Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar, akşam yemeğinde köfte ve makarna yedim. az yedim ama kızmayın:)
hosgeldimmmmm guzeller guzelimm benimmm
afiyet olsunnn tatlimm kofte makarna guzel olmustur canimbenim
Sağol canım:) 12 de kalkmışsın bugün hayatım hani anlaşmıştık seninleBen 9da kalktım valla, çok da iyi hissettim kendimi yarın da 7 de kalkmayı düşünüyorum.
sorma canim benim gece yine uyandim erkende uyuyamadimm ilac almak istemiorumda uyumak icin bugun melissa cayi baktim bulamadim yarin anneanneme gidicem gulum ordanda bi bakicam hayatimm aksam uc dilim kasarla ekmek yedim kepekli offf dayanamadim bi kriz geldi sen kacamak bisey yedinmi cicim
Yedim canım, bitter çikolata yedim 2 kare![]()
Canım bence şöyle yap, gece çok da az uyumuş olsan da uykunu alamasan da erken kalk, yoksa düzene sokamazsın kendini, erken kalkmadan erken uykun gelmez canım. Bir gün böyle dayan sonra düzene girer hayatım.
![]()
canim limonla bebik oynassinlar :))
Çok şirin buna benzer bişeyleri vardı, çok yer kaplıyor diye çıkarttık. Limon çok hoplamaca zıplamaca yapıyor yer lazım:)
canim iki kare hicbisey deill ustelik bitter ama kalp sagligi ve antidoksan icin bitterinde %70 kakao orani olanindan al olurmu sekerparem
olur kusumm yarin anneanneme gidicem saaati kurayim mecbur erken kalkarsam dedigin gibi uykumda gelir beebegimm
Öyle yap hayatım erken kalkmak gerçekten iyi hissettiriyor, kalkarken zorlanıyorsun ama sonradan bir sürü zaman kalıyor:)
![]()
tamam canimm.bu arada yarinn burda olmucam anneanneme gidicem kismetse merak etmeyin diye haberiniz olsunn canumm
Tamam tatlım bir gün mü kalıcaksın? Benim de misafirim gelebilir yarın.
erken kalkmak güzel birşey tabiki ama benim gibi senelerdir 1 gün bile olsun 10'a hatta 9'a kadar uyumak hayal ise pekte güzel birşey olmuyor. 3,5 senedir evliyim 3,5 senedir en geç 8'e kadar uyuruz. 2 senedir kızım var 7 gibi kalkar. hatta bugün 5,5 ta kalktık. gerçi ben bugün nöbete geldiğim için zaten kalkacaktım ama kızım niye kalkıyorki o saatte
kismet olursa bi gun kalcam doncem gulum
sana kimler gelioo akraba falanmi?yatili misafirmi?
erken kalkmak güzel birşey tabiki ama benim gibi senelerdir 1 gün bile olsun 10'a hatta 9'a kadar uyumak hayal ise pekte güzel birşey olmuyor. 3,5 senedir evliyim 3,5 senedir en geç 8'e kadar uyuruz. 2 senedir kızım var 7 gibi kalkar. hatta bugün 5,5 ta kalktık. gerçi ben bugün nöbete geldiğim için zaten kalkacaktım ama kızım niye kalkıyorki o saatte
Yok canım günlük arkadaşlarım gelebilir, daha kesin bir şey söylemediler gerçi, böyle muallakta bırakıp deli ederler hep beni:)
Yarın da benim temizlik günüm, sabah erkenden kakıyım ki onlar gelene kadar hem evi temizlemiş, hem alışveriş yapmış hem de yemek hazırlamış olayım.
Bugün şu bahsettiğim çaydan yaptım, az da olsa aldı şişkinliğimi sana da tavsiye ederim hayatım. opuyorumnanaktan
canlarım nassınız yahu :))) evımdeyım artık 2 gunluk asırı yorgunluktan sonra:)) bı yazıyım hemen cıkacagım gecmısı de okuyamadım valla :)) yarın tartı gunumuz degıl mı valla ne cıkacak en ufak fıkrım yok ama muthıs bı haberım var annem fıtness a yazılmıs yenı bı sey acılmıs burda oraya gıdıyor ben de onunla gıdecegım hatta onu da uye yaptım buraya hadı hayırlısı bakalımm optumm goruusruuzz :)))