• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

gelelim bana :)

sabah
kahvaltilik gevregi +sut+azicik ceviz

ara
yesil cay+ cikolatali kek (ogretmenlerden birinin dogum gunuydu getirip masanin ustune koymuslar :((

ogle
ton baligi sandvic+ salata (yagsiz tuzsuz) + 1 muz+ 1 elma+1 mandalina

aksama da hadi hayirlisi bakalimm

gelelim bana :)

sabah
kahvaltilik gevregi +sut+azicik ceviz

ara
yesil cay+ cikolatali kek (ogretmenlerden birinin dogum gunuydu getirip masanin ustune koymuslar :((

ogle
ton baligi sandvic+ salata (yagsiz tuzsuz) + 1 muz+ 1 elma+1 mandalina

aksama da hadi hayirlisi bakalimm

Sen de ton balıklı sandviç diyeti mi yapıyorsun yesacım her gün yiyorsun bakıyorum da eheh kaydirigubbakcemile3

Sen de ton balıklı sandviç diyeti mi yapıyorsun yesacım her gün yiyorsun bakıyorum da eheh kaydirigubbakcemile3

hahah hic gulecegim yoktu canim yaa kaydirigubbakcemile3 evet 3gundur ton balikli sandvic yiyorum yaa kaydirigubbakcemile neyse gelecek haftaya domates peynire doneyim bari kaydirigubbakcemile3 ama sandvic diye yazinca aklima kocaman ekmekler geliyor valla oyle degil 2 dilim sandvic ekmegi arasi alsanaalsanasmile bi de bu cikolatali kekten ceza yermiyim sence -tatlicadiarzu-

günaydın kızlar, nasılsınız?
ah ah!!bebeğin televizyonun kablolarıyla oynaması, tvnin bozulması ,benim saatlerce yapmaya çalışmam ama yapamamam ,aşkı memnuyu kaçırmam ,bebeğin acıkması ..........gibi bir sürü terslikle dün gece fıttırma noktasına geldim.çok şükür bu sabah neşeli uyandım
mutluluğuma mutluluk katan kilolarım:)
evet sabah itibariyle 56.5:nazar::teytey::teytey::teytey:
şimdi de gene k flakesimi yiyorum .öğlene de yiycem tabi arada başka şeyler de yerim akşama et istiyor canım kavurmalık.çok abartmış olmama de mi etiformla yesem pilav yemesem yanında ayran içsem ve salata yesem.cokacimcoook
zayıflayan arkadaşları tebrik ediyorum.herkesin listesini okuyorum.gerçekten herkes iradeli.:1hug:

merhaba tatlım

bu k flakes bayaa iyi bişey gibi duruyor bilmiyorumkismile
bu zamana kadar hiç denemedim sadece
yulaf ezmesine benzeyen etininin bir ürünü vardı :dilcikar:
ya bir sefer yada 2 sefer yedim hem kötü hemde acıktırıyordu
ya daha sonra daha fazla kilo aldırır saaaaaa:uhm::uhm:

şimdi sıra bugün yediklerimdee

sabah bir geleta ve peynir
ara yok
öğle bir kase çorba 1 porsiyon kadar sütlü tatlı
ara 2 dilim ekmek üzerine kaşar hafif kızarttım bu kaçtı biliyorum kafamçokkarıştı
akşamada sadece kereviz yemeği ve 1 dilim ekmek yerim e tabii birde yoğurtohaoldumsmile

canim benim masallah nazar degmesin insallah :nazar: ben gunde 40dk yapiyorum scyllacigimin verdigi videolari yapiyorum sadece bu aralar nedense bisiklette hic gozum yok :1no2: cok cok kolay gelsin canim sana olumunekankayizsmile

sağol canım şimdi geldim bende spordan mekik'e başladım opuyorumnanaktan çok korkuyordum çünkü beceremiyordum bi türlü bakalım spor eğitmeni 8 kere 3 tekrar yap dedi hergün 8 kere 10 tekrar yaptım zorlanmadan :dance: çok mutluyum :lepi: çabuk alışır vücudun spora yatkınsın dedi 3 aya felaket olur karnın dedi çok mutluyum 25 kere 3 tekrar hedefim guclubacismile bakalım kızlar neler olcak zemuszemus

bugün yediklerimi yazıyorum hemen
kahvaltı= 1 yumurta, az maydonoz, 1 portakal, 1 domates, az peynir, 1.5 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal

ara= 10 fındık

öğle= 1 porsiyon tavuk eti, 1 kase yoğurt

ara= 10 badem, 1 avuç ceviz, 1portakal

akşam= 1 kase k-flakes

ara= 1 portakal, 1/2 muz

2 saat spor yaptım
2.5 lt su içtim kızlar

çok yiyorum sanırım sizleri görünce üzülüyorum ben :gitme:akannehirmafoldumben

kahvaltı= 1 yumurta, az maydonoz, 1 portakal, 1 domates, az peynir, 1.5 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı bal

ara= 10 fındık

akşam= 1 kase k-flakes

ara= 1 portakal, 1/2 muz

2 saat spor yaptım
2.5 lt su içtim kızlar

çok yiyorum diye üzülme, ben senden de çok yiyorum, mönüm hiç diyet mönüsü gibi değil. yazmaya bile cesaret edemedim:kedi:

Ben öğlen makarna yedim, akşam da makarnayla derisiz yarım tavuk budu yedim bir de yoğurt yedim soda içtim.

