bu gün kimsecikler yok herhalde burda..........
trufcum geçmiş olsun hayırdır spor yaptın tutuldumu yoksa üşütün falanda hastamısın
teşekkür ederim canım ama üşütmedim sadece mens (mensturasyon-regl-adet) oldum
o yüzden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gün kimsecikler yok herhalde burda..........
trufcum geçmiş olsun hayırdır spor yaptın tutuldumu yoksa üşütün falanda hastamısın
naber yesacım çıkıcakmısın ??fisfisfis
Senin sebebin var ama benim yok, motivasyonumu mu kaybediyorum, ne oluyor bana.
Tembel scyllaa, tembel scyllaa, alsanaalsanasmile
hadi tembelim bari az yesem onu da yapmıyorum
Obur scylla, obur scyllaakaydirigubbakcemile
boşver canım pişman olma bence ama kendine yasak koyunca daha cazip oluyo bugün çarşıya çıktık eşimle bana şambali ısmarladı ama ben istemedim şimdi yemem sonra dedim:bbo:
0 muz haftası mı niye ki :uhm:
1/2 muzun kalorisi ile 1 portakalın aynı ben öyle yapıyorum hem kalbe falanda çok faydalı muz ben her gün 1/2 muz yemeye çalışıyorum spor yaparken 45 dakika hızlı tempoda koşuyorum en başlarda kalbim biraz zorlanıyo gibiydi spora alışık olduğum halde ama şimdi hiç bi sorun kalmadı bence muzu çıkartma ben sporda çok faydasını görüyorum canım boshayallersmile
bende bugün mensim karnım ve belim ağrıyoooo
selamlar.....
bu gün oruç olduğum için sadece akşam yemeğim vardı.onda da bir tabak mantı salata ve turşu yedim.burnuma kadar tokum acayip şişkinim.maden suymu içtim.daha yarım litre oldu suyum onuda 2 litreye tamamlıcam......30-40 dk sonrada sporuma başlıcam. şimdilik bu kadar....
selam kızlar cok yedım yaaa
07:30 sabah: 1 dılım ekmek,yarım domates,5 zeytın,1 parca peynır,1 bardak cay
11:00 ara: 3 petıbor buskuvı
13:00 öğle:yogurtlu bıber azıcık,sucuklu yumurta azıcık,komposto
14:30 ara : patates salatası 1kase, 2 bardak çay(benı bu mısafırler mahvedıyo)
sahura kalkıyor musun canım?
evet canım kalkıyorum.yiyip yatınca çok rahatsız oluyorum şişkinlik yapıyor.saat 3 te kalkıyorum yiyip yatıyorum.
Yer yemez yatınca benim midem çok rahatsız oluyor, bir de kilo yapıyor ya, diyetle iyi götürüyorsun o zaman orucu canım, takdir ettim.
canlarım naporsunuz bugun platese gıttım yesacım kaçamak gıc bsey yemedım dun yazamadım ama sen kaçamak yapmadıgımı bıl dıye soluyorum.brazdan gene gelrım az ısım var
SELAM KIZLAR ben de 58kg ile dün k flakes diyetine başladım ve şimdilik iyi gidiyor.başım ağrıyor ve biraz dönüyor . aranızda bu diyeti uygulayan var mı?