Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar bende bugun yediklerimi paylasiyim sabah korn flakes yedim yine oglen koen fleks ve yogurt yedim simdide yesil cay ictim aksam yine korn flakes yicem :) cokta acikmiyorum istahim kesildi sanki. Carsamba gunu tartilmak istemiorum aslinda cesaret edemiorum eger kilo vermedigimi gorursem moralim bozulur![]()
canimcim boyle sagliksiz verirsin;
ben yeni evlendigimde k-flakes in; 2 hafta 2 ogun diyetini ypmisim;
gunde 2 ogun k-flakes yedim;
2 kg verdim ama hemen geri aldim..
2 haftada 2 kilo mu verdin sadece?( moralim bozuldu simdi yaa
2 haftada 2 kilo mu verdin sadece?( moralim bozuldu simdi yaa
ahh ahh beni de zaten bu cikolata sevdasi mahvediyor cnm yaa ..::1no2:
kahve az sekerliydi;
ama ben daha rejime yeni basladim ya; yavas yavas birakicam aliskanliklarimi.
en kotu aliskanligimda aksam yemeginden sonra cayin yaninda cerez biskuvi vs. kek vs. yemekti.
dun kendimi o kadar tuttum ki; aneme gitmistim, cok israr etti, sadece 4 ad. minik biskuvi yedim cayla. (ama eskiden nerdeyse 1 pk yerdim)
aksam yemeginde kurtardim ama, 1 kase corba, 1 dilim kepek ekmegi, 1 porsiyon bezelye yemegi, yarim bardak ayran.
alisicam yavas yavas kizlar.
off regl oldum ya, daha 1 hafta vardı oysa.. çikolata/tatlı benim de baş belam. siz ne yapıyorsunuz abartmamak için böyle durumlarda?
bi yerde okumustum, boyle durumlarda bildigimiz bayram sekerleri var ya ondan atmak lazimmis agiza 1 tane;
hem uzun sure agzin tatli kaliyor; hem de fazla kalorisi yokmus (diger tatlilara gore)
ama gunde en fazla 2 tane :lepi:
Arkadaşlar merhaba ben de uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu. Ben de antidepresan, kan ilaçları ve beslenme bozukluğum ile 48 den 56 lara çıkmayı başardımboyum 1.55 ve eski kiloma geri dönmek için 11.01.2010 tarihi itibari ile diyete başladım. Ardından kadınlar kulubünü inceledim ve bana inanılmaz bir azim verdiniz çok teşekkürler. Geçen hafta pazartesiden beri hemen hemen hiç kilo vermedim diyebiliriz. Regl dönemi öncesindeyim. İş ile ev arası düz yol 8 km servisle gidiyordum geçen haftadan itibaren yürümeye başladım sabah işyerine gidince duşumu alıp iş başı yapıyorum bu soğukta biraz zor oluyor ama napalım katlanıcaz :)). Benim yanlış beslenme şeklim şu şekildeydi: Abur cubur ile ömür boyu beslenebilirdim yemeğe gerek yoktu :) her zaman gece yiyen bi insan oldum gece oturmayı sevdiğimden ve hiç su içmezdim :) Benim uyguladığım yöntemde ilk haftamı iştahımı kesmek için sadece çorba salata ve su ile beslenerek geçirdim geçen haftaya göre bu haftadan itibaren daha rahat bir diyet geçirebilirim sanıyorum ki :) Suyumu içmeye başladım ağzıma hamur işi ve abur cubur adına hiç birşey koymadım 6 dan sonra yemek yemiyorum şeker kullanmıyorum az ve yavaş yiyorum (ki bu bence çoook etkili bir yöntem) bol proteinle besleniyorum peynir & yoğurt gibi ama veremedim henüz yahu bari 1 kg verseydim
Oldum olası zor veririm kiloyu zati
(
deneme-tatlicadiarzu-valla oldu be
kizlar bu kilo cetvellerini nasil guncelliyorsunuz?
Kizlar bende bugun yediklerimi paylasiyim sabah korn flakes yedim yine oglen koen fleks ve yogurt yedim simdide yesil cay ictim aksam yine korn flakes yicem :) cokta acikmiyorum istahim kesildi sanki. Carsamba gunu tartilmak istemiorum aslinda cesaret edemiorum eger kilo vermedigimi gorursem moralim bozulur![]()
canimcim boyle sagliksiz verirsin;
ben yeni evlendigimde k-flakes in; 2 hafta 2 ogun diyetini ypmisim;
gunde 2 ogun k-flakes yedim;
2 kg verdim ama hemen geri aldim..
Ben bugün tuzlu kurabiye, bir de fındık fıstık yedim bu saate kadar pek sağlıklı değil mi?:)
slm kızlar opuyorumnanaktan
chemeseyvahedigeldismile:kedi:
kahvaltı= 1 yumurta, 1 domates, az light peynir, 5 zeytin, az maydonoz, 2 tatlı kaşığı bal, 1 dilim kepek ekmeği, 3 kuru kayısı
ara1= 1 greyfurt, 1 çay bardağı light süt
ara2= 1 havuç, 1 çay bardağı light süt
öğle= 2 parça tavuk eti, 1 tabak salata, 1 dilim kepek ekmeği
ara3= 1 portakal, az peynir
ara4= domates maydonozlu kepek ekmeğine tost, 2 yemek kaşığı yoğurt
akşam= 1 tabak pırasa yemeği, 1 tabak salata, 2 yemek kaşığı yoğurt
ara5= 1/2 muz, 1 çay bardağı light süt ( henüz yapmadım )
2.5 lt su
1.30 saat spor
öptüm kızlar hepiniziiiiiii a.s.
süper listealkisalkisalkis
boyun kac canim
kizlar su 8 minute abs yi netten mi izliyorrsunuz herseferinde yoksa bilg.iniza indirdiniz mi?