• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

eeee kem küm hhhhmmm fisfisfisbilmiyorumkismile

Şeniz cokacimcoook

ohhh yarasinnnn canimm su ictikce kilolar sislikler gitsinnn tatlimmmopuyorumnanaktan

ınsallah canımmmmmmmmmmmmm :Saruboceq:

Bi cıs ı yukarıda yazdım, devamı da var bugün o cısların :utangac: Amaaaaaa tartldım 59 um hala, hatta 58 e kaymış hafiften. :lepi: Şey kızlar aşkam abartı tatlı yediğim için acıkmadım, acıkmayınca da akşam yemeği yememiş oldum. Ama zaten ben gece çoooooook geç yattığım için genelde, 2 öğün yemeğe alışkınım ve akşam yemeğiyle uyku saati arasında çoooook vakit farkı olur hep. Öyle işte eyvahedigeldismile

kac tane cıss yazdın yaw bı de cogul yapmıs cıslar dıyeee Allah ıyılıgını vermesın emı alsanaalsanasmile bı de kırmızı yapmıs marıfetmıs gıbı :roflol: yaw guzel bı sey yapınca renklı yapacaz kuzum sen sasırdın -tatlicadiarzu- mesela 1 saat spor gibi lülülülülülü

hadi ben yatarooo aşkam aşkam yemeyin daha bi sey emi optum kocamannn delikafadulden naniknanik

afiyet seker olsunnnn tatlimmmm su gibi yok valla kuzumm
bi anneme aliskanlik edindiremedim o malesef cola icioo cok kiziorumm alsanaalsanasmile
galiba benim sekerpare icime dogmus balim kaymagimm yirim seni:)opuyorumnanaktan
sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de sana özel bi yicek demek istiyom ama CADIARZU CADIARZU :sm_confused: Bu konuda acemiyim :utangac: Sanırım yiceklere saldırıyom ya, o yüzden kimseye yicek ismiyle hitap etmiyom aklinialirimsmile Sen ne sporu yapacaksın söyle bakalım prensesim???
bende minik bir cıs yedim şimdi küçücük amaaaa:kedi:

Bi de kaçamak yapmıyom dediydin :1closedeyes: Afiyet olsun, uykuda yeseydin alsanaalsanasmile :roflol:

sırnaşık şey sırnaşık şey Ben de sana özel bi yicek demek istiyom ama CADIARZU CADIARZU :sm_confused: Bu konuda acemiyim :utangac: Sanırım yiceklere saldırıyom ya, o yüzden kimseye yicek ismiyle hitap etmiyom aklinialirimsmile Sen ne sporu yapacaksın söyle bakalım prensesim???

Bi de kaçamak yapmıyom dediydin :1closedeyes: Afiyet olsun, uykuda yeseydin alsanaalsanasmile :roflol:

canimm bisiklete devam ediorum ama yarin hava guzel olursa disarda yuruyumm diyorumm balli kaymagimmm opuyorumnanaktan

kac tane cıss yazdın yaw bı de cogul yapmıs cıslar dıyeee Allah ıyılıgını vermesın emı alsanaalsanasmile bı de kırmızı yapmıs marıfetmıs gıbı :roflol: yaw guzel bı sey yapınca renklı yapacaz kuzum sen sasırdın -tatlicadiarzu- mesela 1 saat spor gibi lülülülülülü

hadi ben yatarooo aşkam aşkam yemeyin daha bi sey emi optum kocamannn delikafadulden naniknanik

Ay cimcimem benim ya, bu saatte koptum burda :roflol: Şeniz Ben sen demeden önce karar vermiştim canım zaten spora. Tatlı rüyalar opuyorumnanaktan

38962.jpg
bu resmi koyayimda aklimiza getirsinn arada icelimmm suyumuzu

canimm bisiklete devam ediorum ama yarin hava guzel olursa disarda yuruyumm diyorumm balli kaymagimmm opuyorumnanaktan
Değişik spor dedi tüm arkadaşlar canım, destekliyorum :lepi:
Aaaaaa buldum: "şekerim" olumunekankayizsmile
ama onu yazdığımda yapmadım :sinifsinif:su molasındaa hemde kalorisi azzzmafoldumben

Yaaa :1hug: Hep böyle başlar o kaçamaklar, sonra büyür yasemincim. kaydirigubbakcemile Gözüm üstünde dediydim napam aklinialirimsmile

ne buldunn:1ninca:

Yaaa :1hug: Hep böyle başlar o kaçamaklar, sonra büyür yasemincim. kaydirigubbakcemile Gözüm üstünde dediydim napam aklinialirimsmile
tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayım

bu saattemirmirmirmir

Kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama malum gözlere kırmızı pek yakışmaz. sengözlerimebaksanab Hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan İyi geceler.

tamam canım sana boynum kıldan ince şincik gidip oklavamı yapayım

bu saattemirmirmirmir

Aaaay bu tepkin bana sevdicemi hatırlattı :asigim: Kahvaltıdan sonra yaparsın :dilcikar: olumunekankayizsmile
(boynum kıldan ince kısmı değil ama, estağfurullah canım benim, ablamsın mucuk mucuk)

sekerin seni yer bitirir ona gore balli kaymagimm benimm opuyorumnanaktan

Back
X