- 24 Temmuz 2008
- 25.483
- 44.481
- 1.123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bu su olayı işe yariyo mu iki hafta sonra ben de başliycam da rejime, listelere baktim ama kafamöa göre rejim listesi bulamiyorum, kaç dilim ekmek yiyosunuz günde
ay şekerim sen nasıl yaşıyosun hala erimedin mş günde 2 saat spora can mi dayanir :1shok:
uzun bir aradan sonra kondisyon bisikletini kullandim 100 kalori yaktim da geldim :))))
teşekkür ederim yerimseniben
alkisalkisalkis ama su içmeyi ihmal etme
selam arkadaşlar ben de tekrar geldim yazın ne güzel 55,9 a kadar düşmüştüm ama şimdi yine 61 oldum ve tekrar yüksek bir motivasyonla geldim aranıza. beraber diyete başlayalım tekrar
eskiden incecik kırılacak gibi olan belim doğumdan sonra bir oduna döndü ve 2 sene geçti tam oldu derken diyeti bırakıp hamur işlerine dönünce başladığım yere geri döndüm.
şimdi 7 si bi yerde çayımı aldım. ve sizden de tüyolar alarak devam edelim diyorum. 5-6 aydır yoktum beni bi aydınlatın. listemi oluyor ne oluyor haftanın birincisimi seçiliyor.
nerde kalmıştık.
bu hafta yine kimse kilo veremedi galiba
kışın kilo vermek daha zor
yazın terliyorsun çok hareket ediyorsun doğal olarak kilo veriyorduk
ben liste yapmıyorum ki burcu yapıyor
cok tesekkurler canim :) sonrasinda da mekik cektim 20ser tane degisik sekillerde :)) (biraz gobegim var da:)
yanilmiyorsam bugunn tarti gunuydu degil mi sonuclari yarin mi ogrenecegiz
hernekadar hic kilo vermesem de bu hafta birinciyi merak ediyorum
bi de diyet kocu olayi nasil olacak ?
pardon canim ya burcuhayal demi karistirdim ben kusura bakma aliskin degilim bu kadar su icince boyle oldu delikafaduldendelikafadulden