• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cicilerim 3'ünüzde burdayken resmimi koydum şu belimin kalınlığına bakın:( Gerçi resim biraz eski saç rengimden anlarsınız, ama şuan ki halim böyle:(

Cicilerim 3'ünüzde burdayken resmimi koydum şu belimin kalınlığına bakın:( Gerçi resim biraz eski saç rengimden anlarsınız, ama şuan ki halim böyle:(

ilahi balimm yaa sen kalinmi diyosun bu bele ustelik genel olarak baktim zayifsin kuzum sen bide zayiflamaya calisiyosun daha citipitisin yirim seni benn sekerim

birazcık dert ediyorum sadece:)

gcgoodnight4.gif

canimm ben yatiommm kuzum yarin gorusuruzz allah rahatlik versin hayatimmm
bu arada sen zayifsinn canimm 55in altina inme derimm gulumm tabi ama sen bilirsinn tabiki hayatim yanlis anlama beni sakin fistigimm cok opuyom

gcgoodnight4.gif

canimm ben yatiommm kuzum yarin gorusuruzz allah rahatlik versin hayatimmm
bu arada sen zayifsinn canimm 55in altina inme derimm gulumm tabi ama sen bilirsinn tabiki hayatim yanlis anlama beni sakin fistigimm cok opuyom

Çok sağol canım, öpüyorum seni ben de çok, iyi geceler hayatım tatlı rüyalar sana
Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok sağol canım, öpüyorum seni ben de çok, iyi geceler hayatım tatlı rüyalar sana
Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

saolasinnn hayatimm seni ve limonu ve bebiki cok optummm tatliruyalarrr iyigeceler canimcimm
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞenizŞenizŞenizŞeniz

Günaydınnnn herkese ;

kızlar bakıyorum diyeti bırakıp sadece spor yapıyorsunuz :oklava: pizzalar pilavlar ohhhh ...

Dikkat edin de bu kadar emek boşa gitmesin kaydirigubbakcemile2

Ben de bu hafta yürüyüş ile devam edicem ip falan atlamıycam bakalım nasıl olucak şişliğimiz inecek mi?

scylla ben dün indirdim hepsini başka bir program ile bozuk çıktı valla 2 saat uğraştım şimdi nişanlım evde uğraşıcak direkt rapidten indirmeye gece indirilmiyor ya sabah deniycek hepsini bakalım inşallah bugün ben de üşümeden yürüyebileceğim

Neyse kızlar ben dün yediklerimi yazıyim:

Sabah: 1 gece önceden sıcak suda beklettiğim 4 kayısı 2 erik yedim suyunu da içtim üzerine

Ara: 1 kepek ekmeği 2-3 ince dilim tulum peyniri 1 bardak yeşil çay

40-45 dk. yürüdüm.(otelin fitness ında kaçak olarak sempatiksalakcinni)

Öğle: 5-6 kaşık yarım yağlı yoğurt yarım dilim ekmek

Ara: sütsüz neskafe şekersiz

Ara: 1 incir & bol su
1 bardak yeşil çay

Akşam: 2 kaşık kıymalı yumurta (yumurtasını yiyemedim kıymaları da çatallar vıcık vıcık yağlarından ayırmaya çalışarak yedim)

5-6 kaşık yarım yağlı yoğurt

yarım dilim kepekli ekmek

2-2.5 lt. su ve multivitaminimi içtim ...

Siz ne yaptınız bakiiim kızlarrr

canimcim ben de dun sabah ve oglen yediklerimi yazmistim;
sabah ve oglen cok az yemistim.

aksam ise anneme gittim dunya hazirlik yapmis;
tuttum kendimi mumkun oldugunca ama biraz kacti;

yarim krep (nutellali)
ceyrek simit,
havuc salatasi
peynir
sekersiz cay

amaaa; kek vardi yemedim; elmali turta vardi yemedimmm..

