• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar tıcker ımı nasıl ekleyecegım yaptım ama profıle nasıl ekleyecegım onu cızemedım yardım edermısınızzzz

sabah cikolata cay
oglen tost
ikindi yine cikolata
aksam da yemek yemesem diyorum
boyle bi diyet olabilirmi

canim benim cok dengesiz bi beslenme bicimi oncelikle kilo verirken dengeli beslenmeliyiz cikolata yemek adina herseyi listenden cikarmisin hic fayda saglicak bisey yok sakin boyle biseye devam ettme meyvani sebzeni etini sutunu yogurdunu hepsinden ye olculu olarak madem cikolata bagimliligin var dedigim gibi yuzde yetmis kakao orani olan bitter cikolata ara ogun olarak aralarda bi parca ye zaten aci oldugu icin bi parca yeterli gelcektir cikolata hevesini alcaktir kuzum

ayyy evet lokumda sever zeytini çoldırıyor
ben merak ederdim başka kedilerdede varmı zeytin sevdası yeşil zeytinine çok sever

anammmm benimmm lokumda sevio demek zeytini bende diodum baska pisilerde seviomu diye demek lokumda seviyo keretam yerim onu ben

Kızlar tıcker ımı nasıl ekleyecegım yaptım ama profıle nasıl ekleyecegım onu cızemedım yardım edermısınızzzz

Profili düzenleme bölümünde en altta çizelge linkini kopyalayabileceğin bir alan var, çizelgenin linkini oraya kopyalıyorsun.

slm arkadaşlar bende hemen yediklerimi paylaşayım,
sabah:1 dlm kepek ekmek, zeytin, peynir, domates, bal
ara: kuru dut ile kuru kayısı
öğlen: bulgur pilavı ve yoğurt
ara: meyve
akşam: 1 bardak süt ve light bisküvi (canım bişey yemek istemedi)
2 lt su içtim ve bisikletle 300 cal yaktım, mutluyum :)

İyiler, yalnız biraz limon fazla sırnaşık, bebik de gündüz uyumayı sevdiği için limon onu uyutmayınca bir bağırıyor bir bağırıyor tüm apartman ayağa kalkıyor ohaoldumsmile

canim benimmm
bebikte daha bebek ya ondan bol uyur kuzum.limoncukta tabi uyandirinca huysuzlasio bagirioo ayni bebekler gibi iste gulumm ayri kafeslerde olduklari icin uykusunu alana kadar baska odada tutsan acaba limon nasil tepki verir

oyle oldu birazcik canim benim umarim yarin telafi edebilirim kaydirigubbakcemile2

canim benim yinede cok kendine yuklenme olurmu sekerparem
bugun sabah bi dilim cevizli ekmek bi karper light zeytin 4 tane
ogle omlet bi dilim cevizli cavdarli ekmek yogurt yagsiz
aksamda nohut yedim
mandilana elma meyva olarak yedim

canim benimmm
bebikte daha bebek ya ondan bol uyur kuzum.limoncukta tabi uyandirinca huysuzlasio bagirioo ayni bebekler gibi iste gulumm ayri kafeslerde olduklari icin uykusunu alana kadar baska odada tutsan acaba limon nasil tepki verir

Işığı söndürünce susuyor zaten ikiside.:) Ya yalnız bizim bebikte böcek gördüm bugün çok moralim bozuldu, araştırdım kuş bitiymiş, ona göre ilaç bulmam lazım. Limona da bulaştırmış muhtemelen, bizim buralarda da bulamadık. Bir de nasıl ilaçlıycaz gözüne falan gerirse çok zarar veriyormuş,. Moralim bozuldu onlara canım:(

Işığı söndürünce susuyor zaten ikiside.:) Ya yalnız bizim bebikte böcek gördüm bugün çok moralim bozuldu, araştırdım kuş bitiymiş, ona göre ilaç bulmam lazım. Limona da bulaştırmış muhtemelen, bizim buralarda da bulamadık. Bir de nasıl ilaçlıycaz gözüne falan gerirse çok zarar veriyormuş,. Moralim bozuldu onlara canım:(

kus biti demekki satin aldiginiz yerden bulasmistir
8693439060015.jpg

AVISPREY BIT ILACI
Kafes kuşları için bit, pire ve diğer dış parazitlere karşı korur. Yeni parazit oluşumunu engeller
canim boyle spreyler var onlar olduruyoo bitleri kuslar icin ozelmis

yaa ben fazla gıremıorm nete bu aralar bugun sabah bı dılım ekmek bı dılım peynır domates bıber yedım elma yedım arada aksam uzerı salata yedım bı elma daha yedım spor yapamıorm vakktım olmuo yaa:(

Back
X