Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah cikolata cay
oglen tost
ikindi yine cikolata
aksam da yemek yemesem diyorum
boyle bi diyet olabilirmi
ayyy evet lokumda sever zeytini çoldırıyor
ben merak ederdim başka kedilerdede varmı zeytin sevdası yeşil zeytinine çok sever
Kızlar tıcker ımı nasıl ekleyecegım yaptım ama profıle nasıl ekleyecegım onu cızemedım yardım edermısınızzzz
İyiler, yalnız biraz limon fazla sırnaşık, bebik de gündüz uyumayı sevdiği için limon onu uyutmayınca bir bağırıyor bir bağırıyor tüm apartman ayağa kalkıyor ohaoldumsmile
oyle oldu birazcik canim benim umarim yarin telafi edebilirim kaydirigubbakcemile2
prenses merhaba yesıl cayın yanında petıbor buskuvı yesem olurmuu? 2_3 tanecıkkk
benide aranıza alın kızlar bende size katılmak istiyorum kaydirigubbakcemile5
canim benimmm
bebikte daha bebek ya ondan bol uyur kuzum.limoncukta tabi uyandirinca huysuzlasio bagirioo ayni bebekler gibi iste gulumm ayri kafeslerde olduklari icin uykusunu alana kadar baska odada tutsan acaba limon nasil tepki verir
scylla mantı yedin peki krepte yedin mi bugün
hosbulduk tatlımHoşgeldin, bilgilerini alalım o zaman boyun kaç, kilon kaç, kaç kilo olmak istiyorsun falan?
hosgeldin pamuksekerimm
opuyorumnanaktan
Işığı söndürünce susuyor zaten ikiside.:) Ya yalnız bizim bebikte böcek gördüm bugün çok moralim bozuldu, araştırdım kuş bitiymiş, ona göre ilaç bulmam lazım. Limona da bulaştırmış muhtemelen, bizim buralarda da bulamadık. Bir de nasıl ilaçlıycaz gözüne falan gerirse çok zarar veriyormuş,. Moralim bozuldu onlara canım![]()
hosbulduk tatlım
boy:1.68
kılom:57
52 olmak istiyorum
hosbulduk bitanemopuyorumnanaktan