• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende tam bilmiyorum cnm ama bildiğim metabolizmam çalışmadığı için kilo yu çok zor verdiğim

şöyle anlatayım vitamin problemim olduğu zaman hareket edemem tembelleşip kalırım sürekli uyurum hep hasta hissederim kendimi sana verebileceğim bilgiler bunlar canıma.s.

ben kaçtım kızlar öptüüüm

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım
halsizliğinin sebebi kansızlıkı ta olabilir canım

arkadaşlar tekrar merhaba.bu sabah 3.gün olarak 58.1den 56.7e düştüm.alkisalkisalkis
ancak bu k flakes diyeti beni her anlamda mahfetti.bitkinim.ayaklarım titriyor.sanırım hstalanacağım.bugün evde temizlikçi bayan var.ben de evi dolapları falan düzeltiyorum dolayısıyla bu diyete ara verdim bu günlük.yarın devam ama inşallah.
gücüm yerine gelsin diye malesef bayağı yedim.yarın 57.0 olsam bana yeter.bu diyete 2 gün yapıp bir gün ara vrecğim.bakalım.54kilo olmak istiyorum.turkbayragi
gideyim temizliğe devam edeyim.iyi zayıflamalar.kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar tekrar merhaba.bu sabah 3.gün olarak 58.1den 56.7e düştüm.alkisalkisalkis
ancak bu k flakes diyeti beni her anlamda mahfetti.bitkinim.ayaklarım titriyor.sanırım hstalanacağım.bugün evde temizlikçi bayan var.ben de evi dolapları falan düzeltiyorum dolayısıyla bu diyete ara verdim bu günlük.yarın devam ama inşallah.
gücüm yerine gelsin diye malesef bayağı yedim.yarın 57.0 olsam bana yeter.bu diyete 2 gün yapıp bir gün ara vrecğim.bakalım.54kilo olmak istiyorum.turkbayragi
gideyim temizliğe devam edeyim.iyi zayıflamalar.kaydirigubbakcemile5

Canım bu K flakes'in hangi çeşidini kullanıyorsun, mısır gevreğinden nefret ederim de, bir de tahıl gevreği varmış o nasıl acaba kullansam mı bilemiyorum. Bir de hangi öğün normal yiyorsun, akşam normal yesem olur mu mesela?

sırf kilo bildirimi yapmak için girdim siteye
kilom 60,8
kızımın ateşi var 2 gündür düşmüyor düşüyor geri çıkıyor
ben de dün gece nöbetçiydim babamız baktı gece ama 2 kere ateşlenmiş
öğleden sonra çocuk hekimine götürücem
dua edin kızlar şu ateş olayı rayına otursun
dişten sanırım gördüm azı dişi çıkıyor ama baya zorluyor
off ya çocuğumun hasta olduğu günler nöbete gitmek istemiyorum azap gibi geliyor üstelik yarın ve cumartesi de nöbetçiyim.

canimcim cok gecmis olsunnn
dilerim en yakin zamanda sagligina kavusur yavrucugun canim

Kızlar korktuğum başıma geldi benim, ama hak ettim napıyım, bir günlük yaramazlık kaç haftaya mal oldu mafoldumben

Belki şişkinlik de vardır bilemiyorum ama 58.7 geldim mafoldumben

Artık daha dikkatli olup herşeyi rapor edicem size, yoksa benim çizelge geriye gidecek bu gidişle eyvahedigeldismile

canimm benim sorma bende 58.7 ciktimm eyvahedigeldismile

MJZ446.gif

kizlar gununuz guzel gecsin
boyum 1.65 bugun tartildim 58.7 ciktim CADIARZU

canimm benim sorma bende 58.7 ciktimm eyvahedigeldismile

Kilo arkadaşım oldun demekkaydirigubbakcemile3

Neyse canım çok moral bozmayalım, ben baya bir kilo almışm ama bir haftada hep şu nutella mahvetti beni neyse.

Bugün yediklerimi yazıyım.

Kahvaltıda kibrit kutusu kadar peynir, çarliston biber, ezme ve 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim, bir de şekersiz bir fincan çay içtim.
Arada da yeşil çay içtim.

