• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar merhaba ben de uzun süredir siteyi takip ediyorum ama yazmak yeni nasip oldu. Ben de antidepresan, kan ilaçları ve beslenme bozukluğum ile 48 den 56 lara çıkmayı başardım :( boyum 1.55 ve eski kiloma geri dönmek için 11.01.2010 tarihi itibari ile diyete başladım. Ardından kadınlar kulubünü inceledim ve bana inanılmaz bir azim verdiniz çok teşekkürler. Geçen hafta pazartesiden beri hemen hemen hiç kilo vermedim diyebiliriz. Regl dönemi öncesindeyim. İş ile ev arası düz yol 8 km servisle gidiyordum geçen haftadan itibaren yürümeye başladım sabah işyerine gidince duşumu alıp iş başı yapıyorum bu soğukta biraz zor oluyor ama napalım katlanıcaz :)). Benim yanlış beslenme şeklim şu şekildeydi: Abur cubur ile ömür boyu beslenebilirdim yemeğe gerek yoktu :) her zaman gece yiyen bi insan oldum gece oturmayı sevdiğimden ve hiç su içmezdim :) Benim uyguladığım yöntemde ilk haftamı iştahımı kesmek için sadece çorba salata ve su ile beslenerek geçirdim geçen haftaya göre bu haftadan itibaren daha rahat bir diyet geçirebilirim sanıyorum ki :) Suyumu içmeye başladım ağzıma hamur işi ve abur cubur adına hiç birşey koymadım 6 dan sonra yemek yemiyorum şeker kullanmıyorum az ve yavaş yiyorum (ki bu bence çoook etkili bir yöntem) bol proteinle besleniyorum peynir & yoğurt gibi ama veremedim henüz yahu bari 1 kg verseydim :( Oldum olası zor veririm kiloyu zati :((

canimm sorma antidepresanla benimde basim dertte merek bes ay sonra istahimi acti
kilo veremiorum malesef biliosundur metebolizmayida yavaslatio bide istahh insallah bitene kadar almiyimm diye bakiorum genelde tatlim

ku123gr5.gif
limonla bebikimm napioo acaba?guzel anneleride uyuodur heralde:)

kopie5vanroselogo3keez7.gif

kizlar sabah iki dilim cavdar bi karper 5 zeytin yedim
ogle bi ayran bi gozleme
aksam tarhaba corbasi b dilim ekmek
muz mandalina yedim

slm kızlar
bugun yedıklerımı yazamıcam cunku regl oldum dogumdan sonra çok kotuyum cumaya kadar gecmez cuma gunu memelekete gıdıcem bır muddet aranızda olamıcam lutfen unutmayın benı......
ben sızı takıp edıcem yınede tamda alışmıştım olsun ıyı olayımda yıne baslarım demı opuyorum sızlerı...

canim gecmis olsun canimcimm ayagini sicak tut yun corap giy lutfen

günaydın arkadaşlar kilo bildirim günümüz geldi çattı. bu sabah itibariyle 59.2 kiloyum.geçen çarşamba 60.2 kiloydum maalesef pazartesiden beri 0.3 kilo almışım,umuyorum aldıklarım yağ değildir,regl dönemim yaklaştı ,şişkinlik hissediyorum. umarım vücudum su topladığındandır.
herkese mutlu günler diliyorum.
kahvaltı mönümü de yazayım ;
2 dilim kepekli ekmeğe kaşarlı tost,bol maydamoz,roka,dereotu,1 bardak yarım yağlı süt

ben de bildirimde bulunayım:
kilo hala 57 ama reglim. bunu saymam :)

bugünkü kahvaltım da yarım simit bir tane üçgen peynir, bir bardak çay. (ara öğünüm yok benim.)

herkese günaydın , çarşambaları iple çeker oldum artık . beni acayip motive ediyor , hepinize teşekkürler :)

kiloma gelince 58 .sadece 700 gr verebilmişim :(

kizlar 4 gunde 400 gr vermisim; (sevindim yine de , cunku hic veremiyordum)
su anda 56,0 kg im.

kilo cizelgemi nasil guncellicem ?

Herkese günaydınlaaar a.s.

kilo bildirimimi yapayım 59.8
200 gr cık vermişim olsun

buda yeterCADIARZU

ku123gr5.gif
limonla bebikimm napioo acaba?guzel anneleride uyuodur heralde:)

CAnım benim, çok öpüyorum seni. DÜn gece erken yattım bugün geç kalktım, rahatsızım biraz çok uyuyorum o yüzden limonla bebikim iyi dün yeniden ilaçladım onları. Şimdi de dışarı çıkmak için bağrışıp duruyorlar:)
Sen nasılsın tatlım?

sağol canımcım kaydirigubbakcemile5
ben bu haftadan çok umutluydum kesin gözüyle bakıyordum 59 olmayaa
evde tartı var ama tartılmadım geçen haftadan beri
kıyafetler bol gelince ondan çok umutlanmıştım kilo çizelgesini bile 59 yapmıştımyaaa:1ninca:

ama dediğin doğru az olsun temiz olsun:hulya:

ya kilomda hiç bi değişiklik yok hatta ben diyet yaptıkça daha kötü oluyo
neden böyleki
kilom 61,5 çıktı bu sabah :1ninca:
off yaaa akannehir
cuma gününden itibaren atkins diyeti adıyla bilinen protein diyetine geçiyorum. cokacimcoook ne olacaksa olsun artık 2 ay sonra gebe kalmayı düşünüyorum (inşallah) :CüvCüv: ama bu kadar kilom varken olmaz olamaaazzzz. ben eski 48 kilo olduğum günleri mumla arıyorum yaa
kesesim geliyo etlerimi ne bunlar böyle yaaa

selam
kilo bildirimi yapim
bu hafta mutluyum çünki vermişim biraz:teytey:
geçen hafta 61 kg dım bu hafta ise 60.3 kg çıktım yani 700g vermişim:sm_cool:
bu arada ben leslie ile kilo veriyorum :dance:
şimdilik bye
fazla giremiyorum kk e
çocuklardan bana sıra gelmiyor
şu an yazıyorum ama kızım bir yandan
ANNECııııııM OYUNCAKLARIMI BUUUUULLLLLdelikafadulden
Diye bağırıyor:sm_confused: