- 22 Ekim 2007
- 5.718
- 17.489
- 773
- 44
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah şulecim, sen ne zamandır spor yapıyorsun? Ben nefesi ayarlayamadığım için saymıyorum ama kesinlikle o kadar çok sayıya ulaşamıyorum henüz.
süpersin şule cim yanlız bişey dikkatimi çekti yaptığın spor fazla değilmi fazla sporda kasları şişirir vede kilo vermen durabilir CADIARZU
belkide ben yanılıyorum:kedi:
leslie ile yürüyüş yapan arkadaşlar hangi yürüyüşü yapıyorlar..... ben fast 3 mili yapıyorum.ama 2 tane daha 3 mil var. sizler hangisini kullanıyor musunuz?
Benşm belim ince halimdeyken 70 ti ... Belim yok benim :tomato:
Kızlar size bir şey sormak istiyorum ben yemeklerde Kanola yağı kullanmaya başladım, biraz araştırdım faydalı geldi, bazı olumsuz yazılara da rastladım. Siz ne çeşit yağ kullanıyorsunuz?
Zeytinyağı doymamış yağ asitleri olan linolenik, linoleik asit ve oleik asitçe zengindir bu yüzden oksitlenme yani yapısının bozulması kolaylıkle gerçekleşir. Hassas bir yağdır. En büyük düşmanı ısıdır o yüzden özellikle kızartmalarda zeytin yağı kullanmayınız, yemeklerde kullanmanızda fayda vardır.:dance:
Ben de fast 3 mil yapıyorum şulecim bi de 8 dk lık göbek videosunun linkini verebilir misin ben de indiriyim nereden iniyo???
leslie ile yürüyüş yapan arkadaşlar hangi yürüyüşü yapıyorlar..... ben fast 3 mili yapıyorum.ama 2 tane daha 3 mil var. sizler hangisini kullanıyor musunuz?
selam ben tone it up 5 mil yapıyorum :dance:
kizlarrr ben geldimm
bugun doktora gittimmmm gastrit dedi ilaclar verdiiii
bide stresten gaz yapici gidalardan cig meyva sebzeden uzak kalcakmisimm
az ve slk yicekmisimm
Canım sporda nefes çok önemli özellikle de yağ yakımı için çünkü yağlar yanmak için çok oksijen ister vücuttan atılmak için de bol su...
canim benimm sen daha iyi bilirsin riviera zeytinyagidami pisirilmeye gelmiyo gulum?
8 minute abs burdan indirebilirsin canım
Geçmiş olsun prensescim, mide problemleri çok rahatsız edici oluyor. Benim de midem çok hassas ne yazık ki. Meyveyi nasıl yicen başka CADIARZU Buarada bana yolladığın mesajı yeni gördüm canım, hangi kanaldan yolladın mesajı? Kullanıcı paneline daha alışamadım :kedi: Özel mesaj atamıyormuşum daha.
Haklısın arkadaşım, yeni yeni kontrol etmeyi öğrendim. İşte ben de zaten nefesi daha iyi ayarlayayım diye hareket saymıyorum. Belki sen zaten biliyorsun da, bi de şöyle bişi var, esneme hareketleri de çok önemli spor başı ve sonunda, vücuda zarar vermemek için.
Geçmiş olsun prensescim, mide problemleri çok rahatsız edici oluyor. Benim de midem çok hassas ne yazık ki. Meyveyi nasıl yicen başka CADIARZU Buarada bana yolladığın mesajı yeni gördüm canım, hangi kanaldan yolladın mesajı? Kullanıcı paneline daha alışamadım :kedi: Özel mesaj atamıyormuşum daha.
Haklısın arkadaşım, yeni yeni kontrol etmeyi öğrendim. İşte ben de zaten nefesi daha iyi ayarlayayım diye hareket saymıyorum. Belki sen zaten biliyorsun da, bi de şöyle bişi var, esneme hareketleri de çok önemli spor başı ve sonunda, vücuda zarar vermemek için.
Riviera demek hem saf zeytinyağı hem de işlem gören zeytinyağının karıştırılması demek işlem gören z.yağının asitliği azaltılıyor ve içeriğindeki yapışkan maddeler ve kötü kokular uzaklaştırılıyor. Ama ben kızartma ve sıcak yemeklerde fındık yağı gibi daha dayanıklı yağları tercih ediyorum...