Kilo arkadaşım oldun demekkaydirigubbakcemile3

Neyse canım çok moral bozmayalım, ben baya bir kilo almışm ama bir haftada hep şu nutella mahvetti beni neyse.

Bugün yediklerimi yazıyım.

Kahvaltıda kibrit kutusu kadar peynir, çarliston biber, ezme ve 2 dilim tam tahıllı ekmek yedim, bir de şekersiz bir fincan çay içtim.
Arada da yeşil çay içtim.

canimm benim evet kilodas olduk guzelcim olumunekankayizsmile
bende kahvaltida tam bugday ekmek iki dilim yesilzeytin peynur domates yedim
ogle kurufasulye bi dilim tam bugday ekmek bi bardak diet cola ictim cok canim cekti opuyorumnanaktan

merhabalar, ben de haftaya buradayım inşallah. bu pazartesiden itibaren gayet sağlıklı beslenmeye başladım,az ve sık, dengeli. 8 öğün yapıyorum günde 61 kiloydum pazartesi ,sabah tartıldım 60.2 geldi. işe yarıyor galiba.eski formuma kavuşurum umarım,geçen yıl 50 kiloydum. bir yılda 11 kilo aldım. hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum,kıyafetlerim olmuyor artık:-(

Canım bu K flakes'in hangi çeşidini kullanıyorsun, mısır gevreğinden nefret ederim de, bir de tahıl gevreği varmış o nasıl acaba kullansam mı bilemiyorum. Bir de hangi öğün normal yiyorsun, akşam normal yesem olur mu mesela?

nen buğday gevreğini aldım sanırım.sadesi.şimdi de meyvelisi geldi.onu akşam yiyeceğim.bitterini de alacağım ne de olsa ara ara bu diyeti yapacağım.evet sadece 1öğün yemek yeniyor.akşamda yemek yiyebilirsin.ben öğlenleri yiyorum.haftasonu akşam yiycem.bakalım kaç kg gelcem sabah bugün temizlik titreme derken bayağı yedim.:1hug:

nen buğday gevreğini aldım sanırım.sadesi.şimdi de meyvelisi geldi.onu akşam yiyeceğim.bitterini de alacağım ne de olsa ara ara bu diyeti yapacağım.evet sadece 1öğün yemek yeniyor.akşamda yemek yiyebilirsin.ben öğlenleri yiyorum.haftasonu akşam yiycem.bakalım kaç kg gelcem sabah bugün temizlik titreme derken bayağı yedim.:1hug:

Hım merak ettim bugün alıyım unutmazsam ben de, sağol canım.

İyi geceler bebiimm, ben yarından korkuyorum çünkü biliyorum kilo aldım hissediyorum, neyse şimdiden hazırlıyım kendimi görüşürüz yarın. kaydirigubbakcemile3

canim benim iyi olur insallah ya daha gormedim kilonu gecmis sayfalara bakiyorum ve ben daha tartilmadim birazdan tartilacagim insallah eyvahedigeldismile

urunler_icecekler_sicak_dondurmali_sicak_cikolata_b.jpg

bu gecelik sanal kacamak yapalimm :)

ayy muhtesem gorunuyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1no2:

Kizlar ben simdilik grubdan ayriliyorum. Ayak parmaklarim kirildi, spor falan yapamiyorum. Size kolay gelsin, tekrardan kendimi iyi hissedersem donucem araniza...

tekrardan gecmis olsun canim en kisa zamanda bekleriz yine aramiza:) opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar..
61.0 kg ile başlayan yolculuğum 58.0 kg'da takılı kalmıştı.
Hatta biraz gerileme dönemi de yaşamıştım. Nihayet bu sabah 57.9 kg'ı gördüm.
Sanırım 7-8 aydır baskülde bu rakamı görmemiştim. guclubacismile

canim hosgeldin aramiza kutlarim seni de alkisalkisalkis

teşekkür ederim teşekkür ederim :)))) azimle devam ediyorum valla . cumartesi akşamı eşim pizza söyledi , inanır mısınız ben pizzaya dayanamam , eşim neler yaptı yemem için ama yemedim :) ama yememenin sonucunuda gördüm bu sabah :lepi:

canim yurekten kutluyorum seni bravo vallaalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kızlar tartıldım geçen 56 kiloyum hastalandım biraz bıraktım bir süre almamışım da aynıyım inşallah haftaya başlıycam yeni atlattık hastalığı :)

gecmis olsun bu hafta cok daha guzel olur insallah :lepi:

