• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim benim masallah 2 saat spor kaydirigubbakcemile4 neler yapiyorsun peki hihoyyyt canim valla bana kalsa bi sey olmaz da 6dan sonra da hic bi sey yemeyin diyorlar ama yedigin sey de tatli degil biskuvi degil cikolata degil ayy bence hic bi sey olmaz zemuszemus

canım vaktim olsa çok daha fazla kalırım ama kahretsin ki gün 24 saat ve anca bu kadar vakit ayırabiliyorum :çok üzgünüm:
canım önce bir 15 yürüyorum zaten spor salonuna da 15 dk yürüdüğüm için ısınmış oluyorum aslında gider gitmez hızlı tempoda 15 dakika yürüyorum sonra 45 dk koşuyorum sonra spor salonunun çevresinde hızlı hızlı bi kaç tur atıyorum kalp atışlarım düzelsin vücut rahatlasın diye ki zaten öyle çok etkilenmiyorum artık sonra geriye 30 dk kalıyor (1.30 saat yapıyorum normalde) dambıl kaldırıyorum iki kolumla da ayrı ayrı 100er kere 1 kg olanlardan
sonra pedal çeviriyorum bi 15 dakika sonra bi 10 dk.da da diğer aletlerde çalışıyorum sırt kaslarım için, bacaklar için falan sonra çıkıyorum ama 2 saat oldu dün ondada pedal çevirmeyi uzun tuttum bu sefer bide yürüyüşü fazla yaptım zaten ikisini de bi 15er dakika arttırdığım an 30 dk da öyle oldu 2 saati buldu opuyorumnanaktan aslında ben yine 1.30 saat kalırdım da niyetim oydu yani haberlere dalmışım koşu bandındayken 10 dk falan geçmiş olduğunu farkedince hadi dedim haberler bitsin öyle gideyim :roflol::roflol:

günaydın kızlar, nasılsınız?
ah ah!!bebeğin televizyonun kablolarıyla oynaması, tvnin bozulması ,benim saatlerce yapmaya çalışmam ama yapamamam ,aşkı memnuyu kaçırmam ,bebeğin acıkması ..........gibi bir sürü terslikle dün gece fıttırma noktasına geldim.çok şükür bu sabah neşeli uyandım
mutluluğuma mutluluk katan kilolarım:)
evet sabah itibariyle 56.5:nazar::teytey::teytey::teytey:
şimdi de gene k flakesimi yiyorum .öğlene de yiycem tabi arada başka şeyler de yerim akşama et istiyor canım kavurmalık.çok abartmış olmama de mi etiformla yesem pilav yemesem yanında ayran içsem ve salata yesem.cokacimcoook
zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum.herkesin listesini okuyorum.gerçekten herkes iradeli.:1hug:

canim aramiza hos geldin kaydirigubbakcemile5 belli bir saatten sonra hic bir sey yeme gercekten etkisi oluyor ne guzel egzersiz de yapiyormussun azicik da dikkat edersen saglikli bir sekilde verirsin insallah opuyorumnanaktan carsamba gunleri kilo bildirimi yapiyoruz canim sen de kilonu yazarsan super olur buyrunnnnnnnnn

sagolun kizlar araniza aldiginiz icin beni.

ben yarin sabah tartilir size tam kilomu yazarim.
yaptigim sporlari diyetleri de yazarim..

insallah kilo verebilirim ya, cok istiyorum..:Saruboceq:

herkese günaydın,

dün sabah ve öğlen sadece 1 bardak yağsız sütle beraber kellogs yedim. nedense canım pek birşey istemiyordu . akşama doğruda 2 tane galeta yedim. ancaaaaakkk akşam biraz abarttım galiba :( bu hani marketlerde satılır , kroket tavuk diye , küçük tavuk parçalarının olduğu paketlerden bir tane aldım . ama yağda değil mikrodalga da ısıttım, yanına çok çok az brokoli haşlama yedim. ama sonra canım çok çekti ve tutamadımda kendimi bir parçada tulum peyniri yedim :( sabah kalktığımda kendimi çok şiş hissediyordum ki hala da öyle hissediyorum :(

bu sabaha gelince akşamın suçluluğundan mıdır nedir canım pek bişi istemiyordu ama yine de zorladım kendimi , her zaman yediğim kasenin yarısı kadar yine kellogs ve yağsız sütümü yedim.

