• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Canımcım zaten geç yapılan kahvaltıdan sonra telde konuşmak, spor, çiçeklerimi sulamak derken bu saate kaldım. Burayı okumak da baya vaktimi aldı tabi geldikten sonra da.
Esneme hareketlerini de aksatma canım kaydirigubbakcemile5 Ben takmış durumdayım esnekliğe, açıldım ama biraz bu hafta :lepi:

Sensewitchcim bacağın nasıl, daha iyi misin??

İyiyiym iyiyim tatlımcım dün de iyidi üzerine bi de yürüdüm iyice düzeldi:)))

Koşmak istiyorum fitness hocası koşma diyo :(

lunapiena tebrikler arkadaşım hoşgeldin. Burada olduğun müddetçe ve yaptığın hataları bizle paylaştığın sürece biz gereğini yaparız aklinialirimsmile Yeni sayılırım burada o yüzden ben de motivasyon tonla var :lepi:

Bugün yediklerim

Sabah kalktığımda bir ceviz ve bir 4-5 kuru üzüm yedim,
1 saat sonra bir kaşık yoğurt yedim
11:30 gibi 3 dilim ekmek, ezme, peynir ve zeytin yedim.
Daha sonra 1 stick çikolata yedim. Yeşil çay içtim
Öğlen de yarım tabak salata yedim.
Akşama da bakla yapmayı düşünüyorum.

bitanem çok az yiyiyorsun yine hastalanıcaksın şimdi anlamıyoruz sonra acısı kilo olarak geri dönüyooo:umursamaz:

tamam canım sporun sonundada yaparım bugün spor sonu yapmadım galibaCADIARZU
zaten toplamda yarım saatir benim spor hep dinlendim vücut soğumadan yine başladımkaydirigubbakcemile2sağolasın canımopuyorumnanaktan

yap mutlaka canim,

beni cok rahatladan birkacini yazayim mi size

ayakta duz durun;
yavas yavas one dogru egilerek (sirasiyla bas -omuzlar-tek tek omurla ve bel) ellerinizle ayaklariniza dokunun, --dizlerinizi kirmayin-- baslamadan once burnunuzdan derin bir nefes alin, egilirken bu nefesi agzinizdan yavasca verin..

egilmisken tekrar bir nefes alin ve yavas yavas nefesi verirken yine yavasca kalkin (sirasiyla be-tek tek omuslar-omuzlar bas ve boyun)

lunapiena tebrikler arkadaşım hoşgeldin. Burada olduğun müddetçe ve yaptığın hataları bizle paylaştığın sürece biz gereğini yaparız aklinialirimsmile Yeni sayılırım burada o yüzden ben de motivasyon tonla var :lepi:

Canım çok teşekkürler..

Ben de burada yeniyken felaket motivasyonluydum..Ne oldu bana bilmiyorum.Sanırım artık ne yiyeyim,ne yemeyeyim diye düşünmekten yoruldum..Bir de kilo verince tekrar ya alırsam korkusu başladı bende..mafoldumben

yap mutlaka canim,

ayakta duz durun;
yavas yavas one dogru egilerek (sirasiyla bas -omuzlar-tek tek omurla ve bel) ellerinizle ayaklariniza dokunun, --dizlerinizi kirmayin-- baslamadan once burnunuzdan derin bir nefes alin, egilirken bu nefesi agzinizdan yavasca verin..

egilmisken tekrar bir nefes alin ve yavas yavas nefesi verirken yine yavasca kalkin (sirasiyla be-tek tek omuslar-omuzlar bas ve boyun)

Ben de çok severim bu hareketi belimi rahatlatıyoooo olumunekankayizsmile

Hoşbulduk canım..

Yaklaşık 4 ay'da..
Nisan sonu-Mayıs başı gibi 64'düm ,Eylülde 52 kiloya kadar indim..Şimdi 53-54 arası gidip geliyorum...Daha aşağısına inemiyorum..senağlama

Bu arada boyum da 1.64

1.64 boya 53 iyi gibi canim aslinda,
sen bilirsin tabi,

bir de vucut yapisi da onemli

bir elinin bas ve isaret parmagiyla diger elinin bilegini tut;
eger parmaklarin ustuste geliyorsa ince yapilisin;
tam kapaniyorsa orta yapili
parmaklarin aralik kaliyorsa iri yapilisin;

iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.

buna da dikkat edin arkadaslarrr

bitanem çok az yiyiyorsun yine hastalanıcaksın şimdi anlamıyoruz sonra acısı kilo olarak geri dönüyooo:umursamaz:

az mı yemişim? bilmiyorumkismile Ya ben gündüz yalnızım ya evde hiç iştahım olmuyor eşim ya da sevdiğim biri arkadaşım ailem falan gelse iştahım bir açılıyor sormayın. Ben yalnız yaşasam varya dal gibi olurum:) Bu sebepten akşamları çok yiyorum eşim de çok iştahlıdır iştahımı açıyor:)

Canım çok teşekkürler..

