• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar kalkar kalmaz hareket yaptim dunku video da ( http://www.virüsvirüsvirüsvirüsvirü...rüsvirüsvirüsvirüsvirüs/showthread.php?t=1132 ) cok guzel hareketler ama ilk hareketi yarim yapiyorum ben onun disindakileri yaptim bayaa etkili gibi

sonra su icmeyi unutup kahvaltiya oturdum

1 tost ekmegi
domates
tost ekmegi uzerine azicik krem peynir
cok az kasar peyniri

ama kahvaltinin ortasinda su icmem gerektigini hatirlayip kalkip ilik su icip tekrar devam ettim

kolay gelsin herkeslere

yesacım kaşar peynirinin kalorisi çok değilmi :utangac:
onun yerine bi dilim ekmek daha yesen sanki daha tok tutara.s

yesacım kaşar peynirinin kalorisi çok değilmi :utangac:
onun yerine bi dilim ekmek daha yesen sanki daha tok tutara.s

evet canim haklisin 124 kalori denmis ama bi gorsen azicik incecik kesilmis hem de :kedi::kedi:

bi de benim kahvaltim genelde

1 muz
azicik sut
meyve ve lif ozlu kahvaltilik gevrekleriydi

ama her zaman ayni kahvaltiyi yapmak iyi degilmis diye iki gundur boyle yapiyorum canim hihoyyyt

slm kızlar, çoookk mutluyum çünkü iki aydır görmediğim bi arkadaşım çok zayıflamışsın dedi:lepi: diyete aynen dewam baya motiwe etti beni bukaydirigubbakcemile2 ben bugün iki günlük detoksa başlıorm o yüzden sabah kahwaltıda bir dilim kepekli ekmek,1 yumurta,biraz peynir bir domates iki yeşil biber yedim.birazdan da ayranlı çorbamı içicemkaydirigubbakcemile3

bende sabah dayanamayıp yine tartıldım 300 gr daha vermişimkaydirigubbakcemile2
yani bu gün 7. günüm ve tam 2 kilo vermiş oldum:lepi:
göbişimde 87 cm idi 85 olmuş
ama esas tartılma günüm yarın
yesacım ingilterenin neresinde kalıyosun

bende sabah dayanamayıp yine tartıldım 300 gr daha vermişimkaydirigubbakcemile2
yani bu gün 7. günüm ve tam 2 kilo vermiş oldum:lepi:
göbişimde 87 cm idi 85 olmuş
ama esas tartılma günüm yarın
yesacım ingilterenin neresinde kalıyosun

masallah canim ya ben de cok merak ediyorum kilomu ve gercekten umutluyum tartiya yansiyacak insallah ama yarin tartilacagim:Saruboceq:

northampton, milton keynes taraflarindayim canim opuyorumnanaktan

slm kızlar, çoookk mutluyum çünkü iki aydır görmediğim bi arkadaşım çok zayıflamışsın dedi:lepi: diyete aynen dewam baya motiwe etti beni bukaydirigubbakcemile2 ben bugün iki günlük detoksa başlıorm o yüzden sabah kahwaltıda bir dilim kepekli ekmek,1 yumurta,biraz peynir bir domates iki yeşil biber yedim.birazdan da ayranlı çorbamı içicemkaydirigubbakcemile3

gerçekten morale ihtiyacımız oluyor insan mutlu oluyor yola devam canım
benim bugünlerde regli olmam lazım bu hafta pek kilo veremem gibi geliyor her tarafım şiş

benim de bütün kuzen ve kardeşim amcalarım ve dayılarım orda yaşıyorlar
bu sene misafir olarak eşimle gitmeyi istiyoruz ama evdeki hesap çarşıya uymadı geçen sene
o yüzden inş.bu sene gidebiliriz diyiyoruz
onlar londradalar sanırım uzak bayağı senin bölgelereCADIARZU

