• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben müzik eşliğinde yapıyorum valla içinden geldiği gibi yap sende kaptırdınmı gidiyo kız kaydirigubbakcemile3 ama makine tutarken duyamazsın ama yerleri silerken çok rahat hareket edebilirsin bulaşık yıkarken ütü yaparken yemek yaparken sen istedikten sonraaaa ben hatta bugün çok araştırdım danslı spor yapmak die ama bulamadım bende kendi kendime yaptım kaydirigubbakcemile2

delikafadulden hıııım anladıııımbu hafta eşim gececiydi ondan ben böyle uyuşukum
doğruuuuuu :dance:
şimdi yarın temizlik yapamıyacağımı çünkü o uyuduğu için müzik açamıyacağım müzik olmassa tam temizlik olmuyor yarında tembelim anlaşılan-tatlicadiarzu-

canim benim afiyet olsun bu arada bende ccuucuk cok severimm :) yaninda kola yokmus cok sevindim tatlim operim yanaciklarindan
limonum bebikim nasillar?sormadan edemiorum merak ediorum kuzum

İyiler, yalnız biraz limon fazla sırnaşık, bebik de gündüz uyumayı sevdiği için limon onu uyutmayınca bir bağırıyor bir bağırıyor tüm apartman ayağa kalkıyor ohaoldumsmile

İnternette herkes en iyisi sinbo demiş, biz de bugün gittik bir yere sorduk 100 tl idi, "aa iyiymiş ama burası bizim eve uzak bizim eve yakın olan yerden alalım dedik" orada da 130 muş:S Ehh biz de durup duruken 130 vermemek için yarın diğer yerden alıcaz.

hayırlısı olsun canım iyi günlerde kullanırsın inşallahopuyorumnanaktan
canım benim gibi şikayeti olan varmı ??

ben müzik eşliğinde yapıyorum valla içinden geldiği gibi yap sende kaptırdınmı gidiyo kız kaydirigubbakcemile3 ama makine tutarken duyamazsın ama yerleri silerken çok rahat hareket edebilirsin bulaşık yıkarken ütü yaparken yemek yaparken sen istedikten sonraaaa ben hatta bugün çok araştırdım danslı spor yapmak die ama bulamadım bende kendi kendime yaptım kaydirigubbakcemile2

Ben de puding, çorba, sos vs karıştırılan yiyecekleri yaparken, aynı anda sallanıyorum kaydirigubbakcemile3

delikafadulden hıııım anladıııımbu hafta eşim gececiydi ondan ben böyle uyuşukum
doğruuuuuu :dance:
şimdi yarın temizlik yapamıyacağımı çünkü o uyuduğu için müzik açamıyacağım müzik olmassa tam temizlik olmuyor yarında tembelim anlaşılan-tatlicadiarzu-

tembellik yok sende scylla gibi yemek yaparken karıştır canım kaseyi kaydirigubbakcemile2 kızlar bu arada 1,5 kilo verdim şu çizelgeyi düzeltmeyi beceremedim yaw kaydirigubbakcemile3

scylla cım iş çığrından çıkıcakmı yoksaaa:kedi:ohaoldumsmile

Yok sanmıyorum, birbirlerini çok koruyorlar hiç ayrılmıyorlar, bebik bize de arada bağırıyor öyle:) uykusunu alamayınca gergin oluyor biraz. ama limonu çok seviyor hep peşinde.

Ben bu akşam film izlerken cips yedim biraz kızlar, şimdi gidip bisikletle onları yakmam lazım, yesa yok diye kaytar mıyım:)

Yok sanmıyorum, birbirlerini çok koruyorlar hiç ayrılmıyorlar, bebik bize de arada bağırıyor öyle:) uykusunu alamayınca gergin oluyor biraz. ama limonu çok seviyor hep peşinde.

ah tatlılarrr kaprisleride var yaa şunlara da bak kaydirigubbakcemile3

scyllaa cım ben kaçar ALLAH rahatlık versin hepinzeee öptüüm canıımopuyorumnanaktan

spor benim alışkanlığım canım o yüzden zorlanmıyorum ama diğerleri gün içinde zorluyo bilhassa su iç iç bitmiyo kaydirigubbakcemile3 teşekkür ederim canım işallah böyle devam eder zayıflamak istiyorum ama sağlılı beslenme'yi alışkanlık haline getirmek istiyorum en önemlisi spor'a da böyle başlamıştım başardım işallah sağlıklı düzenli beslenmeyi de alışkanlığım haline getirebilirim opuyorumnanaktan
bence sende gün içinde belli bi süreni spora ayırabilirsin cnm böylece yatıya gittiğinde bile sorun olmaz olumunekankayizsmile

ne guzel canim benim ya gercekten bunlari yasam tarzi haline getirmek lazim sirf kilo vermek icin degil de ben ya ip+bisiklet ya da video yaptigim icin bugun yatiya geldgim icin pek ortam olmadi canim malesefbilmiyorumkismile

selam şekerler......

saat 9 da kalktım.nesfit yedim.12 gibi büyük kase çorba içtim. sonra çarşıya çıktım 1-2 saat kadar yürüdüm.3 gibi 1 lahmacun ve yarım kumpir yedim.akşamda 8 gibi çay ve yanında kek yedim. sonrada yarım elma veeeee 1.5 saatlık sporumu yaptım kol ve göbek videolarınıda.....gün içinde 2 litre suyumu tükettim 1 tanede maden suyumu içtim

canim valla cezalikmis menun ama sen kendi cezani kendin vermissin o yuzden kutluyorum sadece opuyorum kocamanŞeniz

canim onu denedim de iste cok aci oldugu icin elim fistikli cikolatalara gidiyor bende bagimlilik yapti ayol napicami sasirdim

canim benim eve almayacaksin gozunun onunde olmayacak ancak o zaman azaltabilirsin yoksa elinde avucunda olunca insan birakamiyor :(

Ben bu akşam film izlerken cips yedim biraz kızlar, şimdi gidip bisikletle onları yakmam lazım, yesa yok diye kaytar mıyım:)

canim dedim bunlar ben yokken kaytarmasinlar aman diye hemen bakiyim dedim birazdan yatacagim ama kutlarim valla simdiden bisiklet kullanmani Şeniz

Back
X