çıkmamışsın tuvalet fena etkiliyor gününe göre 1-2 kilo farkediyoooo

Son düzenleme:
kızlar, ip atlayan arkadaşlar günde ne kadar sıklıkla ve ne kadar süreyle ip atlıyor acaba ben de düşünüyorum da?

canim benim 100 tane atliyorum kaydirigubbakcemile5

yaa kizlar benim cok moralim bozuk,
kac gundur tuvalete cikamadim; o da tartiya yansidi..
ama ben daha fazla kilo verdigime inaniyorum...

yarin sabah bir daha tartilsam kabul eder misiniz?

(bugun bildigim butun yontemleri deneyim tuvalet icin )

.-(((

canim aynen yaaa sabah ac karnina tartildim 50.5 cikmis yuh yani 1 kilo mu aldim ben alsanaalsanasmile valla mazaret bulmuyorum ama 1-reglim yaklasiyor 2-dun aksam spor neyim her bi sey yapmistim bu benim gercek kilom olabilir mi yaaa :sinifsinif:mafoldumben

neyse canlarim ya;
duzeni bozmayalim simdi,

ben bu hafta da sadece gr vermis olayaim;
onumuzdeki carsamba bakariz artik..

bu arada yeni listeyi benim mi guncellemem gerekiyor? gecen hafta burcu yapmisti; bir de yeni kocu da benim mi secmem gerekiyor ??

:bbo:

canim moralini bozma hic gelecek hafta daha iyi olur insallahkaydirigubbakcemile5 burcu ayarlar canim listeyi de kocu da opuyorumnanaktan

Kızlar selam, benim yine keyfim kaçık başlığı bırakıcam galiba. Ben yine kilo almışım mafoldumben
Hem de en çok dikkat ettiğim, ara öğünleri kaçırmadığım haftada, galiba bu ara öğünler ben de ters etki ediyor.
Aynaya baktığımda kendimi zayıflamış görüyorum ama tartıda tam 1 kilo fazla çıktım. 58.9 mafoldumben

O yüzden artık sadece spor yapıcam galiba, bir de aburcubur keserim o kadar.

:gitme:

ayy canim yaaaa bu kadar olur ben de tam 1 kilo fazla ciktim off valla alsanaalsanasmile

kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim

ahanda 1 kilo alan biri daha alsanaalsanasmile ayy noldu 3umuze birden bu hafta yaaaaaaa kaydirigubbakcemile hay Allahim yahu :mymeka: yaa 7 gundur 1 kere bile aksatmadim sporumu her gun yaptim tamam 1 gun bayaa bi kacamak oldu 1 gun de biskuvi faciasi ama offff off bu arada igrenc muhabbete ben de katilayim ben dun cikmistim yapmistim :)))

bu arada hukukcu nerde yaaaaa goren duyan var mi??

bu arada cizelgemi degistirmek istemiyorum ne yapmam lazim:))))

Son düzenleyen: Moderatör:
scyllaa cığım hemen kendine geliyorsun öyle kilo aldım falan yok, yaptığın tüm sporlar kas yapıcı tatlım aslında kilo verdiğini sen de söylüyorsun zayıfladığını aynada görüyorsun spor yaptığına göre kasların erimedi, su da içtiğine göre zayıflamanın nedeni de su kaybı değil...

Kilo verdin ama tartı her zaman doğru söylemezzzzzzz. Kıyafetlerinden farkedersin en çok... Tartıya güvenme çünkü hala spor yapıyorsun düzenli olarak, kasların şiş, tuvalete çıkmamışsın tuvalet fena etkiliyor gününe göre 1-2 kilo farkediyoooo

Bakalım bu hafta kas yapıcı spor yapmamayı düşünüyorum. Çok sağol canım. Şeniz

ayy canim yaaaa bu kadar olur ben de tam 1 kilo fazla ciktim off valla alsanaalsanasmile

Canım sen de ben de bu videoları yapıyoruz genelde, acaba kas yaptık da ondan mı böyle oldu, ben bu hafta hiç onlardan yapmıycam. Bisiklet ve walk at home yapıcam, bakalım sonuç ne olacak.

canim moralini bozma hic gelecek hafta daha iyi olur insallahkaydirigubbakcemile5 burcu ayarlar canim listeyi de kocu da opuyorumnanaktan