günaydın herkese.....
sabah 7.30 gibi kalktım. 8 de kaşarlı yağsız tost bir küçük domates ve yeşil çayla kahvaltmımı ypatım sonra 1,30 saat spor yaptım......ara öğün olarak bir küçük probiyotik yoğurt yedim....şu ana kadar 750 ml su içtim.öğlenede çorba içmeyi düşünüyorum...

kizlar siz ne kadar az yiyorsunuz.
benim diyet yapmayi ogrenmem lazim; cok kaciriyorum..

sabah 1 yuvarlak (bizim sirkette cikiyor, sanirim 2 dilime tekabul eder) kepek ekmegi ile, yarim kibrit kurusu kadar beyaz peynir, bir avuc maydonoz, bir de minik nutella (hani hastanelerde falan verirler ya ufacik, bir lokmalik ) yedim. 1 fincan yesil cay-ada cayi karisimi ictim..

oglen mantar-tavuk sote aldim, elma suyu; 1 dilimde su boregi yedim ( iste bu olmamaliydi diy mi)

ama isyerinde de oglen yemeden olmuyor.
aksam artik dengelerim; sporumu da yaparim insallah aksam.

günaydın kızlar, nasılsınız?
ah ah!!bebeğin televizyonun kablolarıyla oynaması, tvnin bozulması ,benim saatlerce yapmaya çalışmam ama yapamamam ,aşkı memnuyu kaçırmam ,bebeğin acıkması ..........gibi bir sürü terslikle dün gece fıttırma noktasına geldim.çok şükür bu sabah neşeli uyandım
mutluluğuma mutluluk katan kilolarım:)
evet sabah itibariyle 56.5:nazar::teytey::teytey::teytey:
şimdi de gene k flakesimi yiyorum .öğlene de yiycem tabi arada başka şeyler de yerim akşama et istiyor canım kavurmalık.çok abartmış olmama de mi etiformla yesem pilav yemesem yanında ayran içsem ve salata yesem.cokacimcoook
zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum.herkesin listesini okuyorum.gerçekten herkes iradeli.:1hug:

Yahu aşk-ı memnuyu kaçırdın diye mi sinirlendin? O kötü dizi için, değer mi yahu. Ben de diyetten gerildiysen bu diyeti bırak diycektim. Diyetten değilse o diyeti belki ben de denerim.

sabah 1 yuvarlak (bizim sirkette cikiyor, sanirim 2 dilime tekabul eder) kepek ekmegi ile, yarim kibrit kurusu kadar beyaz peynir, bir avuc maydonoz, bir de minik nutella (hani hastanelerde falan verirler ya ufacik, bir lokmalik ) yedim. 1 fincan yesil cay-ada cayi karisimi ictim..

oglen mantar-tavuk sote aldim, elma suyu; 1 dilimde su boregi yedim ( iste bu olmamaliydi diy mi)

Elma suyu hazır mıydı? Hazırsa su böreğinden daha çok kalori olabilir onda:) Hazır meyve sularından çok kalori vardır aklında bulunsun. En çok da elma suyunda varmış.

Kızlar diyet listeleri bölümünde bir diyet buldum çok kolay bir diyet, söylenene göre haftada 3 kilo verdiriyormuş, bana biraz abartı geldi ama, paylaşıyım dedim çünkü çok kolay. Kopyalıyorum tramissu nickli bir üyeden alıntı.

"her gün kahvaltı aynı ......
kahvaltı :: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates we salatalık sınırsız
şekersiz çay
3-4 ceviz veya fındık
her gün aralarda istendiği kadr meyva tüketilebilir ama kavun incir ve muz hariç

pazartesi
öğlen :: 1 simit 1 bardak ayran
akşam :: tavuk göğsünden mantarlı sote ve salata

salı
öğlen ::1 simit 1 ayran
akşam :kıymalı ıspanak yada semizotu 3 yemek kaşıgı yogurtlu

çarşamba
akşam :: kıymalı taze fasülye salata

perşembe
öğlen ::yarın kilo meyva (kavun incir muz hariç )
akşam :: mantarlı kepekli makarna

cuma
öğlen ::paynirli sandöviç 1 bardak ayran
akşam :: sebzeli but yemegi salata

cumartesi
öğlen ::peynirli sandöviç 1 bardak ayran
akşam :: ızgarada balık salata

pazar
öğlen :: yarım kilo meyva

notlar :::
her yameğin içine 1 diş sarımsak eklenecek
günde 2-3 bardak form çayı içilecek şekersiz
soda ve şekersiz olan içecekler serbest....

