• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin gibi biri var mı bilmiyorum lakin, yağ yakıcı değil de sıkılaştırıcı sporlar yaparsan kilo vermeden, yüzün küçülmeden sıkılaşabilirsin. Plates gibi.

canim ben de varim yuzum iyi memnunum yuzumden ama iste vucudumdan memnun degilim plates topum yok topsuz bir sekilde cdyi indirip onu mu yapiyim dersin ama yok sakatlanmalar falan oluyor diyorlardi bilemedim valla kafamçokkarıştı

canim iste ben degistirmedim ev sahibim degistirmis oturma odasinda cok yer kapliyor diye yemek odasinin arka taraflarinda bi yere koymus kesinlikle haklisin ben tv karsisinda super yakiyodum ama o odada 100-200anca yakabiliyorum yaa :gitme: ama bana dedi ki benim boyle baska spor aletlerimde var kol falan calistiran bulursam cikariyim da kullan dedi insallah bakalim unutmazsa :Saruboceq:

anladim canim benim keske eski yerinde kalsaymis gercekten olmazsa kulagina tak muzik dinleyerek cevir olmazsa aa bak bu guzel baska spor aletleri olursa hepsinden azar azar yapar epey vakit harcarsin guzel olur sekercim

canim benim haklisin bilmezmiyim hic ne kadar kalorili oldugunu ama su depresanlar yuzunden iradeli olan ben irademe hakim olamio oldum malesef cekirdekten sonra bi saat cevirdim bide aksama ceviricemm insallah tatliskom

Oooo baya çevirmişsin. Benim bisiklet hafife ayarlı, sertte bacak kası yapar diye kullanmıyorum, roberto carlos gibi bacaklarım olmasın sonra dimi:D

ayy canim seni Allah gonderdi ben de dunden beri ayni seyi sormayi dusunuyorum hep unutuyorum benimde yuzumden bi sorunum yok yuzumden gitsin istemiyorum ama vucudumdan gitsin ne yapmak gerek arkadaslar bi yol yontem soyleyin bize bi yardim yaa :içelim: bu arada hosgeldin canim kusura bakma heyecanlandim birden-tatlicadiarzu-

hoşbuldum sagol canım
valla ben bi yolunu bulamadım yıllardırr.
yüzümüze yagmı enjekte ettirseksırnaşık şey

canim ben de varim yuzum iyi memnunum yuzumden ama iste vucudumdan memnun degilim plates topum yok topsuz bir sekilde cdyi indirip onu mu yapiyim dersin ama yok sakatlanmalar falan oluyor diyorlardi bilemedim valla kafamçokkarıştı

Canım, benim topum var ben de topu fazla kullanmıyroum riskli olan onlar zaten, diğer hareketleri kendin de yapabilirsin, zor değil ama sen kilo vermek istemiyor musun ki, durumun farklı yani.

Platesi kilo vermeden sıkılaşması için önerdim, sen kilo da varmek istiyorsun. yavaş yavaş kilo verirsen yüzünden çok zayıflamazsın hayatım, birden kilo verenlerin yüzü çöker genelde.

Canım, benim topum var ben de topu fazla kullanmıyroum riskli olan onlar zaten, diğer hareketleri kendin de yapabilirsin, zor değil ama sen kilo vermek istemiyor musun ki, durumun farklı yani.

Platesi kilo vermeden sıkılaşması için önerdim, sen kilo da varmek istiyorsun. yavaş yavaş kilo verirsen yüzünden çok zayıflamazsın hayatım, birden kilo verenlerin yüzü çöker genelde.

cok canim kilo vermek istiyorum kesinlikle de yuzumden gitsin istemiyorum annem hemen fark ediyoo ayy cok cirkin olmus yuzun cokmus diyor subatta turkiyeye gelecegim yine ayni cumleleri kurmaz insallah :sm_cool: o zaman ben yine devam edeyim yaptiklarima dikkat edeyim yavas yavas insallah kaydirigubbakcemile5

Oooo baya çevirmişsin. Benim bisiklet hafife ayarlı, sertte bacak kası yapar diye kullanmıyorum, roberto carlos gibi bacaklarım olmasın sonra dimi:D

canim benim bisiklette hafif ondan rahat ceviriorum ama pedali cok sert yapmadigin surece kas olmazmis arastirdimda zaten olsa bende olurdu 10 seneden fazla bisiklet ceviriorum sekercim

slm arkadaşlar ben geldim,herkes iyidir umarım.bugün yediklerimi aktarıyorum hemen:
tüm gün koşturmaktan doğru düzgün kahvaltı edemedim, 3 kuru kayısı ve çeyrek simitle durdum şu saate kadar. şimdi kendime köfte, karnıbahar salatası hazırlamayı düşünüyorum, yanınada bir kase yoğurt.ve şuan itibariyle 0 spor (dışarda koşuşturmam dışında) 1,5 lt su içmişliğim var.
uygun mudur hocam?