Arkadaşlar ikileme düşenler yakın bir fitness salonunda ya da yol kenarlarındaki akıllı tartılarda yağ ölçümü yaptırsın kızlar ve isterseniz yağ ölçümlerimizi de verelim bundan sonra o zaman moralimiz düzelir :lepi:

Son düzenleme:
İkindi de metabolizma hızlandırıcı çayımdan yaptım ondan içtim.
Sonra 4 fast mile yürüdüm. Ardından bir bardak yağsız süt içtim.
Akşam da 2 kaşık bezelye ve 4 kaşık pilav yedim, bir de yoğurtla turşu yedim.

kizlar bu aradaaa ben 59 ciktimm bi kilo almisimm mafoldumben ne kadar spor yapsamda bu ilac bitmeyince benim halim kotu umarim daha fazla almadan biter su ilacim off offff
sabah iki dilim tam tahim peynir yesil zeytin cay ictim

Canım sen de ben de bu videoları yapıyoruz genelde, acaba kas yaptık da ondan mı böyle oldu, ben bu hafta hiç onlardan yapmıycam. Bisiklet ve walk at home yapıcam, bakalım sonuç ne olacak.

canim ben de redbook kardesimizin videolarini yapacagim 8min video bu hafta hic yapmayacagim bi de ip atlayacagim bi de koltuk videosu kendimce hareketler:((

ya benim reglim yaklasti her an olabilirim ondan sanki yaa ama 1 kilo da az degil valla :( cizelgeni degistirdin mi benim hic degistiresim yok yaaaaaa:gitme:

canim ben de redbook kardesimizin videolarini yapacagim 8min video bu hafta hic yapmayacagim bi de ip atlayacagim bi de koltuk videosu kendimce hareketler:((

ya benim reglim yaklasti her an olabilirim ondan sanki yaa ama 1 kilo da az degil valla :( cizelgeni degistirdin mi benim hic degistiresim yok yaaaaaa:gitme:

Ben regl olduğumda ve olacağımda 1-1.5 kilo alıyorum canım, aşağıdaki link seni mutlu edecektir kuzum ....opuyorumnanaktan

Formdakal.com

S: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?

Cankuşum üzme kendini

Ben genelde 2 hafta üstüste aynı sonucu aldığımda değiştiriyorum, haftaya da aynı kilo çıkarsam o zaman değiştiririm, inşallah geriye gitmeme gerek kalmaz:( Sen de değiştirme bence moral bozucu oluyor:(

Ben regl olduğumda ve olacağımda 1-1.5 kilo alıyorum canım, aşağıdaki link seni mutlu edecektir kuzum ....opuyorumnanaktan

Formdakal.com

S: Rejim yapıyorum. Regl dönemlerimde de rejime devam edebilir miyim?

Cankuşum üzme kendini

ayyyy regl doneminde daha hizli kilo verilirmis ayy super yaaa daha regl olmadim ama her an olabilirim valla bu habere sevindim canim benimmm yaaa umarim bu kilo fazlalik direkt regl ile alakalidir kaydirigubbakcemile2

Ben genelde 2 hafta üstüste aynı sonucu aldığımda değiştiriyorum, haftaya da aynı kilo çıkarsam o zaman değiştiririm, inşallah geriye gitmeme gerek kalmaz:( Sen de değiştirme bence moral bozucu oluyor:(

canim o zaman degistirmiyorum ben de yaaa bi aklim 50 mi yapsam acaba dedi ama hic degistirmiyorum valla napiyim eyvahedigeldismile

sevgı:55.2 (300 gram vermıŞ)
yesa:50.5(1000 gram almıŞ)
prenses:59 (1000 gram almıs)
yelız:54.2(1000 gram vermıŞ)
scyllaa:58.9(1000 gram almıŞ)
ebrulı:59.2(yenı uye)
yasemn:59.6 (200 gram vermıŞ)
tubısım:51.6(yenı uye)
azulos:56.5 (400 gram vermıŞ)
fsncelık:57.5(500 gram vermıŞ)
pepermınt:55 ( ortasını bulalım dedım hayatım) (700 gram vermıŞ)
tweety:59.7(aynı)
sensewıtch.53.5 (500 gram vermıŞ)
truf:62 (600 gram almıŞ)
margherıta:58.5 8yenı Üye)
burcuhayal:51

Back
X