Ben de burada yeniyken felaket motivasyonluydum..Ne oldu bana bilmiyorum.Sanırım artık ne yiyeyim,ne yemeyeyim diye düşünmekten yoruldum..Bir de kilo verince tekrar ya alırsam korkusu başladı bende..mafoldumben

Benim gibi çok düşünme :lepi: Düşünce insan ancak acıkıyor. Benim amacım ömür boyu yerleşik kilo aldırmayan sağlıklı bi beslenme sistemi oluşturmak. Öyle yapınca geresi gelir bence. Senin zaten kilon şu an bile süper. Tek yapman gereken, yediklerine biraz dikkat etmek ve bol bol spor. kaydirigubbakcemile5

yap mutlaka canim,

ayakta duz durun;

tamam canım nefes düzenide olmaya başladıopuyorumnanaktanartıkolumunekankayizsmile

az mı yemişim? bilmiyorumkismile Ya ben gündüz yalnızım ya evde hiç iştahım olmuyor eşim ya da sevdiğim biri arkadaşım ailem falan gelse iştahım bir açılıyor sormayın. Ben yalnız yaşasam varya dal gibi olurum:) Bu sebepten akşamları çok yiyorum eşim de çok iştahlıdır iştahımı açıyor:)

işte senin hatayı bulduuuukkk gece hooooop yanlara depo lanıyor bari et ürünü falan tüket canım benim hastalanacaksın

kızlar ben kaçtıııım:gitme:

sen bilirsin tabi,

iri yapili bir insanin kepik yapisi kalin demektir, o kisi icin belli bir kilonun altina inmek (ya da belli bir bedenin) imkansizdir , ugrasmamasi gerek.

Aslında herkes bu kadar yeter diyor ama 50 kg benim inadım oldu biraz..

Bu arada benim bölgesel olarak hiç bir sorunum yok.Biraz göbeğim var o kadar.O da sezeryen doğumun kalıntısı maalesef..

Yazdığın şeyi uyguladım.Benim parmaklarım üst üste geliyor hafiften.(Baş ve orta parmağım özellikle)

Yapı olarak ince yapılıyım zaten (bacaklarım falan çok incedir),faka yüzüm oldukça dolgun...Bu da sanırım iyi bişey.Zayıflayınca yüzüm hiç çökmedi..zemuszemus

galiba bende o kalın kemik yapısına sahip insanlardanım
hayatım boyunca şişkoluktan kurtulamıycam galiba :sinifsinif:

sen bilirsin tabi,

sen bilirsin tabi,

Canım bana pek mantıklı gelmiyor o ya, mesela benim bir bileklerim var çocuk gibi, 67 kilo olduğum zamanlarda da aynıydı, ama ben de bir leğen kemiği var yarım metre mafoldumben

Ben de 34 beden olamam mesela, gerçi istemem de, demek istediğim bilekler pek iyi bir gösterge olmuyor, ben bileğimi kavradığım yarım parmak üste kalmasına rağmen bazı kemiklerim çok geniş niye öyle acaba:(

Aslında herkes bu kadar yeter diyor ama 50 kg benim inadım oldu biraz..

Bu arada benim bölgesel olarak hiç bir sorunum yok.Biraz göbeğim var o kadar.O da sezeryen doğumun kalıntısı maalesef..

Yazdığın şeyi uyguladım.Benim parmaklarım üst üste geliyor hafiften.(Baş ve orta parmağım özellikle)

Yapı olarak ince yapılıyım zaten (bacaklarım falan çok incedir),faka yüzüm oldukça dolgun...Bu da sanırım iyi bişey.Zayıflayınca yüzüm hiç çökmedi..zemuszemus

evet canim ben yanlis yazmisim; orta parmak ve bas parmak olacakti..

ustuste geliyorsa senin kemik yapin ince o zaman bir kisim yag fazlaligin olabilir;
(kemiklerin kalin degil ve agir basmiyor o halde)

o zaman ok canim,
50 ye inebilirsin,,

benden izin ciktiii :jeyyar:
a.s

Back
X