cok canim kilo vermek istiyorum kesinlikle de yuzumden gitsin istemiyorum annem hemen fark ediyoo ayy cok cirkin olmus yuzun cokmus diyor subatta turkiyeye gelecegim yine ayni cumleleri kurmaz insallah :sm_cool: o zaman ben yine devam edeyim yaptiklarima dikkat edeyim yavas yavas insallah kaydirigubbakcemile5

Öyle yap hayatım aç karnına da sakın spor yapma o zaman, aç karnına spor yapanlar yağlarını yakmaz aklında bulunsun varolan dokulardan, kaslardan falan gider. Uzun süre aç kalıp, aç karnına da spor yapanların yüzü çöker vücutlarındaki yağlar sabit kalır, düştükleri kilo da kaslardandır bu yüzden;)

Şimdi ben gidiyim dizi falan izliycem görüşürüz yine:)

slm arkadaşlar ben geldim,herkes iyidir umarım.bugün yediklerimi aktarıyorum hemen:
tüm gün koşturmaktan doğru düzgün kahvaltı edemedim, 3 kuru kayısı ve çeyrek simitle durdum şu saate kadar. şimdi kendime köfte, karnıbahar salatası hazırlamayı düşünüyorum, yanınada bir kase yoğurt.ve şuan itibariyle 0 spor (dışarda koşuşturmam dışında) 1,5 lt su içmişliğim var.
uygun mudur hocam?

canim kahvalti en onemli ogun onu aksatma derim bide ac durarak zayiflama yiyerek zayifla saat 7 ye gelio ve sen 3 kayisi ceyrek simitlesin cok sagliksiz bebegim

uygun mudur hocam?

valla guzel gibi canim ama 3 saatten fazla agzimiza bi sey atmazsak vucut beynimize sinyal gonderiyormus kitlik durumu var hemen yaga verip elde olanlari diyomus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 o yuzden arada kucuk bi elma falan filan at agzina canim ac kalma sakin aksam da spor yaparsan ohhh yeme de yaninda yatkaydirigubbakcemile3

canim benim bisiklette hafif ondan rahat ceviriorum ama pedali cok sert yapmadigin surece kas olmazmis arastirdimda zaten olsa bende olurdu 10 seneden fazla bisiklet ceviriorum sekercim

ben de öyle hafif yapıyorum işte canım o zaman kas yapmıyor doğru.

Öyle yap hayatım aç karnına da sakın spor yapma o zaman, aç karnına spor yapanlar yağlarını yakmaz aklında bulunsun varolan dokulardan, kaslardan falan gider. Uzun süre aç kalıp, aç karnına da spor yapanların yüzü çöker vücutlarındaki yağlar sabit kalır, düştükleri kilo da kaslardandır bu yüzden;)

canimmm ne dizin varrr

anammmmm hadi canim yaa ben saBAh kalkar kalmaz mekik cekiyrodum bi de aksam yatmadan hemen once ne yapiyim simdi ?? neyse canim iyi seyirler goruusruzz optummopuyorumnanaktan

yok ben isteyerek aç kalmadım, o kendini kandırmak olur. o kadar yoğun bi gündü ki fırsat bulamadım. simiti bile ayaküstü atıştırmak zorunda kaldım

uygun mudur hocam?

Niye öyle aç bıraktın ki kendini hayatım, yazık değil mi kendine. Biz aç kalmıyoruz az kalorili yiyoruz ama eksik yemiyoruz aklında olsun;) Neyse akşam yemeğin iyiymiş ama günün en önemli öğünü kahvaltıdır unutma.

haklısınız bitkin düştüm resmen, ben gideyim de yemeğimi hazırlıyayım. 2 saat sonrada spor, bugünlük yeterli olur herhalde. çok sağolun arkadaşlar destek için, görüşmek üzere..

merhaba kızlar bugun yedıklerım
sabah klasık kahvaltı peynır kepek ekmek 1 dılım zeytın sekersız cay azıckta bal
sabah gec yaptıgım ıcın akşam yedım corba makarna 1 tane cıg kofte sımdı de sekersız cayımı ıcıyorum

Back
X