yemeklerin yapılışı :))
tavuk göğsünden mantarlı sote :: bır parca tavuk göğsü we bı kac mantar sote yapılır domates yada salca ile kavrulup pişirilir istenirse biberde ekleyebılırsınız sarımsak rendeleyip yada dograyıp eklenir

kıymalı ıspanak kıymalı taze fasülye normal bildiğimiz gibi sarımsak rendeleyip yada dograyıp eklenecek o kadar

makarna :: normal makarna pişirilir tereyagı eklenir biraz mantarlar haslanır yada konserve olabılır dogranıp eklenir birde üzerine kaşar peyniri rendesi eklenir

sebzeli but :: tavuk butları haşlanır patlıcan fasülye kabak we istenilen sebzelerle içine but atılarak sacalı yada domates rendesiyle yapılır sarımsak unutulmaz karışık sebzeli yemek olur yani.

Elma suyu hazır mıydı? Hazırsa su böreğinden daha çok kalori olabilir onda:) Hazır meyve sularından çok kalori vardır aklında bulunsun. En çok da elma suyunda varmış.

ay evet hazir meyve suyu.
ama katkisiz, %100 elma suyu yaziyor ustunde.
hem de ben bunu cok iciyorum ogle yemeklerinde....
ah kafam ahh
:bbo::oklava:

bu diyetle anca haftada 1 kilo verilir.gayet güzel bir listeye benziyor.üç kilo çok abartı bence

Kızlar diyet listeleri bölümünde bir diyet buldum çok kolay bir diyet, söylenene göre haftada 3 kilo verdiriyormuş, bana biraz abartı geldi ama, paylaşıyım dedim çünkü çok kolay. Kopyalıyorum tramissu nickli bir üyeden alıntı.

"her gün kahvaltı aynı ......
kahvaltı :: 1 dilim kepek ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
domates we salatalık sınırsız
şekersiz çay
3-4 ceviz veya fındık
her gün aralarda istendiği kadr meyva tüketilebilir ama kavun incir ve muz hariç

pazartesi
akşam :: tavuk göğsünden mantarlı sote ve salata

salı
öğlen ::1 simit 1 ayran
akşam :kıymalı ıspanak yada semizotu 3 yemek kaşıgı yogurtlu

çarşamba
akşam :: kıymalı taze fasülye salata

perşembe
öğlen ::yarın kilo meyva (kavun incir muz hariç )

cuma
öğlen ::paynirli sandöviç 1 bardak ayran
akşam :: sebzeli but yemegi salata

cumartesi
öğlen ::peynirli sandöviç 1 bardak ayran
akşam :: ızgarada balık salata

pazar
öğlen :: yarım kilo meyva

notlar :::
her yameğin içine 1 diş sarımsak eklenecek
günde 2-3 bardak form çayı içilecek şekersiz
soda ve şekersiz olan içecekler serbest....

yemeklerin yapılışı :))
tavuk göğsünden mantarlı sote :: bır parca tavuk göğsü we bı kac mantar sote yapılır domates yada salca ile kavrulup pişirilir istenirse biberde ekleyebılırsınız sarımsak rendeleyip yada dograyıp eklenir

kıymalı ıspanak kıymalı taze fasülye normal bildiğimiz gibi sarımsak rendeleyip yada dograyıp eklenecek o kadar

makarna :: normal makarna pişirilir tereyagı eklenir biraz mantarlar haslanır yada konserve olabılır dogranıp eklenir birde üzerine kaşar peyniri rendesi eklenir

sebzeli but :: tavuk butları haşlanır patlıcan fasülye kabak we istenilen sebzelerle içine but atılarak sacalı yada domates rendesiyle yapılır sarımsak unutulmaz karışık sebzeli yemek olur yani.

canim ben bu simit ayran diyetimi yaptim;
hatta benden sonra abim, esim (o zaman nisanlimdi) ablam kac kisi daha yapti;
herkes hizlica kilo verdi
ama 2 hafta sonra verdigimiz kiloyu aynen geri aldik.

ben 2 haftada 2 kilo vermistim. 53 tum o zaman 51 olmustum sonra tekrar 53 oldum.

bu diyetle anca haftada 1 kilo verilir.gayet güzel bir listeye benziyor.üç kilo çok abartı bence

bana da öyle geldi.

canim ben bu simit ayran diyetimi yaptim;
hatta benden sonra abim, esim (o zaman nisanlimdi) ablam kac kisi daha yapti;
herkes hizlica kilo verdi
ama 2 hafta sonra verdigimiz kiloyu aynen geri aldik.

ben 2 haftada 2 kilo vermistim. 53 tum o zaman 51 olmustum sonra tekrar 53 oldum.

