Olabilir canım geçen dip boyası yaptılar bizim burdaki kuaför işte, kızıl gibi oldu dipleri ona gıcık oldum dipleri kumral olsun istiyorum bakalım inşallah olur. küllü biraz yaşlı gösteriyor doğru söylüyorsun.
Bu arada bana bu saç rengini şöyle yaptılar önce bütün saçımı açtılar, sonra altın sarısına boyadılar, 3-4 gün bekledim, çünkü saçlarım çok yıprandı, sonra da aralara daha açık sarı balyaj attılar. sen de aynı şekilde yaptırabilirsin ama saçları çok yıpratıyor uyarıyım.:)
Neyse cicim ben gidip biraz test çözüyim, görüşürüz yine öpüyorum sen çok Şeniz Şeniz
himm anladim canim dip boya sorun oluyo cok onceden bende yaptirmistim her sefer farkli renk oluyodu sonra rofleye cevirmistimm.renk guzel olmus ama dedigin gibi yipranma olmus orealle aciolar ya o yipratio malesef hayatim rofleye cevirsen hem dipboyadanda kurtulursunn hemde altiayda bi yaptirirsin hemde cok fazla yipranmaz hayatim
iyiccalismalar allah zihin acikligi versinn bitanemm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan