slm canim valla bugunde pek ilgimi cekecek bi sey yememissin kutlarim afiyet seker olsun opuyrum gorusuruzz
tşkler hayatım opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canim valla bugunde pek ilgimi cekecek bi sey yememissin kutlarim afiyet seker olsun opuyrum gorusuruzz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaaa benim canavarım öylede hashass
e ne bulursa aşırırsa olacağı bu:1ninca:
ama lokumun en tatlı yeri göbişiama ellettirmez biraz haşinkaydirigubbakcemile3
afiyet olsun canimcimm
merdiven olayi cok guzel ama ben yazin cok guzel inceliorum
yazlik uc katli ben habire inip inip cikiorum sonrasinda bakiorum epey incelmisim
plateese kac gun gidioun canim?hoca kac kisi birden calistirio?
oyyy lokumu yirim ama ben lokum gibi:)))
hasin canavarim benim gigisini operim bende :))prensese baktimda simdi misil misil uyuyo yanimda kuzum benim
kıslar opuyorum hepınızı ıyı geceleropuyorumnanaktan
ah tatlım benim :asigim:
prensesin varmı enteresan huylarıyerimseniben
canım 2 gun plates 1 gunde kondısyon yapıyorum en fazla 30 kısı ama genelde 20 falan oluyo
ya kizlar ben bu cikolatayi nasil birakacagim sabah gozumu aciyorum cay cikolata oglen yine cikolata aksama tost gunluk yiyecegim bunlar ya napacagimi sasirdim cikolata yemezsem tansiyonum duser oldu
canim onu denedim de iste cok aci oldugu icin elim fistikli cikolatalara gidiyor bende bagimlilik yapti ayol napicami sasirdim
canim benimm prenses turk kahvesi yalamaya bayilir mesela:)
siyah zeytinede dayanamaz nerde olsa alir kokusunu yalar yemeye calisir koparabildiklerini yer kaydirigubbakcemile3
bide oyle deneyeyim bakayim bu illetten kurtulmam lazim cunku abarttim ya resmen
iii gecler kızlar bikaçgündür fırsat bulup cevap yazamadım birşey keşfettim iş yaparken bile hareket halindeyim gören bana deli der sanırım kaydirigubbakcemile3 ama sizede tavsiye ederim bol bol su içmeye meyve yemeye ve kuruyemiş yemeye devam öpüyorum hepinizi zemuszemus
hehe o nasıl oluyo
benim bi günüm bi günüme uymuyo benim yarın iş günüm nasılda gözümde büyüyoooakannehir
selam canım
naptın ekmek makinasını araştırdınmı???