Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cicilerim 3'ünüzde burdayken resmimi koydum şu belimin kalınlığına bakınGerçi resim biraz eski saç rengimden anlarsınız, ama şuan ki halim böyle
![]()
ilahi balimm yaa sen kalinmi diyosun bu bele ustelik genel olarak baktim zayifsin kuzum sen bide zayiflamaya calisiyosun daha citipitisin yirim seni benn sekerim
Karnımı içime çekmişim orda:)
canimin ici yinede zayifsinn o kadar dert etme kendine cicegimm benim opuyorumnanaktan
birazcık dert ediyorum sadece:)
![]()
canimm ben yatiommm kuzum yarin gorusuruzz allah rahatlik versin hayatimmm
bu arada sen zayifsinn canimm 55in altina inme derimm gulumm tabi ama sen bilirsinn tabiki hayatim yanlis anlama beni sakin fistigimm cok opuyom
Çok sağol canım, öpüyorum seni ben de çok, iyi geceler hayatım tatlı rüyalar sana
Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
![]()
kizlarr iyiiiiiiiiigecelerrrr tatliruyalarrrrrrrr
Çok süper bişey daha öğrendim ama o kilondan hiç bir değişim olmadan bir beden incelme hareketi, yani kas yapmaya şekillendirmeye yönelik, onu 1-2 hafta sonra deneriz biraz kilo verelim artık dimi ama:)
canlarimm nassiniz yahu:)) ben pek mutluyum pazartesi kesin geliyorum turkiyeye :)) isler yoluna girdi sonunda optum hepinizi aksam yemegimi de yiyeyim de yazarim sonra her bi haltimi ohhhhh:))
canim kim kendine yuruyus arkadasi tutmus
sensewitch cigim,
bu aksam esimle disarda isimiz var,
esim disarda yiyelim dedi yemegi
napicam ben ???
ama yaklasik 1 aydir fastfood bisey yememistim; bunu gozonunde bulundurarak cvp ver nolur;
merhaba bayanlar
:::
bende sabah
kahvaltılık çerez
elma
akşam
çorba
bir bardak kola(cnm çok çekti ama ne yapayım)
6 dan sonra bşy yemedim
ama şişkinliğin çoooooooooooooooooooooooook
bize de söylermisin canım o hareket neymiş gamyoncuiremsu