• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

iyi geceler kızlaaar

7.30
sabah standart kahvaltı

ara 1 elma 1 çb süt

öğle
5 kaşık makarna biraz yeşillik

ara
1 dilim ekmek 4 zeytim 2 fincan çay
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata

ara yeşil çay kuru üzüm leblebieyvahedigeldismile

selam kızlar nasılsınız bakıyım kaçamaklar var mı?
scylla nutella yemiyorsun dimi?
ben su bile içemiyorum miydem çok kötü:(((

Ben izledim house'un bu sezonu çok güzel;)

Ben biraz elmalı kurabiye yedim koçum:(

canim benim elmali kurabiye cok severim senmi yaptin?cevizde koydunmu gulum? lac tane yedin benim icinde bi isirik alsaydin:))
evet house bu sezon oldukca guzel bakalim neler olcak:)

iyi geceler kızlaaar

7.30
sabah standart kahvaltı

ara 1 elma 1 çb süt

öğle
5 kaşık makarna biraz yeşillik

ara
1 dilim ekmek 4 zeytim 2 fincan çay
akşam 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata

ara yeşil çay kuru üzüm leblebieyvahedigeldismile

guzel yemissinnn tatlimmm

lokum nasil napiooo ?

Selam canım, ben nutella yemiyorum bir ay yasakladı Burcu. Ama bugün elmalı kurabiye yedim, regl oldum tatlı, çikolata, nutella yasak olunca kurabiye yedim ben de.

canim benim elmali kurabiye cok severim senmi yaptin?cevizde koydunmu gulum? lac tane yedin benim icinde bi isirik alsaydin:))
evet house bu sezon oldukca guzel bakalim neler olcak:)

Ben yapmadım canım o kadar organize bir kaçamak değildi. Eşim getirmiş annemler gelcek diye, 4 tane yedim çok güzeldi, bir de fındık yedim. İçinde ceviz değil de fındıkla üzüm vardı. Ben bir de ekstradan fındık yedim ehuehe. Cezama razıyım, ama şimdi değil de 3-4 gün sonra uygularım o cezayı spor yapamıyorum hala.:(

Ya bizim bebik çok uyuyor prensesim hasta değildir dimi?

Canım senin miden neden kötü bulanıyor mu, ilk 3 ay bulanıyormuş galiba dimi? Sık dişini canım sonra iyi olursun inşallah, kilo almaya korkarken fazladan verme bir de. Aman kendine dikkat et.

Selam canım, ben nutella yemiyorum bir ay yasakladı Burcu. Ama bugün elmalı kurabiye yedim, regl oldum tatlı, çikolata, nutella yasak olunca kurabiye yedim ben de.

cannııım sen aldın k fleks ben almadım hepsine baktım :umursamaz::umursamaz:
ben bi kere denemiştim aynısı yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
şu ara almayı düşünmüyorum kilo verme iyi gidiyor :nazar: değmesinsırnaşık şey
yaaa şakaa biryana:1ninca: belki ilerde alırım artık nasıl yerim bilmem o zaman:1shok::1shok:

Ben yapmadım canım o kadar organize bir kaçamak değildi. Eşim getirmiş annemler gelcek diye, 4 tane yedim çok güzeldi, bir de fındık yedim. İçinde ceviz değil de fındıkla üzüm vardı. Ben bir de ekstradan fındık yedim ehuehe. Cezama razıyım, ama şimdi değil de 3-4 gün sonra uygularım o cezayı spor yapamıyorum hala.:(

Ya bizim bebik çok uyuyor prensesim hasta değildir dimi?

afiyet olsun canim ben elmali kurabiyeyi cevizli elmali tarcinli icle yapilmis olani seviorum bide ustune pudra sekeri ekeliosun of of off canim cektiii

hayir olsun canim gun icindede cok uyuomu canimcim merak eettim bende acaba yavru diyemi yavru hayvanlar hep cok uyurlarda

cannııım sen aldın k fleks ben almadım hepsine baktım :umursamaz::umursamaz:
ben bi kere denemiştim aynısı yaaaaohaoldumsmileohaoldumsmile
şu ara almayı düşünmüyorum kilo verme iyi gidiyor :nazar: değmesinsırnaşık şey
yaaa şakaa biryana:1ninca: belki ilerde alırım artık nasıl yerim bilmem o zaman:1shok::1shok:

Ben dışarı çıkmadım hala, yarın çıkarsam alıcam. Mısır gevreği ile müsliden nefret ederim onun tadı da öyleyse pek yiyemem gerçi ama deneyeyim aklımda kalmasın.

afiyet olsun canim ben elmali kurabiyeyi cevizli elmali tarcinli icle yapilmis olani seviorum bide ustune pudra sekeri ekeliosun of of off canim cektiii

hayir olsun canim gun icindede cok uyuomu canimcim merak eettim bende acaba yavru diyemi yavru hayvanlar hep cok uyurlarda

Gündüz çok hareketli oluyor da akşamları, bir de ara ara kapatıyor hep gözlerini. Limon kadar hareketli değil yani. Yemesi içmesi iyi gerçi ama ne biliyim tedirgin oldum işte. Bir uyuşukluk var halinde.

Ben dışarı çıkmadım hala, yarın çıkarsam alıcam. Mısır gevreği ile müsliden nefret ederim onun tadı da öyleyse pek yiyemem gerçi ama deneyeyim aklımda kalmasın.

ben mısır cipsi bile sevmem o kadar yanii müsli yemedim hiç bilemiyorum şimdii
bi düşündüm içine meyva falan doğrarım diye ama :umursamaz:yok şu an değil :1ninca:

ben mısır cipsi bile sevmem o kadar yanii müsli yemedim hiç bilemiyorum şimdii
bi düşündüm içine meyva falan doğrarım diye ama :umursamaz:yok şu an değil :1ninca:

Ben mısırı severim de şu süt mevzundan pek hoşlanmıyorum galiba. Sütle karışması yani garip geliyor tadı.

Gündüz çok hareketli oluyor da akşamları, bir de ara ara kapatıyor hep gözlerini. Limon kadar hareketli değil yani. Yemesi içmesi iyi gerçi ama ne biliyim tedirgin oldum işte. Bir uyuşukluk var halinde.

canım bana normal gibi geldi şimdi sen böyle yazınca benim limonda arada bir durgunlaşır
şimdi onun tüy dökme sorunu başlayınca halsiz kalabilir vitamin gibi bişey albilirsin
o kuşçudan geldi ya bünyesi zayıf olur:teselli:

canim benim hasta olsa gunduzde hep uyuklar hasta hali hep olur sadece aksamlari oyleyse bebis oldugu icin gunduz yoruluo tepisio tabi limonla oynuyolar aksamda uyuyoo yavrummm benimm

Back
X