Hımm demek ki doğruymuş, niye peki bu kilolar hemen geri geliyorlar ki, sonuçta bu diyette çok aç kalınmıyor, ayran mı verdiriyor bu kadar kiloyu bir de onu çözmek lazım.

bildigim kadariyla tek gida diyetleri iyi olmuyor;
kalici kilo verdirmiyor.,,

diyette yapsak herseyden az az yememiz lazim; cesitli yememiz lazim..

kizlar ben ara ogun olarak , yarim kepekli pogaca , 1 avuc maydonoz; ceyrek kibrit kutusu peynir yedim;
1 bardak da cay ictim.

aksam da bitki cayi ile yine kepek ekmegi, peynir maydonoz falan yicem.
bir de karnibahar haslarim olmazsa uzerine yogurt doker yerim; ohhhmissss kaydirigubbakcemile5

azıcık azıcık yemişsiniz yazarsınız tabi, öğrencilerim pasta , kurabiye poğaça yapmışlar okula da getirmişler bugün. koydular önüme bir tabak.yine de iradeli davrandım bir mayalı poğaçayla, bir lokma kurabiye yedim sadece,mayalı poğaçayı da iki ara öğünde sütle yedim, kahvaltıyla öğle yemeği arası,niyetim bir lokmacık tadına bakmaktı.ama tadına bakınca bırakmak mümkün mü...

canım vaktim olsa çok daha fazla kalırım ama kahretsin ki gün 24 saat ve anca bu kadar vakit ayırabiliyorum :çok üzgünüm:
canım önce bir 15 yürüyorum zaten spor salonuna da 15 dk yürüdüğüm için ısınmış oluyorum aslında gider gitmez hızlı tempoda 15 dakika yürüyorum sonra 45 dk koşuyorum sonra spor salonunun çevresinde hızlı hızlı bi kaç tur atıyorum kalp atışlarım düzelsin vücut rahatlasın diye ki zaten öyle çok etkilenmiyorum artık sonra geriye 30 dk kalıyor (1.30 saat yapıyorum normalde) dambıl kaldırıyorum iki kolumla da ayrı ayrı 100er kere 1 kg olanlardan
sonra pedal çeviriyorum bi 15 dakika sonra bi 10 dk.da da diğer aletlerde çalışıyorum sırt kaslarım için, bacaklar için falan sonra çıkıyorum ama 2 saat oldu dün ondada pedal çevirmeyi uzun tuttum bu sefer bide yürüyüşü fazla yaptım zaten ikisini de bi 15er dakika arttırdığım an 30 dk da öyle oldu 2 saati buldu opuyorumnanaktan aslında ben yine 1.30 saat kalırdım da niyetim oydu yani haberlere dalmışım koşu bandındayken 10 dk falan geçmiş olduğunu farkedince hadi dedim haberler bitsin öyle gideyim :roflol::roflol:

canim benim masallah nazar degmesin insallah :nazar: ben gunde 40dk yapiyorum scyllacigimin verdigi videolari yapiyorum sadece bu aralar nedense bisiklette hic gozum yok :1no2: cok cok kolay gelsin canim sana olumunekankayizsmile

sagolun kizlar araniza aldiginiz icin beni.

ben yarin sabah tartilir size tam kilomu yazarim.
yaptigim sporlari diyetleri de yazarim..

insallah kilo verebilirim ya, cok istiyorum..:Saruboceq:

canim benim insallah saglikli bir sekilde verirsin veririz kilolarimizi opuyorumnanaktan valla benim gozume nutella ve su boregi carpiyor onun disinda hersey cok guzel aksama da spor varmis ohhh daha ne olsun kaydirigubbakcemile2

SIMIT VE POGACA KAHVALTI DEGIL yasakkelime

kahvaltida yag ve pogaca gibi karbonhidrat ve yag orani yuksek yiyecekler kilo artisina neden olur (ben yazmadim alinti valla:)) kaydirigubbakcemile4

kizlar saglikli bir sekilde kahvalti yapmak dilegiyle:)) opuyorumnanaktan

SIMIT VE POGACA KAHVALTI DEGIL yasakkelime

kahvaltida yag ve pogaca gibi karbonhidrat ve yag orani yuksek yiyecekler kilo artisina neden olur (ben yazmadim alinti valla:)) kaydirigubbakcemile4

kizlar saglikli bir sekilde kahvalti yapmak dilegiyle:)) opuyorumnanaktan

Doğru kahvaltı da poğaça göbek yapar, mayalı olduğu için.

Back
X