benim de bütün kuzen ve kardeşim amcalarım ve dayılarım orda yaşıyorlar
bu sene misafir olarak eşimle gitmeyi istiyoruz ama evdeki hesap çarşıya uymadı geçen sene
o yüzden inş.bu sene gidebiliriz diyiyoruz
onlar londradalar sanırım uzak bayağı senin bölgelereCADIARZU

cok guzel olur canim degisiklik olur yok canim ben londraya 40dk uzakliktayim bayaa yakin beklerim opuyorumnanaktan

kesinlikle wala, cips önümde duruo ama yiyesim bile gelmio kilo wermişim zaten yermiyim hiççkaydirigubbakcemile3 regl olmadan bi hafta önce su toplamaya başlıorm ben de ama maydonoz suyu içiorm iki seferdir hem söktürüo hem de fazla suyu atıo rahatlatıo insanı yerimseniben ama iltihabın warsa baya ağrılı oluo:kahve:

benim göğüslerim deli gibi ağrıyo ve şişiyo canım karın bölgemdeki şişlikte ayrı ama göğüs bölgem herşeyi unutturuyor
inşallah görüşebiliriz yesacım belli mi olur

benim göğüslerim deli gibi ağrıyo ve şişiyo canım karın bölgemdeki şişlikte ayrı ama göğüs bölgem herşeyi unutturuyor
inşallah görüşebiliriz yesacım belli mi olur

ben de regl doneminde tartilmaktan nefret ediyorum kesin fazla cikiyor :gitme:

bu maydanoz suyunu icmistim ben eskiden ve asiri terletiyor cok guzel bi sey ki tadi da bence o kadar kotu degil kaydirigubbakcemile2 oyle tabii canim kim bilir :emir_bebek:

ama sonrası iyi olsa gerek
düşünsene şiş gidince kilo gitmiş olacak tartı daha az gösterecek inş:kedi:

ben de regl doneminde tartilmaktan nefret ediyorum kesin fazla cikiyor :gitme:

bu maydanoz suyunu icmistim ben eskiden ve asiri terletiyor cok guzel bi sey ki tadi da bence o kadar kotu degil kaydirigubbakcemile2 oyle tabii canim kim bilir :emir_bebek:

Maydanoz suyu fazla içmeyin kızlar, tansiyonu çok fazla düşürüyor, sağlığınızdan olmayın. Yüksek tansiyon hastaları içiyor bu yüzden genelde. Benim yazdığım çay şişkinlik için çok iyi, olmadı kiraz sapı kaynatın. Zaten diet yapıyorsunuz tansiyon aşağılarda bir de maydanoz suyuyla baylıp kalmayın:(

kızlar normalde hiç meyve yemem canim istemez bile belki canim çok tatli istedi yiyemiyorum diye sabah kalkar kalmaz aklima portakal geldi. allahim uyumaya çalişiyorum sağa dönüyorum portakal sola dönüyorum portakal. valla en son kendimi mutfakta hatirliyorum. 3 tane portakal 1 tanede elma yedim. :bbo: bi canavar gibiydim ağzimdan sular falan akiyodu :utangac: günün kalanında ne yiyim şimdi kizlar ben

Maydanoz suyu fazla içmeyin kızlar, tansiyonu çok fazla düşürüyor, sağlığınızdan olmayın. Yüksek tansiyon hastaları içiyor bu yüzden genelde. Benim yazdığım çay şişkinlik için çok iyi, olmadı kiraz sapı kaynatın. Zaten diet yapıyorsunuz tansiyon aşağılarda bir de maydanoz suyuyla baylıp kalmayın:(

limonata için de aynı şeyi söyledi bi arkadaşim kendime diyet limonata söylemiştim. doğru mudur

söylemiştim ne ya ahah almiştim yani:D

cok erken yememize ragmen 3.15 yeme fasli bitti

acik bufe tarzi gibiydi kendimiz sectik ama pringles de vardi ki ben aldim tabagima diger seylerle beraber tavuk hindi domates biber peynir

sonrasinda da incecik 2 dilim cheese cake yedim malesef

ama hala acim gibi :((

bugün yediklerim
sabah limonlu ılık su
biraz beyaz peynir 5 tane zeytin 2 etmek
öğlen aslında yok gibi birşey dışardaydık yarım simit 1 avuç fındık
akşam pratfik olsun diye kıymalı yumurta yaptım yanında kahvaltı 1 dilim ekmek
bugün fazla su içemedim
sporumu yaptım baya bi yürüdüm bugün

