• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hadi kalk benim için bi bardak iç kaydirigubbakcemile5

canim valla sirf senin icin asagi indim su ictim de geldim ama bizim bardaklar baya buyuk ve ben bu bardakla 2bucuk bardak ictim kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

iste resmi :))))

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar bu su olayı işe yariyo mu iki hafta sonra ben de başliycam da rejime, listelere baktim ama kafamöa göre rejim listesi bulamiyorum, kaç dilim ekmek yiyosunuz günde

ya kızlar bu su olayı işe yariyo mu iki hafta sonra ben de başliycam da rejime, listelere baktim ama kafamöa göre rejim listesi bulamiyorum, kaç dilim ekmek yiyosunuz günde

benim ekmek 0 canim ama 1-2 dilim yiyebilirsin sanirim cunku normalde kahvalti harici ekmek yemem ben simdi de kahvaltimi degistirdim (misir gevregi, meyve, sut) o yuzden hic yemiyorumkaydirigubbakcemile5

ay şekerim sen nasıl yaşıyosun hala erimedin mş günde 2 saat spora can mi dayanir :1shok:

normalde günde bir saat yapıyorum. insan eridiğini görünce daha çok hevesle yapıyor. geçen hafta pazartesi başladım harekete.ölçülerimi aldım yazdım. bu pazartesi ölçüldüm göbek ve basenden 2 cm gitmiş :lepi: normalde çok üşenirdim hareket yapmaya terlicen banyo yapcan falan. ama şimdi hergün spor yapmak zevk veriyor. 30 dk nivea cd sinden yapıyorum 30 dk da kendim hareket yapıyorum.

pazartesiyi beklyorum ölçülmek için inş 1-2 cm daha incelebilirim.kilo veripte incelene kadar inş böyle devam edecem. hareketsiz rejim olmuyor.insan zayıflamasada sıkılaşınca daha zayıf görünüyor değilmiyerimseniben

uzun bir aradan sonra kondisyon bisikletini kullandim 100 kalori yaktim da geldim :))))

Yediklerimi yazıyım:
Sabah bir muz
Öğlen yarım tabak makarna, 1 kase yoğurt.
ıkindi 2 avuç taze fındık. 2 kaşık nutella.
Akşam fırında pişmiş çok kuru köfte patates.

En son olarak da 2 avuç fındık, 3 bisküvi, bir elma, yeşil çay.

Fındık olayını abartmışmıyım acaba kızlar? Bu diyet listelerinde hep aralara koyuyorlar ondan yiyorum.

Spor olarak da kondisyon bisikletinde 200 kalori yaktım.

cok tesekkurler canim :) sonrasinda da mekik cektim 20ser tane degisik sekillerde :)) (biraz gobegim var da:)

yanilmiyorsam bugunn tarti gunuydu degil mi sonuclari yarin mi ogrenecegiz

hernekadar hic kilo vermesem de bu hafta birinciyi merak ediyorum

bi de diyet kocu olayi nasil olacak ?

selam arkadaşlar ben de tekrar geldim yazın ne güzel 55,9 a kadar düşmüştüm ama şimdi yine 61 oldum ve tekrar yüksek bir motivasyonla geldim aranıza. beraber diyete başlayalım tekrar
eskiden incecik kırılacak gibi olan belim doğumdan sonra bir oduna döndü ve 2 sene geçti tam oldu derken diyeti bırakıp hamur işlerine dönünce başladığım yere geri döndüm.

şimdi 7 si bi yerde çayımı aldım. ve sizden de tüyolar alarak devam edelim diyorum. 5-6 aydır yoktum beni bi aydınlatın. listemi oluyor ne oluyor haftanın birincisimi seçiliyor.

nerde kalmıştık.

selam arkadaşlar ben de tekrar geldim yazın ne güzel 55,9 a kadar düşmüştüm ama şimdi yine 61 oldum ve tekrar yüksek bir motivasyonla geldim aranıza. beraber diyete başlayalım tekrar
eskiden incecik kırılacak gibi olan belim doğumdan sonra bir oduna döndü ve 2 sene geçti tam oldu derken diyeti bırakıp hamur işlerine dönünce başladığım yere geri döndüm.

şimdi 7 si bi yerde çayımı aldım. ve sizden de tüyolar alarak devam edelim diyorum. 5-6 aydır yoktum beni bi aydınlatın. listemi oluyor ne oluyor haftanın birincisimi seçiliyor.

nerde kalmıştık.

slm canimm hosgeldin aramiza opuyorumnanaktan

her carsamba kilo bildirimi yapip liste olusturuluyor birinciyi diyet kocu olarak sececegiz ve onun dediklerine uymak zorunda kalacagiz (bu ilk hafta olacak bu diyet kocu olayinda insallah :emir_bebek:)

onun disinda yediklerimizi ictiklerimizi paylasiyoruz onerilerde bulunuyoruz her zaman soylenildigi gibi bi kac altin kural var

6dan sonra yemek yok
ivir zivir cikolata cips kola biskuvi yok
bol su spor diger icecekler var

bu kadar alkisalkisalkis

bu hafta yine kimse kilo veremedi galiba
kışın kilo vermek daha zor
yazın terliyorsun çok hareket ediyorsun doğal olarak kilo veriyorduk

bu hafta yine kimse kilo veremedi galiba
kışın kilo vermek daha zor
yazın terliyorsun çok hareket ediyorsun doğal olarak kilo veriyorduk

evet canim ya malesef mafoldumben
ama gelecek haftadan umutluyum ben insallah degisecek zaten 51.5 i gormustum ama tekrar 52ye cikti :gitme:

listeleri ne zaman yayinlayacaksin canim opuyorumnanaktan

teşekkürler arkadaşlar.
ben 3 ay önce diyetisyene de gitmiştim. kadından hiç memnun kalmadım beş karış suratla karşıladı beni. bi aleti var koldan bacaktan kas yağ vs ölçümü yapıyor. benim kas oranım daha fazlaymış
2-3 kilo yağım varmış sadece kastan vermem gerekiyormuş

onun için evde kendi kendine hareket yapma dedi diyet listesi verdi. yürüyüş önerdi. 3 aydır çantamda gezdirmekle yetindim listeyi beni hiç motive edemedi. bakalım bulursam sizede yazarım listeyi

cok tesekkurler canim :) sonrasinda da mekik cektim 20ser tane degisik sekillerde :)) (biraz gobegim var da:)

yanilmiyorsam bugunn tarti gunuydu degil mi sonuclari yarin mi ogrenecegiz

hernekadar hic kilo vermesem de bu hafta birinciyi merak ediyorum

bi de diyet kocu olayi nasil olacak ?

Bugün akşam da yazanlar da olur diye, perşembe günü yapıyor listeyi burcu. Ben de merak ediyorum birinciyi. Bizi biraz düzene soksun:D Tabi arzu ederse, olmazsa bir gönüllü seçeriz belki, bilemiyorum. Ama sorumluluk alınca insan daha çok başarılı oluyor bu kilo verme işlerinde.

Back
X