2,5 lt su icmisimdir.

spor yapamadim ama banyo da yarim saat kalmisimdir;
keseler masajlarrr

(onun da bir faydasi olur belki)

gunduz vakti kimsecikler yok buralarda;

bugun ki menum

sabah
kepek ekmegi,
peynir , maydonız
4 ad y.zeytin
yesil cay

ara:
bir lokma peynir ekmek

ogle
1 kase corba
1 tabak ispanak
2 ad. z.yagli sarma

ara:
1 fincan nescafe -tek sekerli

ara2
az b.peynir, maydonoz
2 ad. etimek
(bu arayi birazdan yapicam

Son düzenleme:
Çok süper bişey daha öğrendim ama o kilondan hiç bir değişim olmadan bir beden incelme hareketi, yani kas yapmaya şekillendirmeye yönelik, onu 1-2 hafta sonra deneriz biraz kilo verelim artık dimi ama:)

bize de söylermisin canım o hareket neymiş gamyoncuiremsu

canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))

yesacım hoşgeliyosun ülkemize opuyorumnanaktan

canim kim kendine yuruyus arkadasi tutmus

ben pepperminti öyle yaptı herhalde diye düşünmüştüm "leslie ile yürüdüm" yazmıştı bir yerde de. sempatiksalakcinni

sensewitch cigim,

bu aksam esimle disarda isimiz var,
esim disarda yiyelim dedi yemegi

napicam ben ???

ama yaklasik 1 aydir fastfood bisey yememistim; bunu gozonunde bulundurarak cvp ver nolur;

sensewitch cigim,

bu aksam esimle disarda isimiz var,
esim disarda yiyelim dedi yemegi

napicam ben ???

ama yaklasik 1 aydir fastfood bisey yememistim; bunu gozonunde bulundurarak cvp ver nolur;

Canımcım eğer restauranta gideceksiniz benim genelde seçtiğim haşlama sebze ağırlıklı ızgara parça et (tavuk olursa daha iyi olur- derisiz) olmadı güveçte mantar ya da yine karışık sebze yiyebilirsin canım süper lezzetli hem de çok hafif oluyor sonra da üzerine yeşil çay öneririm yarım saat 1 saat sonra :)

Afiyet olsun canımcım

merhaba bayanlar
:::
bende sabah
kahvaltılık çerez
elma
akşam
çorba
bir bardak kola(cnm çok çekti ama ne yapayım:D)
6 dan sonra bşy yemedim

ama şişkinliğin çoooooooooooooooooooooooook

Canım menülerine biraz daha ağırlık vermelisin canım yoksa bağırsakların sıkışacak tuvalete çıkamıycaksın ve metabolizman duracak :olmaz:

Akşam çorbanın yanına 1 tam tahıllı ekmek ya da salata, sebze yemeği ekleyebilirsin.

Bu kadar az yiyerek verdiğini geri alısın canımcım.

Bi de yeşil çay iç tatlım bi ara 2-3 bardak iç günde

Bi de ne kadar su içtiğini yazmamışsın ne kadar içiyorsun ???

1 brdk kola birşey yapmaz ama diyet içmeye gayret et derim şu aralar opuyorumnanaktan

bize de söylermisin canım o hareket neymiş gamyoncuiremsu

Callanetics diye bir program, Callen diye bir kadın icad etmiş, balerin galiba kendisi. 1 saatlik bir video var, 21 gün yapıyorsun bunu. Haftada 6 gün, 1 gün izin var ama 48 saat arayı geçmemen lazım. Yogayla plates karışımı bir şey, çok ama çok zor hareketleri var ben videoyu indirdiktan sonra vazgeçtim kafamçokkarıştı

Kilo vermeyeceksen hiç gerek yok o kadar zor harekete, saklatlanırım ben onları yaparken:umursamaz:

Arkadaşlar; leslie ile walk at home videoları yılan hikayesine döndü bende :bbo:

Dün sen de zayıfla sitesinden fast 3 mil i indiriyim dedim ama arşiv bozukmuş :(

Sonra bugün neyse indirdim rapidten ama bu sefer diğer yürüyüşler için linkler kırık sen de zayıfla sitesinde off valla eğer işe yarıyosa kadının çok güzel videoları var yemek yemeden 500 adım videosu var çok dikkatimi çekti yaa 5 dk lık video ama link kırık indiremiyorum.

Hıı bi de sabah kalkınca metabolizma hızlandırmak için var. Gerçi ben niye konuşuyorum scylla bu işin uzmanı o gelince anlatır :) bayanssulusmile

Arkadaşlar bu hafta yürüyüş ağırlıklı çalışalım diyorum hem kaslarımız daha az şişer gibime geliyor ...

Back
X