55.7 kıloyum kızlarr mıdem arıo artık yıyemıorm doru duzgun sıkınıtlı bı dönem gecırıyorm onunda etkısı var sanırım:( sabah muslı yedım arada muz söglende corba bırasda ıspanaklı borek yedım yarım dılım ama mıdem cok arıooo yaaaaaaaaaaa

canim cizelgeni degistirmemissin anlayamadim bu hafta ne kadar verdin CADIARZU canim dikkat et kendine aman olumunekankayizsmile

tunaydın kızlar!.....
bılıyosunuz 3,5 ay oldu dogum yapalı ben 4 gundur dıkkat edıyorum yedıklerıme ve spor yapıorum bugun tartıldım yıne aynıyım evımde tartı olmadıgı için eczanede tartıldım ama olsun bıde sporun faydasını gordum kızlar 4 gun önce gıyemedıgım kotumu gıydım gıttım sabah carsıya....inş basaracagız hep beraber herkese cokkkkkkkkkkk TESEKURLER.......

canim tebrik ederim cok cok spor kesinlikle fark ettiriyor umarim istedigin kiloya da ulasirsin ama bali falan eksik etme hala emzirdigin icin dikkat et canim kaydirigubbakcemile5

merhabalar, ben de haftaya buradayım inşallah. bu pazartesiden itibaren gayet sağlıklı beslenmeye başladım,az ve sık, dengeli. 8 öğün yapıyorum günde 61 kiloydum pazartesi ,sabah tartıldım 60.2 geldi. işe yarıyor galiba.eski formuma kavuşurum umarım,geçen yıl 50 kiloydum. bir yılda 11 kilo aldım. hayatımın en kilolu dönemini yaşıyorum,kıyafetlerim olmuyor artık:-(

canim benim hosgeldin aramiza dogru adrestesin:)) saglikli bir sekilde formuna kavusman dilegiyle:) bi de boyun kac acaba?CADIARZU

yaa canim nasi verdin o kadar kiloyuu yaa ben de mi yapsam su k-flakes diyetini ya zaten sabahlari k-flakes tarzi bi sey yiyorum nolacak oglenleri de yerim aksama normal yemek ama valla cok canim cekti :kaydirigubbakcemile2

SU K_flakes ne kadar arkadaslarımm?

canim bildigimiz kahvaltilik gevregi icine sut katilip yenilen :lepi: bunu iki ogun yiyorlar sonra da normal bir ogun :ecrin_bebek:

bu adresten bayaa bi bilgi alabilirsin canim

Ülker Kellogg's K-Flakes

bu da resmi kaydirigubbakcemile2

iyi akşamlar herkese.... kilo bildirimi yapayım 54.2
oruç olduğum için kilom çok sağlıklı değil aslında öğleden sonra tartıldım.onu bildireyim.

yediklerime gelince bir kase çorba,3-4 kaşık yeşil fasülye, yoğurtlu brokoli karnıbahar salatası,kuru fasulye salatası....

yarım litre suyumu ve maden suyumu içtim.şimdlik bu kadar....

simdi gelelim bana:))

oncelikle sorum olacak sabah erkenden ise gittigim tarti da kaldigim ailenin banyosunda oldugu icin sabah tartiyi kullanamiyorum en son 12gibi ogle yemegimi yedim su an saat 4.20 geciyor sizce ne zaman tartilsam en dogru sonucu verir?

yediklerim

sabah= kahvaltilik gevregi + sut

ara meyve bar ?

ogle= dardanel ton:)+ ekmek arasi+ elma+ mandalina+ uzumlu kucuk bi kek

cok heveslendim ekmegimin resmini koyayim bundan 2 dilim yedim:))

Son düzenleyen: Moderatör:
boyum 1.70 yesa ,bki hesaplayınca normal bir kilodayım aslında, herkesin bünyesi farklı ama ,bana fazla bu kilo.

Back
X