Hızlı ve etkili bir şekilde kilo vermek istiyorsanız yapmanız gerekenler aslında o kadar da zor değil. Nişastayı bir porsiyona düşürmek, meyve konusunda aşırıya kaçmamak, ne türden yağlarla beslendiğinize dikkat etmek yapmanız gerekenlerden bazıları. Diğerleri mi?

1. Protein alın, kahvaltı dahil her öğünde…

2. Tahıllı ve unlu gıdaları şimdilik ortadan kaldırın. Ekmek ve makarna da kesinlikle bunların arasında yer alıyor.

3. işlenmemiş gıdalarla beslenin. Yediğiniz besinlerin yüzde doksanı avlanmış, yakalanmış, yerden toplanmış ya da ağaçtan koparılmış olmalıdır.

4. Nişastayı günde sadece bir porsiyona düşürün. Bu porsiyonu akşam yemeğinde tüketmeyin. En iyi seçenekler yulaf ezmesi, patates ve baklagillerdir.

5. Meyve konusunda aşırıya kaçmayın. Günde en fazla iki defaya mahsus olmak üzere, şeker oranı düşük, lifi yüksek türden meyveler yiyin. Elma, armut, erik , çilek ve kiraz gibi meyvelerin hepsi çok iyi seçimlerdir. Muz bu sınıfa girmez. Şimdilik meyveler tek başına ya da kuruyemiş veya peynir gibi hafif şeyler eşliğinde yenmelidir. Meyve suyu içmeyi ise bırakmalısınız.

6. Süt ve süt ürünlerini, özellikle de inek sütünü şimdilik azaltın ya da ortadan kaldırın. ıstisnai durumlar: Makul oranda peynir ve arasıra da yoğurt ama yağsız olanından değil (haddinden fazla şeker içerir).

7. Alkolü azaltın. Araştırmacılar ne derlerse desinler alkolü bırakmanız size sağlığınızdan hiçbir şey kaybettirmez. Alkolde meyvelerden ve sebzelerden alamayacağınız hiçbir şey yoktur.

8. Ayçiçek ve mısırözü gibi bitkisel yağlar kullanmayı bırakın. Bunların yerine zeytinyağı kullanın.

9. Ne türden yağlarla beslendiğinize dikkat edin. Aldığınız yağ miktarı, bu yağın türünden belki de daha az önem taşır. En kötüleri de kızartmalar, margarin ve hidrojenli ya da kısmen hidrojenli yağlar içeren türden olanlarıdır. En iyisi balıkta bulunan Omega-3'lerdir.

10. Adeta saplantılı bir biçimde su için. Her gün en azından sekiz ya da daha fazla büyük bardak…Her gün… Bahane yok.

alıntıdır kızlarr

Ben de bugün yediklerimi yazayım.

1 gözleme
yarım tabak mantı
2 kaşık nohut yemeği
1 dilim ekmek
Regl dönemi öncesi dayanamadım 3-4 çay kaşığı nutella götürdüm :kedi: bunun için ceza verirseniz kabulüm ama ben bu hafta listede deilim o nedenle fasulyeden olduğuma göre ceza vermezsiniz belki :çok üzgünüm:
1 saat de yürüyüş yaptım açık havada.

Çarşamba günü kilo bildirimi yapacağım, beni de listeye eklerseniz sevinirim opuyorumnanaktan

Back
X