• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

leslie ile yürüyüş yapan arkadaşlar hangi yürüyüşü yapıyorlar..... ben fast 3 mili yapıyorum.ama 2 tane daha 3 mil var. sizler hangisini kullanıyor musunuz?

Maşallah şulecim, sen ne zamandır spor yapıyorsun? Ben nefesi ayarlayamadığım için saymıyorum ama kesinlikle o kadar çok sayıya ulaşamıyorum henüz.

Canım sporda nefes çok önemli özellikle de yağ yakımı için çünkü yağlar yanmak için çok oksijen ister vücuttan atılmak için de bol su...

süpersin şule cim yanlız bişey dikkatimi çekti yaptığın spor fazla değilmi fazla sporda kasları şişirir vede kilo vermen durabilir CADIARZU
belkide ben yanılıyorum:kedi:

Yess baby stressten kortizon salgısına dikkat !!! Kendini gözlemle derim şulecim baktın şişiyosun azalt biraz bişiy yoksa devam :)

kizlarrr ben geldimm
bugun doktora gittimmmm gastrit dedi ilaclar verdiiii
bide stresten gaz yapici gidalardan cig meyva sebzeden uzak kalcakmisimm
az ve slk yicekmisimm

leslie ile yürüyüş yapan arkadaşlar hangi yürüyüşü yapıyorlar..... ben fast 3 mili yapıyorum.ama 2 tane daha 3 mil var. sizler hangisini kullanıyor musunuz?

Ben de fast 3 mil yapıyorum şulecim bi de 8 dk lık göbek videosunun linkini verebilir misin ben de indiriyim nereden iniyo???

Kızlar size bir şey sormak istiyorum ben yemeklerde Kanola yağı kullanmaya başladım, biraz araştırdım faydalı geldi, bazı olumsuz yazılara da rastladım. Siz ne çeşit yağ kullanıyorsunuz?

canim ben yemeklerde riivirea zeytinyag salatalarda sizma kullaniorum cunku sizma zeytinyag pisirilmio ssakincaliymis o yuzden rivireaya zeytinyag pisirmeye geliomus en faydali zeytinyag diyolar bide cig yemek cok faydaliymis mesela zeytinin ustun sizma zeytinyag limonn koycan ekmegine bancan sabahalari:))

Zeytinyağı doymamış yağ asitleri olan linolenik, linoleik asit ve oleik asitçe zengindir bu yüzden oksitlenme yani yapısının bozulması kolaylıkle gerçekleşir. Hassas bir yağdır. En büyük düşmanı ısıdır o yüzden özellikle kızartmalarda zeytin yağı kullanmayınız, yemeklerde kullanmanızda fayda vardır.:dance:

canim benimm sen daha iyi bilirsin riviera zeytinyagidami pisirilmeye gelmiyo gulum?

leslie abla tek başına yapıyor benim hoşuma giden de bu kalabalık olunca beynim sulanıyor sanki arada lastik hareketleri yapıyor hepsi bu

kizlarrr ben geldimm
bugun doktora gittimmmm gastrit dedi ilaclar verdiiii
bide stresten gaz yapici gidalardan cig meyva sebzeden uzak kalcakmisimm
az ve slk yicekmisimm

Geçmiş olsun prensescim, mide problemleri çok rahatsız edici oluyor. Benim de midem çok hassas ne yazık ki. Meyveyi nasıl yicen başka CADIARZU Buarada bana yolladığın mesajı yeni gördüm canım, hangi kanaldan yolladın mesajı? Kullanıcı paneline daha alışamadım :kedi: Özel mesaj atamıyormuşum daha.

Canım sporda nefes çok önemli özellikle de yağ yakımı için çünkü yağlar yanmak için çok oksijen ister vücuttan atılmak için de bol su...

Haklısın arkadaşım, yeni yeni kontrol etmeyi öğrendim. ışte ben de zaten nefesi daha iyi ayarlayayım diye hareket saymıyorum. Belki sen zaten biliyorsun da, bi de şöyle bişi var, esneme hareketleri de çok önemli spor başı ve sonunda, vücuda zarar vermemek için.

canim benimm sen daha iyi bilirsin riviera zeytinyagidami pisirilmeye gelmiyo gulum?

Riviera demek hem saf zeytinyağı hem de işlem gören zeytinyağının karıştırılması demek işlem gören z.yağının asitliği azaltılıyor ve içeriğindeki yapışkan maddeler ve kötü kokular uzaklaştırılıyor. Ama ben kızartma ve sıcak yemeklerde fındık yağı gibi daha dayanıklı yağları tercih ediyorum...

Geçmiş olsun prensescim, mide problemleri çok rahatsız edici oluyor. Benim de midem çok hassas ne yazık ki. Meyveyi nasıl yicen başka CADIARZU Buarada bana yolladığın mesajı yeni gördüm canım, hangi kanaldan yolladın mesajı? Kullanıcı paneline daha alışamadım :kedi: Özel mesaj atamıyormuşum daha.

Haklısın arkadaşım, yeni yeni kontrol etmeyi öğrendim. İşte ben de zaten nefesi daha iyi ayarlayayım diye hareket saymıyorum. Belki sen zaten biliyorsun da, bi de şöyle bişi var, esneme hareketleri de çok önemli spor başı ve sonunda, vücuda zarar vermemek için.

Çok doğru tatlımmmopuyorumnanaktan

Haklısın arkadaşım, yeni yeni kontrol etmeyi öğrendim. İşte ben de zaten nefesi daha iyi ayarlayayım diye hareket saymıyorum. Belki sen zaten biliyorsun da, bi de şöyle bişi var, esneme hareketleri de çok önemli spor başı ve sonunda, vücuda zarar vermemek için.

ilk defa boyle oldum gulumm cok tsk ederimmm meyveyi komposto yicekmisim bi sure guzelcimm bu sabah tartildim 60 kilo ciktim aglamak istiorummm midem kazinioo galete falan yiyorumm kendimi davul gibi hissediorumm aglicamm valla gulummm
mesajin ust tarafinda terazi kismina tikliosun acilan kutucauga yazip yollamistimm guzelcim

Riviera demek hem saf zeytinyağı hem de işlem gören zeytinyağının karıştırılması demek işlem gören z.yağının asitliği azaltılıyor ve içeriğindeki yapışkan maddeler ve kötü kokular uzaklaştırılıyor. Ama ben kızartma ve sıcak yemeklerde fındık yağı gibi daha dayanıklı yağları tercih ediyorum...

canim bende kizartmalarda findik yada kanola yagi kullaniodum ama zeytinyagli yemeklerde ve normal sebze baklagil yemeklerinde rivierea zeytinyagi kullaniodum o zaman onlarada findik yagi kullanayim sekerparem?

Back
X