• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar ya sızınle bısey paylaşmak ıstıyorum yakında evlenıcem ALLAH nasıp ederse ama streslıyım bıraz korkuyorum galıba herkes bekarlık gbısı yok dıyıp kafamı karıstırıyo morale ıhtıyacım var

Bir tanem ben geçen temmuzda evlendim, o kadar mutluyum ki anlatamam, keşke daha önce karşılaşıp evlenseymişiz diyoruz şimdi eşimle 3 sene falan çıkmıştık. Okul iş derken ancak evlenebildik. Evlilik mükemmel bir şey hayatım kimsenin seni korkutmasına izin verme, sevdiğin insanla uyumak, sabah uyandığından onu görmek gibi bir şey yok bu dünyada, sormak istediğin bir şey olursa özelden de sorabilirsin hayatım.

selam kızlarr
ben bu akşam dağıttım saat 4 gibi yattım 6 da uyandığımda başım dönüyordu
kendimi mutfakta buldum temiz 3 dilim ekmek 1 tabak yemek ve bi kase pudink anca sakinleştim
ve daha devamı var kızım kısır tarzı bişey istedi benim keyfim olmayınca kendisi yaptı eğer yemessem ayıp olcak o kadr uğraştı pek sevmesemde 7.30 da kalbi kırılmasın diye onuda yidim üstüne 1 litrede su tabiiilülülülülülü

e şimdi 1 saat geçsin en az 200 kalori yakarım :sinifsinif: 1 saat sonra spora devam :kedi:

kızlar ya sızınle bısey paylaşmak ıstıyorum yakında evlenıcem ALLAH nasıp ederse ama streslıyım bıraz korkuyorum galıba herkes bekarlık gbısı yok dıyıp kafamı karıstırıyo morale ıhtıyacım var

ne zaman evleniyorsun canım, hayırlı olsun şimdiden.

ben de evlenmeden 2 ay önce falan böyle korkular yaşamıştım, hemen herkes yaşar çoğu insan ifade edemez.

Bir tanem ben geçen temmuzda evlendim, o kadar mutluyum ki anlatamam, keşke daha önce karşılaşıp evlenseymişiz diyoruz şimdi eşimle 3 sene falan çıkmıştık. Okul iş derken ancak evlenebildik. Evlilik mükemmel bir şey hayatım kimsenin seni korkutmasına izin verme, sevdiğin insanla uyumak, sabah uyandığından onu görmek gibi bir şey yok bu dünyada, sormak istediğin bir şey olursa özelden de sorabilirsin hayatım.

saol canım destegın ıcın kafama takılan bısey olursa sorarım ozelden.bızımde 6 sene olacak ama aşk bıterse dıye korkuyorum nebılım mutsuz olmak tan herseyın monotonlasmasından falan ıste

selam kızlarr
ben bu akşam dağıttım saat 4 gibi yattım 6 da uyandığımda başım dönüyordu
kendimi mutfakta buldum temiz 3 dilim ekmek 1 tabak yemek ve bi kase pudink anca sakinleştim
ve daha devamı var kızım kısır tarzı bişey istedi benim keyfim olmayınca kendisi yaptı eğer yemessem ayıp olcak o kadr uğraştı pek sevmesemde 7.30 da kalbi kırılmasın diye onuda yidim üstüne 1 litrede su tabiiilülülülülülü

e şimdi 1 saat geçsin en az 200 kalori yakarım :sinifsinif: 1 saat sonra spora devam :kedi:

Ne yaptın yasemin....:(
Sana stepper yolu göründü o zaman. Bu arada ne güzel bir şeydir insanın kızının elinden yemek yemesi.:)
Kısıra lafımız yok o yüzden puding için 200 kalori yeterli dediğin gibi;)

canım bı goz gezdırdım ama ne bılıyım pek akla uygun bısey bulamadım

canim buyutme icin degil de cok guzel bi sekil verdiren hareket var bilmem isine yarar mi kollari 90 derecede tutup acma kapama hareketi yapiyosun yuzunde birlesiyorlar ayyy ne bicim anlattim kaydirigubbakcemile3

Dün 1 saat yapıp 400 kalori yaktım bugün de 300 falan yaparım sanıyorum.

canim bu 400 kaloriyi bi basina gectigin zamanda mi yakiyosun yoksa 200 bi 200 bi falan mi ben bi oturusta en fazla 300 yaktim ama asiri yoruldum Şeniz

ben de daha onceden dedigim gibi pizza mi yedim yaninda da diyet kola ictim ama hepsini yakacagim insallah diyet kocumuz kizmasin:(

saol canım destegın ıcın kafama takılan bısey olursa sorarım ozelden.bızımde 6 sene olacak ama aşk bıterse dıye korkuyorum nebılım mutsuz olmak tan herseyın monotonlasmasından falan ıste

İnsan düşünüyor tabi bir ömür nasıl geçicek diye ama o kadar güzel örnekler var ki, insan sevdikten sonra bırak sıkılmayı bir ömür yetmez bile onunla yaşamaya, önemli olan sevgi ve saygıyı koruyabilmek.

