• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Bu arada ben çok acıktım, sanırım midem büyüdü benim kızlar doymak bilmiyorum.bilmiyorumkismile

canimm ben deger onlar icin bide tirlamamasi icin karton ayakkabi kutusu var ya onu gorebildigi bi yere koy benim zilli gidio onu tirmiklio artik koltuklar yerine kaydirigubbakcemile3

canım yaa benimki çok inaaat şimdi biz salonda oturuyoruz genelde ona yasak ya bi ara salona bir giriyo hemen saklanıyor yakalanmamak için işte ozaman kovalamaca başlıyor
bende deniyeyim öyle bişeyii
lokum daha genç ya ondan çok haraketli zaten başka hiç zararı yok kuzumun
sen anneannendeyken prensese kim bakıyor annen falanmı:dance:

Bu arada ben çok acıktım, sanırım midem büyüdü benim kızlar doymak bilmiyorum.bilmiyorumkismile

canim aman deyim valla bu saatte yedigin direkt kalir aman aman :olmaz: eger tatli ise disini fircala ya da bi sakiz at agzina :hulya: yiyecek olsun da farketmez ise su ic sisirsin karnini daha da bi sey almasin karnin kafamçokkarıştı yok hala olmadi dersen de bi elma ye hadi canim olumunekankayizsmile

canim aman deyim valla bu saatte yedigin direkt kalir aman aman :olmaz: eger tatli ise disini fircala ya da bi sakiz at agzina :hulya: yiyecek olsun da farketmez ise su ic sisirsin karnini daha da bi sey almasin karnin kafamçokkarıştı yok hala olmadi dersen de bi elma ye hadi canim olumunekankayizsmile

Su içiyim en iyisi canım en iyisi bolca. Yatınca unuturum zaten:)

elmanın ve diğer meyvaların yanına yinen yoğurt kan şekerini dengeler ve meyvadaki şekerin yağa dönüşmesini önler hemde daha tok tutar arkadaşlaaaar:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Son düzenleme:
selamlar.....

bu gün oruç olduğum için sadece akşam yemeğim vardı.onda da bir tabak mantı salata ve turşu yedim.burnuma kadar tokum acayip şişkinim.maden suymu içtim.daha yarım litre oldu suyum onuda 2 litreye tamamlıcam......30-40 dk sonrada sporuma başlıcam. şimdilik bu kadar....
allah kabul etsin canim ne guzel bende tutmaya baslayabilsem borclarim odenir valla zaten gunler kisacikk hemen iftar olcak
canım yaa benimki çok inaaat şimdi biz salonda oturuyoruz genelde ona yasak ya bi ara salona bir giriyo hemen saklanıyor yakalanmamak için işte ozaman kovalamaca başlıyor
bende deniyeyim öyle bişeyii
lokum daha genç ya ondan çok haraketli zaten başka hiç zararı yok kuzumun
sen anneannendeyken prensese kim bakıyor annen falanmı:dance:

canim bi gece kaldigim icin prenses evde yalniz kalabilio mamasi suyunu koyuyorum zaten ee si cisi gelince kumuna gidio yapio yalniz kalio bi gececik malesef bi gece icin getirip goturemiorum zor olur hemde o usutur diye]
bende tesadyfen buldumm ayakkabi almistim kutusunu ortada birakmisim bi baktim bu koltuk yerine oraya gidio icine girio tirmiklioo opuyorumnanaktan

selaaaam tatlııımŞeniz
canım malum durumda sıra sende sanırımmm akannehir
limonlu su iç mideni rahatsız etmiyorsa ben
1 haftadır unutuyorum

Su içiyim en iyisi canım en iyisi bolca. Yatınca unuturum zaten:)

himm limonlu su da mi ise yariyormus iyi oldu ya ogrendigimiz opuyorumnanaktan evet canim benim unutursun unutursunn kaydirigubbakcemile5

İkisini de kullanmadık hayatım, sadece tozu kullandık, işe yaramazsa ya da kullanışsızsa diye onu da aldım. Kullandık işte ikisine de, iyi gelmiştir umarım.
Gezinip duruyorlar şuanda biraz başa çıkılmaz duruma geldiler, bizi unuttular bir de, pek gelmiyorlar artık yanımıza. Aman beraber mutlu olsunlarda bizi unutsunlar problem değil.

canim benimm tamam o zaman guzelcim insallah iyi gelir bitcikler gider limoncukla bebik cicik olurlar annesi :))

canlarim ben kacayim bu arada 1 litreden fazla da su ictim:)))

yarin cok guzel sonuclar gorelim insallah:)

opuyroum herkesleri hoscakalinnn:)

canlarim ben kacayim bu arada 1 litreden fazla da su ictim:)))

yarin cok guzel sonuclar gorelim insallah:)

opuyroum herkesleri hoscakalinnn:)

İyi geceler bebiimm, ben yarından korkuyorum çünkü biliyorum kilo aldım hissediyorum, neyse şimdiden hazırlıyım kendimi görüşürüz yarın. kaydirigubbakcemile3

urunler_icecekler_sicak_dondurmali_sicak_cikolata_b.jpg

bu gecelik sanal kacamak yapalimm :)

İyi geceler bebiimm, ben yarından korkuyorum çünkü biliyorum kilo aldım hissediyorum, neyse şimdiden hazırlıyım kendimi görüşürüz yarın. kaydirigubbakcemile3

canım sen yeşil çay içiyormusun ödemi bayaaa atıyor ben bu dönem şişkinlik hiç hissetmedim en az günde 3 fincan tüketiyorum yerimseniben

Back
X