• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canım yasencıgım 200u bırden yapmamıstır 30 30 ya da 50 50 yapmıstır :))) mondi diyeti nedir acaba?

2 saat spor vay anasını sayın seyirciler yalnız arkadaşlar fitness hocasıyla konştum bizim burdaki günlük spor 2 saati geçmemeli yoksa vücut kortizon salgılamaya başlar dedi ... Benden söylemesi doğru mu yanlış mı bilmem...

nasıl bir balonu şişirirsin kortizonda insanı öyle şişirir. kas adamlara dönersin maazallah
fıstıklarııııım opuyorumnanaktan
sporumu yaptıııım 200 tane ip atladım kaydirigubbakcemile240 duvar şınavı :sm_cool:
20 şer tane bacak hareketleriii iç dış yan sağ sol hepisi karışık:lepi:

ooo süpersin canım ya 200 ip valla kutlarım

ben 58 kl ydum monti diyetine başladım şimdi 55 kl 53 olmak istiyorum herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin canım tam anlayamadım biraz daha açıklarmısın 58 kiloydun montignac diyetiyle 55 e düştün ve 2 kilo daha vermek istiyorsun öylemi peki boyun kaç şekerim

kizlarr selammmm
oncelikle herkesin sevgililer gunu kutlu ve mutlu olsunn

prensesim

çok teşekkürler seninde sevgililr gününü kutlarım a.s.
paylaşımın içinde çok sağollllkaydirigubbakcemile5

canimm benimm saolasinnnn tatlimmm
lokum napio canimm?sevgililer gnunu kutladimi annesinin bakimm:)))

fıstıklarııııım opuyorumnanaktan
sporumu yaptıııım 200 tane ip atladım kaydirigubbakcemile240 duvar şınavı :sm_cool:
20 şer tane bacak hareketleriii iç dış yan sağ sol hepisi karışık:lepi:

Tebrikler yasemincim, ben de 15 dk (sayarken nefesimi düzenlemekte güçlük çektiğim için sayı yazamıyorum kafamçokkarıştı ) boyunca aklıma hangi hareket geldiyse yaptım bişiler. Akşam araştırdım, özellikle sabah sporu metabolizmayı hızlandırdığından yağ yakmaya faydalı oluyormuş. Kendimi sabaha saklıyorum artık yerimseniben

hay mAsallah yasemcım yaa bravo valla:))) ben bugun nerdeeee:((ama yarın sabah baslıyorum ınsallah :))

saol tatlımda birde düzeni tutturabilsem tam süper olucakkyerimseniben
tamam canım hem kasların dinlensin birazzşakkıdı

maşalah nasılatladın 20 tane ipi ben en fazla 20 tane yapa biliyorumkafamçokkarıştı

selam canım hoşgeldin
100 bir kerede tabii arada birkaç saniye dinlenip nefesimi düzenliyorum daha sonra yazdığım öteki hareketleri yapıyorum kalan 100 taneyi atlıyorum
zaten ilk günlerde kendini fazla zorlama biraz ısınma hareketi yap sonra atla 1 er dk arada dinlen çok rahatlıkla başarırsın kaydirigubbakcemile5

ben 58 kl ydum monti diyetine başladım şimdi 55 kl 53 olmak istiyorum herkese kolay gelsinkaydirigubbakcemile5
ne kadar sürede verdin canım ??

canım yasencıgım 200u bırden yapmamıstır 30 30 ya da 50 50 yapmıstır :))) mondi diyeti nedir acaba?

evet canım doğru 100+100 kaydirigubbakcemile2
canımmm artık çift ayak atlıyorumm:lepi:

merhaba arkadaşlar, ben daha yeni girdim evime:-( toplantımız vardı 7 saat sürdü,bir ara verdik 20 dk,kuru pasta meyve suyu getirmişler ama yemedim, dışarıdan hemen bir ayran aldım,diyetimi bozmasın diye, yanında da bir tanecik tuzlu kuru pasta yedim. tabi toplantıdan çıkıncada açlıktan midem kazınıyordu. bir kebapçıya gittik arkadaşlarla,kuşbaşı pide aldım, yarısını yedim.300 ml de ayran içtim. halbuki ne yiyeceğimi planlamıştım ,sebze yemeklerim de hazırdı evde. yarına kaldı artık.

vayyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa yuru bea kım tutar hem cıft ayak hem de 100+100 canım sen yasındaydın yaa daha 22 falan anca sanırım:))) benım kaslar valla dırekt tatıldeler haa:)

su-icerek-zayiflama.jpg

vayyyyyyyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaaaaaaaa yuru bea kım tutar hem cıft ayak hem de 100+100 canım sen yasındaydın yaa daha 22 falan anca sanırım:))) benım kaslar valla dırekt tatıldeler haa:)

yaaa abartma şimdi şımarırım falan :kedi:arada 10ar saniye falan dinlendim
yaş 33:1ninca:

offf ben de cok ozledım uzun uzun su vıdeoyu yaptım bu vıdeoyu yaptım demeyı yahuu:)

yasemincim ben sensewitchin yazdığına göre yazdım 2 saatten fazla süren sporlarda salgılanır demişte
biz zaten o kadar yapamıyoruz ben kortizonun insan vücuduna neler ettiğini biliyorum onu yazdım sadece.

yaş henüz 25 ama 25 gün sonra 26 olacak biz de senin yaşında böyle hareketli olabilirmiyiz acaba

kizlarr duvar sinavi nasil yapilio?
canım benim kollarım güçsüz ilk önce güçlenmesi için başladım buna şimdi bizim holün genişliği 1.m 20 cm
ayaklarımı öteki duvara dayıyorum öteki duvardada kollarımı ileri ve geri iterek ve bunu yaparkende sanki beni birşey zorluyormuşçasına yapıyorum duvarı itiyorum yaniibuyrunnnnnnnnn

canım benim kollarım güçsüz ilk önce güçlenmesi için başladım buna şimdi bizim holün genişliği 1.m 20 cm
ayaklarımı öteki duvara dayıyorum öteki duvardada kollarımı ileri ve geri iterek ve bunu yaparkende sanki beni birşey zorluyormuşçasına yapıyorum duvarı itiyorum yaniibuyrunnnnnnnnn

canimm bende yapmaya calisayim bakayim yapabilcekmiyim kuzumm
egikmi durucam dikmi canimcimm

yasemincim ben sensewitchin yazdığına göre yazdım 2 saatten fazla süren sporlarda salgılanır demişte
biz zaten o kadar yapamıyoruz ben kortizonun insan vücuduna neler ettiğini biliyorum onu yazdım sadece.

yaş henüz 25 ama 25 gün sonra 26 olacak biz de senin yaşında böyle hareketli olabilirmiyiz acaba
tamam canım dediğin gibi biz o kadar spor yapmıyoruz zaten
sizbenden daha hareketli olursunuz canım benim
ben yeni başladım ve bırakmakta istemiyorum inşallah
siz de sakın bırakmayın sporu benim yaşıma geldiğinizde hala 25 gösterirsinizkaydirigubbakcemile5

Back
X