Az kalmış canım allah mesut etsin, bu aralar biraz stresli oluyor ama ufak şeyleri kafana takma, insan kendini gelinliğin içinde görünce tüm yorgunluğu gidiyor:)

selam kızlar

sabah 9 da kalktım. bir kase nesfit yedim.1.5 saat sporumu yaptım.öğleden sonra gezmeye gittim.2 tane börek ve salata yedim. küçük bir dilimde tatlı.....sonra 1 saat kadar market gezdim :(((( geilince tavuklu pilav pırasa yedim.

2 litre suyumu tamamlamak üzereyim. 1 tanede maden suyu içtim...

ya kızlar benım bı sorum olacak aslında sorarken azcık utanıyorum ama gogus buyutmek ıcın herhangı bır formul bılen varmı aranızda

aynı dert bendede var burcucum ben yaza kadar 9 kilo verdim ve ekime kadar kilomu çok iyi korudum 58 dim ve naredeyse 36 beden kıyafet kullandım üst bölümse 75 bedene indi kızımla aynı yaaa indi:utangac: kilo verirken hep yağlardan gitmiş
56 kiloya ulaştığımda ne olur bilmem artık

canim bu 400 kaloriyi bi basina gectigin zamanda mi yakiyosun yoksa 200 bi 200 bi falan mi ben bi oturusta en fazla 300 yaktim ama asiri yoruldum Şeniz

Birden yaktım hayatım, evet yorucu oluyor ama 20 dakikadan sonra daha çok yanar prensibinden yararlanmak istedim ve o gün başka zaman bulamadım.
1 saat sürdü kalorileri tek tek saydım zaman çabuk geçsin diye, bugün de öyle yapıcam da 400e çıkabilir miyim bilemiyorum.

Bu arada bir pizza da kaç kalori olduğunu benden daha iyi bilirsin sen:)
Ama yine de söyliyim ince hamurlu 3 dilim pizza 450 kalori, 250 kalorilik normal bir yemek yiyebilirdin bu yüzden bunu düşersek 200 kalori fazlan var, kaç dilim yediğini bilmiyorum bu arada umarım 3'ü geçmemişsindir:)

İnsan düşünüyor tabi bir ömür nasıl geçicek diye ama o kadar güzel örnekler var ki, insan sevdikten sonra bırak sıkılmayı bir ömür yetmez bile onunla yaşamaya, önemli olan sevgi ve saygıyı koruyabilmek.

Az kalmış canım allah mesut etsin, bu aralar biraz stresli oluyor ama ufak şeyleri kafana takma, insan kendini gelinliğin içinde görünce tüm yorgunluğu gidiyor:)

evet canım haklısın İNŞALLAH herşey guzel olur

bu arada yasemncım sen naptın ole ya pudıng kısır ekmek falan cezanı cekmeye basla şımdıden anca bıterkaydirigubbakcemile2

Ne yaptın yasemin....:(
Sana stepper yolu göründü o zaman. Bu arada ne güzel bir şeydir insanın kızının elinden yemek yemesi.:)
Kısıra lafımız yok o yüzden puding için 200 kalori yeterli dediğin gibi;)

mafoldumbenfarkındayım canım galibaa kan şekerim düşmüşte ondan işte ben ondan
tam bir program tutturamıyorum:tomato:
ALLLAH sanada evladının elinden leziz yemekler yemeyi nasip etsin:Saruboceq:canımŞeniz

selam kızlar

sabah 9 da kalktım. bir kase nesfit yedim.1.5 saat sporumu yaptım.öğleden sonra gezmeye gittim.2 tane börek ve salata yedim. küçük bir dilimde tatlı.....sonra 1 saat kadar market gezdim :(((( geilince tavuklu pilav pırasa yedim.

2 litre suyumu tamamlamak üzereyim. 1 tanede maden suyu içtim...

Hımmm hafif kaçamaklar olmuş sanki, 1.5 saat ne sporu yapıyorsun hayatım, salonda mı?

Back
X