• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese selam,ancak fırsat buldum uyumadan nete girip cezamı öğreneyim dedim.mekik + bacak kaldırma hareketi demişsiniz.sırtüstü konumdayken mi 90 derece, ayakteyken mi acaba?

Hemen söyliyim de yatıyım, ayakta da yapabilirsin, yatarak da fakat ayaktayı tavsiye etmem, omurgayı zorluyor o yüzden yatarak yaparsan daha rahat yaparsın, çok zamanını da almaz;)

Sırt üstü değil yalnız yan yatıcaksın, ki basenler ve baldırlar erisin;)
Şöyle

fft16_mf208390_1238196283.gif

Artık yatıyım iyi geceler yeniden herkese..

evet canim o yzuden hic sevmiyorum regl iken tartilmayi :olmaz: artik dedigin gibi yaparim canim :lepi:

zate cok slk tartilmak iyi deilmis hele regl iken hic tartilma moralin bozulur bende tartilmiorum reglim gectikten bi kac gun sonra tartiliorum kuzum

evet canim zaten tartiyi her istedigimde kullanamiyorum bana kalsa hic inmem heralde yanlis oldugunu bildigim halde

bu arada bacak kaldirma hareketi demisken ben de bi bacak kaldirma hareketi yapiyorum kolay gibi gorunuyor ama bayaa zorluyor

eller popoda ayaklar yere hic degmeyecek ama cok havada degil yere cok yakin hatta indirip kaldiracagiz:)

ilk hareketten bahsediyorum ona benziyor bi de topsuz olanindan:)

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canim zaten tartiyi her istedigimde kullanamiyorum bana kalsa hic inmem heralde yanlis oldugunu bildigim halde

bu arada bacak kaldirma hareketi demisken ben de bi bacak kaldirma hareketi yapiyorum kolay gibi gorunuyor ama bayaa zorluyor

eller popoda ayaklar yere hic degmeyecek ama cok havada degil yere cok yakin hatta indirip kaldiracagiz:)

ilk hareketten bahsediyorum ona benziyor bi de topsuz olanindan:)

evet ben bu hareketi bi ara sporuma dahil etmiştim geçektende zordur 1 dakika kadar bacaklar yere hiç inmeyecek yağlar cayı cayır yanıyor o zaman

fit-form-3-lu-pilates-bandi-mb31282_278367_r1.jpg
bide bu bantli plates var ama yalniz yapmak sakatlarmi acaba?bide hemen bantla baslama olurmu yoksa bi kac hafta sonrami banda baslamak lazim plateste bilen varmi

hehe yaa ben dayanamadım az bir salata kalmış bi porsiyon kadar az yağlı onu yedim mandalin kesmedi-tatlicadiarzu-

herkese günaydınnnn:)ya ben regl oldum bugun mıdem bulanıoo karnım agrıo halım yok pek ıse gelırken bısey yıyemedım muz aldım yanıma bı kac tanede form cubuklardan yıcem ama cnm ıstemıo suan bıde calıstıgım yerde tartı var durmadan üstüne cıkıorm takıntı oldu bende ıyıcene:)))))))

günaydın kıslarr yürüyüşe çıkıcaktım ama dışarda acayip rüzgar var

sevgi bence tartılma hele bide reglisin iyice moralin bozulur hafta da 1 gün tartıl

ah kızlar bu gruptaydım 58 den 53 e ındım ama sımdı hamıleyım tekrar:) tekrar alıcam anlasılan oglumda 22 kılo almıstım 72 olmustum dogumda 10 kılosu gıtmıstı dogumdan sonrada 4 kılo kadarı sonra zayıflama kararı almıstım tam kılolar gıttı derken hop bebıs gelıo artık 2 yıl sonra tekrar baslarım:) sıze ıyı zayıflamalar kızlar

ah kızlar bu gruptaydım 58 den 53 e ındım ama sımdı hamıleyım tekrar:) tekrar alıcam anlasılan oglumda 22 kılo almıstım 72 olmustum dogumda 10 kılosu gıtmıstı dogumdan sonrada 4 kılo kadarı sonra zayıflama kararı almıstım tam kılolar gıttı derken hop bebıs gelıo artık 2 yıl sonra tekrar baslarım:) sıze ıyı zayıflamalar kızlar

ne güzel bi bebeğin daha olucak
sağlıkla kucağına alırsın inşllah

Back
X