• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sorma yesa cığım ne zamandır canım çekiyordu ben de yapmayı bilmiyorum

Canim ben de burda yapamam da turkiyeye gelince artik kaydirigubbakcemile bu arada asure yerine kucuk cikolata yedim napiyim bu aralar tam tatli krizi donemi senağlama

Selam kızlar ben geldim nasılsınız bugün, formunuzdasınız bakıyorum aşureler falan:)
Tatlı yiyen fıstıklar akşam yemeklerini az yiyerek bunu telafi edebilirler, ben de öğlen kaçırdım biraz akşam yemeği yemiycem o yüzden meyveyle falan idare ederim artık;)

Hukukçu sadece sporla kilo vermen çok uzun sürer, kas yaparsın o da daha ağır çekiyor bazen, ama vücudun sıkılaşır o ayrı konu;)

canim aksama pizza var ama hemen sonrasinda hem bisiklet hem ip atlama hem hareket her bi sey yapacagim insallah telafi edecegim soz valla :lepi:

kizlar bu arada bugun bi biri geldi bize kendisi atlet surekli kosuyo aletler hakkinda bayaa bi bilgisi var benim kondisyon aletini sordum nasi kullanmam gerektigi dedi ki kalp atisi cok onemli dedi o 120-130a ciktigi zaman yag yakmaya baslarsin onun disinda tamam kalori yakarsin ama bu yagdan olmaz dedi bi bu aletin yeni bi seyini gosterdi calisma bittikten sonra puan veriyor 1-6 arasi 1 cok iyi 6 cok kotu bugun oyle deniyecegim ama zor olacak sanirim :(((

kizlar bu arada bugun bi biri geldi bize kendisi atlet surekli kosuyo aletler hakkinda bayaa bi bilgisi var benim kondisyon aletini sordum nasi kullanmam gerektigi dedi ki kalp atisi cok onemli dedi o 120-130a ciktigi zaman yag yakmaya baslarsin onun disinda tamam kalori yakarsin ama bu yagdan olmaz dedi bi bu aletin yeni bi seyini gosterdi calisma bittikten sonra puan veriyor 1-6 arasi 1 cok iyi 6 cok kotu bugun oyle deniyecegim ama zor olacak sanirim :(((

canim benim bisiklet kalp hizini gostermio nasil ayarlicaz

Hımm doğrudur ama evet kalp atışını benim ki de göstermiyor, daha hızlı yapmaya çalışırım ben de.

canim aksama pizza var ama hemen sonrasinda hem bisiklet hem ip atlama hem hareket her bi sey yapacagim insallah telafi edecegim soz valla :lepi:

Ben de bugün gündüz 3 dilim pizza yedim, onun için akşam yemeği yemiycem;) Yatmadan önce de bir 300 kalori son hızda yakarım artık.
Yalnız benim bisiklet baya eski hızlandıkça kırılıp dağılcak diye korkuyorum.:D

himm anladim canim ben de bilemedim ama ole yavas yavas kendini hic kasmadan yapma biraz yorul terle kafamçokkarıştıkaydirigubbakcemile3

tamam canim benim saolasin
bugun oglende bende kurufasulye yapmistim ondan yedim
cekirdek yedim:(

Ben de bugün gündüz 3 dilim pizza yedim, onun için akşam yemeği yemiycem;) Yatmadan önce de bir 300 kalori son hızda yakarım artık.

afiyet seeker olsun canim
aksam salata yiyebilirsin cok bos birakma derim mideni sabaha kadar tatlim
bisiklet hizin kac tatlimm?

afiyet seeker olsun canim
aksam salata yiyebilirsin cok bos birakma derim mideni sabaha kadar tatlim
bisiklet hizin kac tatlimm?

