• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sırf kilo bildirimi yapmak için girdim siteye
kilom 60,8
kızımın ateşi var 2 gündür düşmüyor düşüyor geri çıkıyor
ben de dün gece nöbetçiydim babamız baktı gece ama 2 kere ateşlenmiş
öğleden sonra çocuk hekimine götürücem
dua edin kızlar şu ateş olayı rayına otursun
dişten sanırım gördüm azı dişi çıkıyor ama baya zorluyor
off ya çocuğumun hasta olduğu günler nöbete gitmek istemiyorum azap gibi geliyor üstelik yarın ve cumartesi de nöbetçiyim.

kilom 60,8
off ya çocuğumun hasta olduğu günler nöbete gitmek istemiyorum azap gibi geliyor üstelik yarın ve cumartesi de nöbetçiyim.

Geçmiş olsun canım kısa zamanda iyileşir inşallah.

Kızlar korktuğum başıma geldi benim, ama hak ettim napıyım, bir günlük yaramazlık kaç haftaya mal oldu mafoldumben

Belki şişkinlik de vardır bilemiyorum ama 58.7 geldim mafoldumben

Artık daha dikkatli olup herşeyi rapor edicem size, yoksa benim çizelge geriye gidecek bu gidişle eyvahedigeldismile

o çizelge hele bi geriye gitsin:oklava:şaka şaka:))
canım sen değilmiydin beni bizi motive eden olur böylee bazen yanlıız dün liv85 söylemiştim ne yapmam lazım yediklerim nasıl ayarlayabilirim diye sormuştu bende diyetisyene git vücudunun ihtiyacına göre seni bilgilendirir dedim bu benşm içinde senin içinde diğer arkadaşlar içinde geçerli canım bazen sporda sebeb olabiliyor ben senin fazla yediğini düşünmüyorum
vücudun direniyor bence olumunekankayizsmile

kilom 60,8

canım çok geçmiş olsun
geçen hafta oğlumda ateşlenti (10 yaşında)) bende çok korktum ateşlendiği zaman kesin antibiyotik kullanarak geçer:((
biz bu kış eşimle çok şükür grip hiç olmadık ufak tefek kırgınlıklar hariç
canım daha bu kış keşfettiğim bişey anlatayım
ben tarçın şurubunu çok severim diğer adı(( lohusa şerbeti )) boğazlarımız yandığında yada bitkinlik hissettiğimizde onu içmeye başladık ve 2 & 3 gün içince öyle bir his kalmadığını farkettik
1.5 ay önce oğlum faranjit olmuştu atelendiğinin 2 günü dr a götürdüm 1 günü tarçın şurubunu gündüz 1 kere içti ve keyfi düzeldi gece içmedi ve o gece sabaha ateşliydi neyse ilaçlarını bitirdi ve iyileşti
geçen hafta tekrardan ateşlendi hemen ateş düşürücü ve tarçın şurubu içirdim 1 saat sonra ateş düştü sabaha kadar sağa sola döne döne uyudu
ertesi gün ve diğer günler içirmeye devam ettim ve oğlum ilk defaaaa!!!!!
antibiyoktiksiz iyileşti
sanırım kızınız bebek belki anlattığım size yaramaz sadece paylaşmak istedim
tekrardan geçmiş olsuna.s.a.s.

o çizelge hele bi geriye gitsin:oklava:şaka şaka:))
canım sen değilmiydin beni bizi motive eden olur böylee bazen yanlıız dün liv85 söylemiştim ne yapmam lazım yediklerim nasıl ayarlayabilirim diye sormuştu bende diyetisyene git vücudunun ihtiyacına göre seni bilgilendirir dedim bu benşm içinde senin içinde diğer arkadaşlar içinde geçerli canım bazen sporda sebeb olabiliyor ben senin fazla yediğini düşünmüyorum
vücudun direniyor bence olumunekankayizsmile

Diyetisyene ben de gitmeyi düşündüm ama, özel sigorta geçer mi onlarda? çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası.

Diyetisyene ben de gitmeyi düşündüm ama, özel sigorta geçer mi onlarda? çok da para bayılmak istemiyorum açıkçası.

hmmm evet CADIARZUCADIARZU haklısın canımm
özel sigorta bazı yerlerde geçiyor bi arkadaşım o şekilde bakılıyor
bendevlet hstahnesne gidiyorm şimdi domuz grıbinden dolayı gitmiyorum acil bişey olsa giderim tabikiolumunekankayizsmile

hmmm evet CADIARZUCADIARZU haklısın canımm
özel sigorta bazı yerlerde geçiyor bi arkadaşım o şekilde bakılıyor
bendevlet hstahnesne gidiyorm şimdi domuz grıbinden dolayı gitmiyorum acil bişey olsa giderim tabikiolumunekankayizsmile

Devlet hastanesi bize çok uzak ya, evimize yakın bir hastane var orası da fazla lüks bir hastane, ben özel sigortayla gidiyorum ama diyetisyende geçer mi bilemiyorum, sigortayı arayı öğreniyim geçiyorsa giderim kesin.

