Arkadaşlar merhaba ben de uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu. Ben de antidepresan, kan ilaçları ve beslenme bozukluğum ile 48 den 56 lara çıkmayı başardımboyum 1.55 ve eski kiloma geri dönmek için 11.01.2010 tarihi itibari ile diyete başladım. Ardından kadınlar kulubünü inceledim ve bana inanılmaz bir azim verdiniz çok teşekkürler. Geçen hafta pazartesiden beri hemen hemen hiç kilo vermedim diyebiliriz. Regl dönemi öncesindeyim. İş ile ev arası düz yol 8 km servisle gidiyordum geçen haftadan itibaren yürümeye başladım sabah işyerine gidince duşumu alıp iş başı yapıyorum bu soğukta biraz zor oluyor ama napalım katlanıcaz :)). Benim yanlış beslenme şeklim şu şekildeydi: Abur cubur ile ömür boyu beslenebilirdim yemeğe gerek yoktu :) her zaman gece yiyen bi insan oldum gece oturmayı sevdiğimden ve hiç su içmezdim :) Benim uyguladığım yöntemde ilk haftamı iştahımı kesmek için sadece çorba salata ve su ile beslenerek geçirdim geçen haftaya göre bu haftadan itibaren daha rahat bir diyet geçirebilirim sanıyorum ki :) Suyumu içmeye başladım ağzıma hamur işi ve abur cubur adına hiç birşey koymadım 6 dan sonra yemek yemiyorum şeker kullanmıyorum az ve yavaş yiyorum (ki bu bence çoook etkili bir yöntem) bol proteinle besleniyorum peynir & yoğurt gibi ama veremedim henüz yahu bari 1 kg verseydim
Oldum olası zor veririm kiloyu zati
(
canimm sorma antidepresanla benimde basim dertte merek bes ay sonra istahimi acti
kilo veremiorum malesef biliosundur metebolizmayida yavaslatio bide istahh insallah bitene kadar almiyimm diye bakiorum genelde tatlim