canim bu filmi izledinmi?dun gece izledim guzel bi filmdi kuzum![]()
Yok canım izlemedim, bulursam izlerim. İnternetten dizi indirip izliyoruz biz genelde. Bugün baya bir fringe izledim, beynim döndü:S Yeni başladık da arka arkaya izliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim bu filmi izledinmi?dun gece izledim guzel bi filmdi kuzum![]()
Yok canım izlemedim, bulursam izlerim. İnternetten dizi indirip izliyoruz biz genelde. Bugün baya bir fringe izledim, beynim döndü:S Yeni başladık da arka arkaya izliyoruz.
canim benim bende flashfowarda basladim ilk iki bolumu izledim guzel degisik bi diziymi
fringe te guzeldi bi kac bolum izlemistimm tatlim
Onu da merak ediyorum sıra gelirse izlerim. Başka da bir şey yapmıyorum zaten:) Hareketsiz kaldım inşallah bu hafta kilo verebilirimbilmiyorumkismile
canim benim hareketsiz kalinca zor gidio bende bugun tartildim ayni ciktim carsambaya kadar dusecegini sanmiorum leblebi yedim simdi iki avuc oyle sanirim antidepresan bitmeden bu kilolar gitmicek bilmiyorumkismile
Senin ki ilaçlardan geçici, ama benim ki yemekten kalıcıİradesizim ben galiba.
yok guzelim ya olurmu oyle sey asiri yemiosunki tatliskomopuyorumnanaktan
Neyse bakalım moral bozmamak lazım gidicek kilolar:)
Tatlışım ben yatıyım artık öpüyorum seni çok, iyi geceler hayatım. opuyorumnanaktan
1-BURCUHAYAL------------52-----------------------boy 1.70 -----------------ulasmak istedigi kilo ?
2-SULEULKU----------------55.4---------------------boy 1.60------------------ulasmak istedigi kilo 52-53
3-SCYLLAA------------------57.9---------------------boy 1.67 -----------------ulasmak istedigi kilo 52
4-BOZO------------------------57------------------------boy 1.67------------------ulasmak istedigi kilo 52-53 (o artik bebek bekliyor:)
5-YESA-------------------------52-------------------------boy:1.57------------------ulasmak istedigi kilo 47
6-YASEMN--------------------61.6---------------------boy -?---------------------ulasmak istedigi kilo 56
7-GUGUZ-TRUF---------------61------------------------boy1.58-------------------ulasmak istedigi kilo 50
8-FSNCELIK------------------60.2----------------------boy 1.62-----------------ulasmak istedigi kilo 55
9-LILYUM--------------------57.8----------------------boy 1.72------------------ulasmak ıstedıgı kilo 52-53
10-SIMPLE_DIMPLE---------56----------------------boy 1.65-----------------ulasmak istedigi kilo 50
11-ECE1--------------------------49------------------------boy 1.53-----------------ulasmak istedigi kilo 44-45
12-NAZZ81----------------------56.3--------------------boy 1.63-----------------ulasmak istedigi kilo 49.
13-SIBEL24-----------------------54--------------------boy 1.55-----------------ulasmak istedigi kilo 49
14-SEVGI006---------------------59--------------------boy 1.60-----------------ulasmak istedigi kilo 53
15-ASHMINUKAL--------------61.5-------------------boy?--------------------------ulasmak istedigi kilo 54
16-ECEMM82---------------------56---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo 50
17-HUKUKCU19------------------57---------------------boy1.65------------------ulasmak istedigi kilo 55
18-J.ML------------------------------52---------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo47
19-NISANNUR---------------------66--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
20-LIV85------------------------------57--------------------boy1.68-------------------ulasmak istedigi kilo53
21-PRENSESFB-------------------58--------------------boy?-----------------------ulasmak istedigi kilo55
22-MAI---------------------------------57.5-----------------boy1.65-------------------ulasmak istedigi kilo55
23-CHEMES-------------------------61--------------------boy-------------------------ulasmak istedigi kilo52
24-YELIZ-----------------------------57.2-------------------boy1.62--------------------ulasmak istedigi kilo52
25-SANGS---------------------------56---------------------boy1.62--------------------ulasmak istedigi kilo50
26-AIBAR67-------------------------60----------------------boy1.65--------------------ulasmak istedigi kilo 55
27-TUGBAAA-----------------------56----------------------boy1.60--------------------ulasmak istedigi kilo48
28-PEPPERMINT------------------56.6-------------------boy
BAZI ARKADASLARI LISTEDEN CIKARDIM lutfen carsamba gunleri kilo bildirimi yapmayi unutmayalimmopuyorumnanaktan
bugun yediklerim
sabah
2 dilim tost ekmegi
krem peynir
domates +yesillik
sekersiz cay
ara
1 elma
ara
1 muz
ara
azicik kuruyemis
aksam (bugun pazar oldugundan geleneksel aksam yemegi bayaa yogun)
haslama havuc
haslama yesil fasulye
ordek eti
firinda patates
mantar ustu peynir
bi de ekmek benzeri bi sey mantarlar bu ekmek benzeri seyin icindeydi (hepsinin uzerine de sos)
sekersiz cay
off bayaa bi cok olmus
bugun tum videolarimi yaptim ama aksam yemeginden onceydi hepsi de
1-gobek
2-kol
3-bacak
4-basen
5-gerinme -esneme
:
saat 9 gibi biraz daha hareket yaparim insallah:)
ben de kahvaltı olarak bir yudum çay 1 dilim salatalık yedim bişey yiyesim yok
şimdi plates yaptım ebruyla
acıktım ama biraz beklemem lazım yeni spor yaptığım için
aklınızda bulunsun spordan sonra hemen yemek yemeyin çünkü direk kilo yapıyor (muş diyetisyenim söylemişti)
spordan önce yemek yenecek yarım saat sonra spor yapılacak 2 saat sonra da yemek yenilecek eğer acıkırsak tabi