• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yaaaa benim canavarım öylede hashass
e ne bulursa aşırırsa olacağı bu:1ninca:
ama lokumun en tatlı yeri göbişiama ellettirmez biraz haşinkaydirigubbakcemile3

oyyy lokumu yirim ama ben lokum gibi:)))
hasin canavarim benim gigisini operim bende :))prensese baktimda simdi misil misil uyuyo yanimda kuzum benim

afiyet olsun canimcimm
merdiven olayi cok guzel ama ben yazin cok guzel inceliorum
yazlik uc katli ben habire inip inip cikiorum sonrasinda bakiorum epey incelmisim
plateese kac gun gidioun canim?hoca kac kisi birden calistirio?

canım 2 gun plates 1 gunde kondısyon yapıyorum en fazla 30 kısı ama genelde 20 falan oluyo

ya kizlar ben bu cikolatayi nasil birakacagim sabah gozumu aciyorum cay cikolata oglen yine cikolata aksama tost gunluk yiyecegim bunlar ya napacagimi sasirdim cikolata yemezsem tansiyonum duser oldu

ya kizlar ben bu cikolatayi nasil birakacagim sabah gozumu aciyorum cay cikolata oglen yine cikolata aksama tost gunluk yiyecegim bunlar ya napacagimi sasirdim cikolata yemezsem tansiyonum duser oldu

canim soyle yapabilirsin %70 kakao orani bitter cikolata doktorlarda verio kalp sagligi icin tabi bi parca ondan yesen gunluk hem biraz aci oldugu icin kesiyo cok fazla yiyemiosun

canim onu denedim de iste cok aci oldugu icin elim fistikli cikolatalara gidiyor bende bagimlilik yapti ayol napicami sasirdim

canim benimm prenses turk kahvesi yalamaya bayilir mesela:)

siyah zeytinede dayanamaz nerde olsa alir kokusunu yalar yemeye calisir koparabildiklerini yer kaydirigubbakcemile3

ayyy evet lokumda sever zeytini çoldırıyor
ben merak ederdim başka kedilerdede varmı zeytin sevdası yeşil zeytinine çok sever

sabah cikolata cay
oglen tost
ikindi yine cikolata
aksam da yemek yemesem diyorum
boyle bi diyet olabilirmi

iii gecler kızlar bikaçgündür fırsat bulup cevap yazamadım birşey keşfettim iş yaparken bile hareket halindeyim gören bana deli der sanırım kaydirigubbakcemile3 ama sizede tavsiye ederim bol bol su içmeye meyve yemeye ve kuruyemiş yemeye devam öpüyorum hepinizi zemuszemus

iii gecler kızlar bikaçgündür fırsat bulup cevap yazamadım birşey keşfettim iş yaparken bile hareket halindeyim gören bana deli der sanırım kaydirigubbakcemile3 ama sizede tavsiye ederim bol bol su içmeye meyve yemeye ve kuruyemiş yemeye devam öpüyorum hepinizi zemuszemus

hehe o nasıl oluyo
benim bi günüm bi günüme uymuyo benim yarın iş günüm nasılda gözümde büyüyoooakannehir

hehe o nasıl oluyo
benim bi günüm bi günüme uymuyo benim yarın iş günüm nasılda gözümde büyüyoooakannehir

ben müzik eşliğinde yapıyorum valla içinden geldiği gibi yap sende kaptırdınmı gidiyo kız kaydirigubbakcemile3 ama makine tutarken duyamazsın ama yerleri silerken çok rahat hareket edebilirsin bulaşık yıkarken ütü yaparken yemek yaparken sen istedikten sonraaaa ben hatta bugün çok araştırdım danslı spor yapmak die ama bulamadım bende kendi kendime yaptım kaydirigubbakcemile2

selam canım
naptın ekmek makinasını araştırdınmı???

İnternette herkes en iyisi sinbo demiş, biz de bugün gittik bir yere sorduk 100 tl idi, "aa iyiymiş ama burası bizim eve uzak bizim eve yakın olan yerden alalım dedik" orada da 130 muş:S Ehh biz de durup duruken 130 vermemek için yarın diğer yerden alıcaz.

Back
X