hakkaten evimizin neseleri tatlimmmm
bitanem bu arada uykum geldi ben yatiyimm tatliskom olurmu?
sakin uyaninca kola icme kuzum
![]()
Sağol canım benim tatlı uykular sana da, içmem söz:) kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hakkaten evimizin neseleri tatlimmmm
bitanem bu arada uykum geldi ben yatiyimm tatliskom olurmu?
sakin uyaninca kola icme kuzum
![]()
Diyeti yaziyorum sabah onikide kalkan birine gore kendi kalkis saatinize gore ayarlayabilirsiniz
kahvaltı 12:00 - Açık çay (şekersiz), 2 kibrit kutusu beyaz peynir(yarım yaglı), söğüş domates-salatalık-biber vs.., 2 ince dilim kepek/tam tahılı ekmek
öğle 14:00 - 1,5 porsiyon zeytinyağlı sebze yemegı (susuz), 1 su bardağı yağsız yogurt, bol salata(yagsız), 2 ince dilim kepekli ekmek
Ara 16:00 - 1 porsiyon meyve (örn 1 elma)
Ara 18:00 - 6 adet kepekli piskuvi/3 adet gresin
Akşam: 20:30, 250g balık bol salata 3 ince dilim kepekli/tam tahılı ekmek VEYA 3 köfte kadar et veya tavuk(yagsız derısız) 1 su bardagı yagsız yogurt 3 ınce dılım tam tahılı / kepek ekmegı bol salata
Gece 22:30 - 2 porsıyon meyve, 2 tam cevız içi/4 badem
bıde süt
yagsız
kizlar merhaba
sabah bi dilim cevizli ekmek bi karper ligth peynir yesil zeytin 4 cay
ogle bi simit ayran
aksamda mercimek yemegi yicem kismetse
merhaba prensesim opuyorumnanaktan
bende sabah 2 dilim ekmek peynir 5 tane zeytin ve bal üstüne yeşil çay karanfilli ama
öğle yok çünkü uyudum:1closedeyes:
saat beşte 1 kase çorba biraz peynir ve bal
biliyorum düzensiz menülerim var 2 gündür hadi hayırlısısositosositosositososito
bugün regliyim ondan olucak herhal:1ninca::1ninca::1ninca:
Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi![]()
Kizlar ben geldim. Yazamiyorum ama okuyorum sizi... Ayak parmagim kirildi. O yuzden spor falan kalmadi![]()
prensesim sorma ya nohut dediğim sizin deyiminizle beyaz leblebi bizde ona nohut derler :))))
pizzayi yedim ama pişman oldum önce çorba içmediğime.biraz mideme oturdu opuyorumnanaktan