Devlet hastanesi bize çok uzak ya, evimize yakın bir hastane var orası da fazla lüks bir hastane, ben özel sigortayla gidiyorum ama diyetisyende geçer mi bilemiyorum, sigortayı arayı öğreniyim geçiyorsa giderim kesin.

ben özel sigorta diyetisyeni karşılamıyor diye biliyorum , en azından benim sigortam karşılamıyor .

ben özel sigorta diyetisyeni karşılamıyor diye biliyorum , en azından benim sigortam karşılamıyor .

ben normal sigortalıyım
özel sigortalar çok değişik yerlerde bakbilir ama diyetisyen varmıdır bilemem ama scyllaa canım normal dr a senin tahlillerini yaptırıp elindeki tahlillerle ya gittiğin dr yada sana yardım edebilecek bu konuda bilgisi olan bir dr da fayda sağlayabilir
zaten ilk olarak normal bi dr a gidip tetkiklerden sonra elindekilerle diyetisyene gidebilirsin tabi bu dediğim devlet hastahnsnde tabi sen bilirsin canımboshayallersmile

ben normal sigortalıyım
özel sigortalar çok değişik yerlerde bakbilir ama diyetisyen varmıdır bilemem ama scyllaa canım normal dr a senin tahlillerini yaptırıp elindeki tahlillerle ya gittiğin dr yada sana yardım edebilecek bu konuda bilgisi olan bir dr da fayda sağlayabilir
zaten ilk olarak normal bi dr a gidip tetkiklerden sonra elindekilerle diyetisyene gidebilirsin tabi bu dediğim devlet hastahnsnde tabi sen bilirsin canımboshayallersmile

Ne tahlilleri yapıyorlar hayatım?, ben metabolizmam da sorun olduğumu sanmıyorum çünkü bazen çok hızlı veriyorum bazen de çok hızlı alıyorum bu nedendir acaba?

55.7 kıloyum kızlarr mıdem arıo artık yıyemıorm doru duzgun sıkınıtlı bı dönem gecırıyorm onunda etkısı var sanırım:( sabah muslı yedım arada muz söglende corba bırasda ıspanaklı borek yedım yarım dılım ama mıdem cok arıooo yaaaaaaaaaaa

selaama.s
tartildim y'ne 61 kg
spor da yapiyorum d'yette
ama hic bir oynama yok tartida of of offfff mafoldumben
gene ayni gene ayniakannehir
kizim rahat vermiyor zirliyor burda kalk anne ben oyun oynucam d'ye
ben kactim bye bye adios

55.7 kıloyum kızlarr mıdem arıo artık yıyemıorm doru duzgun sıkınıtlı bı dönem gecırıyorm onunda etkısı var sanırım:( sabah muslı yedım arada muz söglende corba bırasda ıspanaklı borek yedım yarım dılım ama mıdem cok arıooo yaaaaaaaaaaa

gecmis olsun canim

kilom 60,8

ALLAH acil sifalar versin kizina canim
cok uzuldum yaa çocukların hasta olmalarına hiç dayanamam

Son düzenleme:
Ne tahlilleri yapıyorlar hayatım?, ben metabolizmam da sorun olduğumu sanmıyorum çünkü bazen çok hızlı veriyorum bazen de çok hızlı alıyorum bu nedendir acaba?

benim metabolizmam inanılmaz yavaş canım bak ben ottu çöptü kullanmasam şimdi en az 85 liktim o kadar yaniii

canım ben dahiliyeye gidiyorum vitamin eksikliğim olduğundan kontrol altına almam lazım
tetkiklerin isimlerini bilmiyorum canım ama 4 & 5 tüp kan alıyorlar 6 ayda bir yaptırıyorum yani kan şöyle bişey olabililr kan değerlerinebakıcaktır canımolumunekankayizsmile

benim metabolizmam inanılmaz yavaş canım bak ben ottu çöptü kullanmasam şimdi en az 85 liktim o kadar yaniii

canım ben dahiliyeye gidiyorum vitamin eksikliğim olduğundan kontrol altına almam lazım
tetkiklerin isimlerini bilmiyorum canım ama 4 & 5 tüp kan alıyorlar 6 ayda bir yaptırıyorum yani kan şöyle bişey olabililr kan değerlerinebakıcaktır canımolumunekankayizsmile

selam yasemin 76
vitamin eksikliği olduğu zaman da mı kilo veremiyoruz bende aylardır uğraşıyorum ama kilo veremiyorum
açıkçası dr gitmeye biraz çekiniyorum çünki görüntüde bir fazlalık yok(belki güler dalga geçer ne bilim)ama karın ve kalçadan biraz versem daha iyi durur diye düşündüğüm için 3.5 kg verim diyorum ama veremiyorum

Son düzenleme:
selam yasemin 76
vitamin eksikliği olduğu zaman da mı kilo veremiyoruz bende aylardır uğraşıyorum ama kilo veremiyorum
açıkçası dr gitmeye biraz çekiniyorum çünki görüntüde bir fazlalık yok(belki güler dalga geçer ne bilim)ama karın ve kalçadan biraz versem daha iyi durur diye düşündüğüm için 3.5 kg verim diyorum ama veremiyorum

bende tam bilmiyorum cnm ama bildiğim metabolizmam çalışmadığı için kilo yu çok zor verdiğim

şöyle anlatayım vitamin problemim olduğu zaman hareket edemem tembelleşip kalırım sürekli uyurum hep hasta hissederim kendimi sana verebileceğim bilgiler bunlar canıma.s.

ben kaçtım kızlar öptüüüm

tunaydın kızlar!.....
bılıyosunuz 3,5 ay oldu dogum yapalı ben 4 gundur dıkkat edıyorum yedıklerıme ve spor yapıorum bugun tartıldım yıne aynıyım evımde tartı olmadıgı için eczanede tartıldım ama olsun bıde sporun faydasını gordum kızlar 4 gun önce gıyemedıgım kotumu gıydım gıttım sabah carsıya....inş basaracagız hep beraber herkese cokkkkkkkkkkk TESEKURLER.......

BIDE BU ARDA BENIM BOYNUM COK AGRIYO DAHA ONCE HIC BOYLE BOYNUM AGRIMADI ACABA boynuma cok mu yuklenıyorum yaaaaaaa.....

Back
X