Meyva falan yerim. Çizgi çizgi gösteriyor ben 4 te falan yapıyordum 1 saatte 400 kalori oluyor o zaman. 5' 6'ya çıkartmaya çalışırım artık. Yalnız 6'da uçacak gibi oluyorum o kadar hızlı:D

scyllaacim
benimde aksamim oyle olacak ama umarim yakarim demi insallah yaaa bu arada bisiklet artik televizyon karsisinda degil malesef mafoldumben bi sey olmaz insallah canim senin bisiklete de aman kaydirigubbakcemile3 Allah korusun :nazar:

prensesim canim benim cekirdek yemissin afiyet bal seker olsun da valla tam cezalik bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

O dişiğinin kavuna girmiyen çekirdek de ne kadar yağ var biliyor musun hayatım, bari tatlı falan yeseydin de cezana değseydi:)

200 kalori yakarsın artık bugün bisiklette:)

selamm
şuanki kilom 58 filan
aslında şişman durmuyorum ama biraz daha zayıflasam daha ii olurum
ama benim şöle bi sorunum varkilo verince dirket yüzümden gidiyor o zaman yüzüm küçülüyor.hoş olmuyr
şuanki kilomla yüzüm gayet ii ama pantolon giyince göbek kalca cıkıyor:)
sporla zayıflasamda yine küçülüyor yüzüm yaaa
cok sinir bi durum
şuan diet yapsam cok rahat 50 kg düşerim ama sırf bu dedigim nedenden dolayı cok zayıflamak istemiyorum
varmı benim gibi olannnn

selamm
şuanki kilom 58 filan
ama benim şöle bi sorunum varkilo verince dirket yüzümden gidiyor o zaman yüzüm küçülüyor.hoş olmuyr
cok sinir bi durum
şuan diet yapsam cok rahat 50 kg düşerim ama sırf bu dedigim nedenden dolayı cok zayıflamak istemiyorum
varmı benim gibi olannnn

ayy canim seni Allah gonderdi ben de dunden beri ayni seyi sormayi dusunuyorum hep unutuyorum benimde yuzumden bi sorunum yok yuzumden gitsin istemiyorum ama vucudumdan gitsin ne yapmak gerek arkadaslar bi yol yontem soyleyin bize bi yardim yaa :içelim: bu arada hosgeldin canim kusura bakma heyecanlandim birden-tatlicadiarzu-

selamm
şuanki kilom 58 filan
cok sinir bi durum
varmı benim gibi olannnn

Senin gibi biri var mı bilmiyorum lakin, yağ yakıcı değil de sıkılaştırıcı sporlar yaparsan kilo vermeden, yüzün küçülmeden sıkılaşabilirsin. Plates gibi.

Meyva falan yerim. Çizgi çizgi gösteriyor ben 4 te falan yapıyordum 1 saatte 400 kalori oluyor o zaman. 5' 6'ya çıkartmaya çalışırım artık. Yalnız 6'da uçacak gibi oluyorum o kadar hızlı:D

tamam canim benim biliosundur mideyi cok ac birakmakta iyi deil
pedal ayari nasil zormu donuyooo

scyllaacim
benimde aksamim oyle olacak ama umarim yakarim demi insallah yaaa bu arada bisiklet artik televizyon karsisinda degil malesef mafoldumben bi sey olmaz insallah canim senin bisiklete de aman kaydirigubbakcemile3 Allah korusun :nazar:

prensesim canim benim cekirdek yemissin afiyet bal seker olsun da valla tam cezalik bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canim benim bisikleti nereye koydun?tv karsisinda kalsaydi keske daha cabuk zaman gecio oyle tatlim
saolasin tatlim canim cok cekti biliom cezalik bi saat bisiklet cevirdim sonra tatlim

O dişiğinin kavuna girmiyen çekirdek de ne kadar yağ var biliyor musun hayatım, bari tatlı falan yeseydin de cezana değseydi:)

200 kalori yakarsın artık bugün bisiklette:)

canim benim haklisin bilmezmiyim hic ne kadar kalorili oldugunu ama su depresanlar yuzunden iradeli olan ben irademe hakim olamio oldum malesef cekirdekten sonra bi saat cevirdim bide aksama ceviricemm insallah tatliskom

canim benim bisikleti nereye koydun?tv karsisinda kalsaydi keske daha cabuk zaman gecio oyle tatlim
saolasin tatlim canim cok cekti biliom cezalik bi saat bisiklet cevirdim sonra tatlim

canim iste ben degistirmedim ev sahibim degistirmis oturma odasinda cok yer kapliyor diye yemek odasinin arka taraflarinda bi yere koymus kesinlikle haklisin ben tv karsisinda super yakiyodum ama o odada 100-200anca yakabiliyorum yaa :gitme: ama bana dedi ki benim boyle baska spor aletlerimde var kol falan calistiran bulursam cikariyim da kullan dedi insallah bakalim unutmazsa :Saruboceq:

Back
X