Bu kadar. Daha ne yiyeceksem ehuehe

çok yiyorum diye üzülme, ben senden de çok yiyorum, mönüm hiç diyet mönüsü gibi değil. yazmaya bile cesaret edemedim:kedi:

offf mafoldumben spor yapmakta sorun yok bende de ciddi bi boğaz tutma sorunu yaşıyorum napcam bilmiyorum :umursamaz:

Son düzenleme:
offf mafoldumben spor yapmakta sorun yok bende de ciddi bi boğaz tutma sorunu yaşıyorum napcam bilmiyorum :umursamaz:

düşük kalorili diyet yapanlar genelde normal yaşantılarına dönünce yine kilo alıyor.çok da değil yedikleirin aslında. az ve sık yemek lazım,bunu da alışkanlık haline getirmeli. spor da yapıyormuşsun zaten, bence güzel kilo verirsin. 2 saat spor yapsam yerimden kalkamam ben.

rezilliğim diz boyu bide yazıyorum yediklerimi utanmadan :roflol::roflol:

ben yediklerimi pazartesiden sonra yazıcam,tabi kilo vermiş olursam, yeme şeklimin doğru olduğunu düşünüyorum ama vücudum buna ne der bilemem,haftaya görücem bakalım, 2 saatte bir yemek yiyince kilo verilirmiymiş.

hahah hic gulecegim yoktu canim yaa kaydirigubbakcemile3 evet 3gundur ton balikli sandvic yiyorum yaa kaydirigubbakcemile neyse gelecek haftaya domates peynire doneyim bari kaydirigubbakcemile3 ama sandvic diye yazinca aklima kocaman ekmekler geliyor valla oyle degil 2 dilim sandvic ekmegi arasi alsanaalsanasmile bi de bu cikolatali kekten ceza yermiyim sence -tatlicadiarzu-

Bilemiyorum valla, prensesim daha gelmedi, gelince saklan sen burda yok deriz şutarafagitti

merhaba tatlım

bu k flakes bayaa iyi bişey gibi duruyor bilmiyorumkismile
bu zamana kadar hiç denemedim sadece
yulaf ezmesine benzeyen etininin bir ürünü vardı :dilcikar:
ya bir sefer yada 2 sefer yedim hem kötü hemde acıktırıyordu
ya daha sonra daha fazla kilo aldırır saaaaaa:uhm::uhm:

ben 5 günde 1.600gr verdim.ah tasmamen yapabilsem düşünemiyorum artık.o yulaf ezmesinin tadı iyi değil.yalnız bir öneri kabız olduğunuzda 1 bardak sütü 1 kaba şoalttın içine yulaf ezmesi ceviz kara erik kara üzüm 4 kayısı.çok işe yarıyor.
inşallah aldırmaz.ik flakesin tadı güzel.
ben bu akşam çok abattım hiç yazmayayım !!!yarın raporu veririm.hedefim 56:7bakalım

sağol canım şimdi geldim bende spordan mekik'e başladım opuyorumnanaktan çok korkuyordum çünkü beceremiyordum bi türlü bakalım spor eğitmeni 8 kere 3 tekrar yap dedi hergün 8 kere 10 tekrar yaptım zorlanmadan :dance: çok mutluyum :lepi: çabuk alışır vücudun spora yatkınsın dedi 3 aya felaket olur karnın dedi çok mutluyum 25 kere 3 tekrar hedefim guclubacismile bakalım kızlar neler olcak zemuszemus

canim ya ne guzel valla yarim mekik mi ben yarim mekik cekiyorum sadece ki videoda da yarim mekik cekiyorlar kaydirigubbakcemile5 benim de en buyuk sorunum gobek ve ic bacak ki gobek en zor eriyen yermis hadi insallah bakalim soyle dumduz karnimiz olsa benim hic olmadi kucuk cocukken bile kaydirigubbakcemile3

ara= 10 fındık

akşam= 1 kase k-flakes

ara= 1 portakal, 1/2 muz

2 saat spor yaptım
2.5 lt su içtim kızlar

canim neresi cok bu menunun ya herkes normal yiyor bence gorupte ayy ne kadar az dedigim sadece bi gun ya da 2 gun olmustur ama belli basli tek bir kisiye az diyemem hic kaydirigubbakcemile4

düşük kalorili diyet yapanlar genelde normal yaşantılarına dönünce yine kilo alıyor.çok da değil yedikleirin aslında. az ve sık yemek lazım,bunu da alışkanlık haline getirmeli. spor da yapıyormuşsun zaten, bence güzel kilo verirsin. 2 saat spor yapsam yerimden kalkamam ben.

yok yok sporda bi sorun yok turp gibiyim maşallah guclubacismile da napcam şu boğazımı onu bilmiyom kaydirigubbakcemile3

ben yediklerimi pazartesiden sonra yazıcam,tabi kilo vermiş olursam, yeme şeklimin doğru olduğunu düşünüyorum ama vücudum buna ne der bilemem,haftaya görücem bakalım, 2 saatte bir yemek yiyince kilo verilirmiymiş.

ben 3 saatte bir yemeye çalışıym dayanmak çok zor oluyo amaaaaaaa koskoca 3 saat akannehir

Back
X