• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

scyllaa canımmmm
sen nasılsın neyin varrr :1hug:

iyiyim kuzum, bir şeyim yok tatlım, şişkinlik var sadece, uykumuzu düzene sokmaya karar verdik o yüzden yatıyorum şimdi ben, yatmadan bir bakıyım dedim,
öpüyorum çok hepinizi, iyi geceler herkese, siz de çok durmayın yatın bakıyım
tatlı rüyalar opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

iyiyim kuzum, bir şeyim yok tatlım, şişkinlik var sadece, uykumuzu düzene sokmaya karar verdik o yüzden yatıyorum şimdi ben, yatmadan bir bakıyım dedim,

tamam canım bende yatayım artık yani yarım saat sonrabilmiyorumkismilehhhhhh bugün gözümü açamadım koca gün şimdide cam gibi sempatiksalakcinni

neyse iyi geceler canım koccamaaan öptüm ŞenizŞeniz

yani canimm iyi yapcagi yerde mahvetti beni kuzum unutkanlik hat safhada istah desen kendimide oyle iyi hissetmiorum artikk bi daha kullanmak istemiorum valla birakmasida zor oluyo yavas yavas ilet bisey yani

ahh tatlım ne diyeyim bitecek artık yeni başlasan bırak derdim valaaa
dahamı fena oldun yoksa bu ilaçlaa:uhm:

bitanemm uykun gelmeden yatinca uyuyabiliomusunn yinede cicim

herkese iyi gecelaeerrrr prensesim sanada canım koccamaaaan öptüm Şenizhadi sende yat tatlım güzellik uykumuzu uyuyalımm :1hug::gitme:

ahh tatlım ne diyeyim bitecek artık yeni başlasan bırak derdim valaaa
dahamı fena oldun yoksa bu ilaçlaa:uhm:

canimm benim iki ay daha var onumde cunku yavas yavas kesilio yanetkileri cok yogun yasamayim diye ama ilacin cok eksisi var yada bana dogru bi ilac deildi bu oda olabilir basta iyiydimde simdilerde pek iyi deilim belki bu yan4etkilerde moralimi bozuo olabilir kabus gorme kilo alma unutkanlik hep ilacin eksileri gulum

herkese iyi gecelaeerrrr prensesim sanada canım koccamaaaan öptüm Şenizhadi sende yat tatlım güzellik uykumuzu uyuyalımm :1hug::gitme:

kuzum uykum yokken yatinca hic uyuyamiyorumm
yarin disari cikicam kismetse o zaman melissa cayi bakicam belki uykumu getirrir tatlim
allah raahatlik versin sekerimmm lokumuda al yanina sicak sicak uyuyun anne ogull tatlummm

canimm benim iki ay daha var onumde cunku yavas yavas kesilio yanetkileri cok yogun yasamayim diye ama ilacin cok eksisi var yada bana dogru bi ilac deildi bu oda olabilir basta iyiydimde simdilerde pek iyi deilim belki bu yan4etkilerde moralimi bozuo olabilir kabus gorme kilo alma unutkanlik hep ilacin eksileri gulum
evet tatlım bende olmuştu bunlar bi haftada belli etti bana neyse bebeğim hadi iyi geceler öptüm bitanem haaa birde sende b vitamini kullan istersen bana çok iyi gelmişti bu sorunlara iyi geliyor unutkanlık sinir yıpranması falan ben bu ara az içtim hemen eksikliği meydana çıktı mesela inanılmaz sinirliyim bu ara ve çok uyuyorum bugün merve aldı hemen içtim şimdide içiyorum yatmadan önce sabaha dinç kalkarım bayyyyy tatlım kendine iyi bak canımcımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

evet tatlım bende olmuştu bunlar bi haftada belli etti bana neyse bebeğim hadi iyi geceler öptüm bitanem haaa birde sende b vitamini kullan istersen bana çok iyi gelmişti bu sorunlara iyi geliyor unutkanlık sinir yıpranması falan ben bu ara az içtim hemen eksikliği meydana çıktı mesela inanılmaz sinirliyim bu ara ve çok uyuyorum bugün merve aldı hemen içtim şimdide içiyorum yatmadan önce sabaha dinç kalkarım bayyyyy tatlım kendine iyi bak canımcımopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

cancazimm benimmm sinirlilik bende yokta uzgunluk var nedense
afiyet olsun sifa olsun kuzumm sana yarin allah nasip ederse gorusuruzz hayatimmm iyigeceler tatli ruyalarrr gulumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Günaydın kızlar erkenden kalktım bugün, 7 olmadı ama 9 da kalktım:) ehh yavaş yavaş alışıcaz:) Prensesim dün uyuyabildim erkenden yatıp 11:30 da kalkıp nasıl uyudun dersen öyle uykucu oldum bugünlerde ben:)

