• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

burcu cum ben nıye yokum listede :(((

yenı katıldım 4 gun oldu 66 kıloyum bu grupta olmamın sebebı burası daha aktıf ve 55 kılo olmak istıyorum...

benıde aranıza alınn:gitme: hihoyyyt sevgılerımlehihoyyyt

CANIM tabı aramıza alırız ama kılo bıldırmını goremedım bugun.her çarşamba tartı gunumuz.

ben de kilo veren herkesleri tebrik ediyorum

aksam yemegimi de yazayim

balik
karnibahar
3 tane de patates (etrafi pane harcina bulanmis ici patates puresi gibi?)

canim tebrik ederim de kactin sen gecen hafta listede adini goremedim de CADIARZU ne kadar vermis oldun

eline saglik canim hukukcuyu goremedim listede ama CADIARZU canim simdi gordum kusura bakma:)

masallah canim benim cok cok tebrik ederim ee sirrini paylas bakalim bizimle :lepi:

rica ederim canim benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yesacım hukkucuyu yazmadan yayınlamısım hemen sen yazmadan ekledım zaten

YESA:50.5 (500 gram vermiş)
BURCUHAYAL:51 (aynı)
SEVGİ:55.7(1600 gram vermiş)
SCYLLAA:58.7 (1400 GRAM ALMIŞŞŞŞ)
PRENSES:58.7(700 GARAM ALMIŞŞŞŞ)
AYZEMHERİ:57.9 (yeni üye)
YASEMN:60 (800 gram vermiş)
AZULOS:57 (yeni üye)
FSNCELİK:58.7 (800 gram vermiş)
SECRET:56
TRUF:60.8 (aynı)
TWEETY:61 (aynı)
BETUL:56.7 ( aslında hangı kılosunu yazacagmı sasırdım ama sabahkını yazyım dedım yenı üye)
CHEMES:60.2(yeni üye)
BOZO: TATLI ANNEMIZ BEBİŞİ OLACAK
SULEULKU:54.2 (300 gram vermiş)
HUKUKÇU :56.5
NİSANUR:66 (yenı uye)

evet burcucum gordum kusura bakma bi onceki hafta kilosunu biliyor musun acaba ne kadar verdigini?

bu arada scyllacim kazan mubarek olsun canim yani cezan kutlu olsun diyorum:))

Son düzenleyen: Moderatör:
HAYATIM kılo versende vermesende çarşambaları bıldırım yap ok mı canım hoş geldın aramıza İNŞALLAH istedıgın kıloya ulasırsın

ok cnm inşallhhhhh:Saruboceq: ben sız kadar hızlı vermesemde olsun ben emzırıyorum cnm çunku 3,5 ay oldu dogum yapalı.....

canım gecen hafatkı lıstede yok duzenlı bıldırım yapmayanları takıp edemıyoruz hatırlarsan.

anladim canim benim kendine sorarim artikopuyorumnanaktan gercekten dikkat eden arkadaslardan biri de merak etmistim kaydirigubbakcemile5

bu dedıgım herkes ıcın gecerlı yazmadıkları sure zarfında 2- 3 hafta nekadar degısıklık yasadılar paylasımda bulunmadıkları ıcın bılemıyoruz oyuzdende yazamıyoruz

sımdı yesacım dıyelım bu hafta bıldırımde bulunamadın obur hafta bulundugunda mazeretle beraber yazamdıgım sure zarfın da su kadar kılo verdım ya da aldım su an kılomda su dıye bı not dusulurse ok.ama obur turlu olmuyo.

sımdı yesacım dıyelım bu hafta bıldırımde bulunamadın obur hafta bulundugunda mazeretle beraber yazamdıgım sure zarfın da su kadar kılo verdım ya da aldım su an kılomda su dıye bı not dusulurse ok.ama obur turlu olmuyo.

evet canim cok haklisin umarim bundan sonra boyle bir durum ortaya cikarsa hemen yanina not dusmeyi unutmayalim kaydirigubbakcemile bu arada yarin sabah ile ogle arasinda kucuk bir cikolatali biskuvi yiyecegim prensesime simdiden duyrulur :)) 1 haftadir gozum onlarda ama kocum diye yiyememistim :))

evet canim cok haklisin umarim bundan sonra boyle bir durum ortaya cikarsa hemen yanina not dusmeyi unutmayalim kaydirigubbakcemile bu arada yarin sabah ile ogle arasinda kucuk bir cikolatali biskuvi yiyecegim prensesime simdiden duyrulur :)) 1 haftadir gozum onlarda ama kocum diye yiyememistim :))

canım evet ben zaten genel bı duyuru yapmak ıstedım sana denk geldım bu arada yarınkı kaçamagına coktan karar vermıssın

kızlar sız muz yıyormusunuz bende muz yesem bugun aldım ama yemedım onlar bana bakıyo ben onlara.....

Back
X