Günaydın kızlar erkenden kalktım bugün, 7 olmadı ama 9 da kalktım:) ehh yavaş yavaş alışıcaz:) Prensesim dün uyuyabildim erkenden yatıp 11:30 da kalkıp nasıl uyudun dersen öyle uykucu oldum bugünlerde ben:)

scylaacigim gunaydin canim,
cok iyi yaptin erken kalkmakla..

ben de sabah 6 da 1 ad kayisi ile su ictim,
9 da da isyerinde peynir maydonuz zeytin kepek ekmegi ile kahvalti yaptim.

su abimin diyetine benzer biseyler yapmaya calisiyorum bakalim.

metobolizmamizi canli tutalim; 11 gibi de bir elma yerim..
;-)

scylaacigim gunaydin canim,
cok iyi yaptin erken kalkmakla..

ben de sabah 6 da 1 ad kayisi ile su ictim,
9 da da isyerinde peynir maydonuz zeytin kepek ekmegi ile kahvalti yaptim.

su abimin diyetine benzer biseyler yapmaya calisiyorum bakalim.

metobolizmamizi canli tutalim; 11 gibi de bir elma yerim..
;-)

doğru söylüyorsun canım, hızlı tutmak lazım metabolizmayı.
Ben de sabah bir avuç kuru üzümle su içtim. Kahvaltıyı da 11:^0 gibi yapmayı düşünüyorum.
Benim bu şişkinliği de hiçbir şey kesmiyor:( Üşenmeyeyim bugün çayımdan yapıyım bari, az da olsa fayda eder:(

ben de yesil cay ictim az once,

photo slim diye bir poset cay almistim; icinde kiraz sapi, misir puskulu falan var, gun icinde de ondan iceyim de; yarina kadar odemi atayim..

Kızlar günaydınnn

scyllacığım yukarılarda yazmış akşamdan sonra diyetisyenler 1 ara öğün veriyor diye evet hayatımcım veriyorlar da meyve veriyorlar 1 porsiyon ya da yağsız süt arkadaş bademi götürmüş maşallah :1shok:

Ben dün yediklerimi yazıyım;

Sabah: 2 kuru incir

Ara: 1 büyük beyaz peynir
1 ince dilim ekmek
1 orta boy domates
çoook açık çay

Ara. 2 kuru kayısı 2 kuru erik 1 bardak yeşil çay

Öğle: 2 kaşık nohut yemeği sadece tanelerini yedim
3-4 kaşık y.yağlı yoğurt

Ara: Şekersiz sütsüz neskafe

Ara: 1 orta boy armut

Akşam: Öğle ile aynı

Akşam: sütsüz şekersiz neskafe, tarçın çayı

2-2.5 lt su içtim

WAH ile 3 mil yürüdüm

selam herkese.....
sabah 7.30 gibi kalktım....8.30 gibi cevizli pekmezli nefsitimi yedim....
saat 11. gibi ara öğün olarak 1 elma yedim. öğlene Allah kerim....yarın tartı günü olacağı için olabildiğince hafif şeyler yemeye çalışacağım....

spor yaparak canım.sadece zayıflamayla neyazıkki olmuyor.......

cancazimm benimmm sinirlilik bende yokta uzgunluk var nedense
afiyet olsun sifa olsun kuzumm sana yarin allah nasip ederse gorusuruzz hayatimmm iyigeceler tatli ruyalarrr gulumm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan olumunekankayizsmileolumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

Birtaneciğim sinir yıpranması bazen üzüntü olarak da hissedilebilir. Örneğin ben bir ara kansızlıktan o kadar çok sinirlerim yıpranmıştı ki, reklamlarda bile duygulanıp ağlıyordum :sinifsinif: B vitamini gerçekten sinir yıpranmasına iyi geliyor hayatım, insan kendini daha iyi hissediyor bir de düzenli kullanıldığında tatlı yeme ihtiyacını düşürüyor.
Ben de Apikobal kullanıyorum B vitamini olarak yeniden başladım.

Back
X