Aynen koptum :dance:
bu arada baktim hakketen yuvarlaniomus tesbih bocegi kopardin bizi kiz allahta seni guldursun bol bol pepecim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen koptum :dance:
canim benim o zaman su tv8 nin sitesine bi bakiyimm yavas yavas yapmaya basliyim bende bu arada yere yatinca minder olmadigi icin battaniye iki kat koysam olurmu?
ben seni var ya yerim guldurdun beni tesbih bocegi gibi ilahii kahkaha attim prenses bile bakti yerim ben seni allahta seni guldursun emi sekerpancarim benim:)))
bu arada baktim hakketen yuvarlaniomus tesbih bocegi kopardin bizi kiz allahta seni guldursun bol bol pepecim
valla sen benim o halimi gorseydin, asil o zaman gulerdin..:roflol:
esim gordu ve hala guluyorrr:1rolleyes:
benim yerdeki halim kalin, shaggy halilardan;
ben de mindersiz yapiyorum..
ebru salli matin uzerinde yapiyor; ama hali varsa kafi olur bence..
basla canim, cok rahatlatiyor insani, yaptikca yapasin geliyor... hem stresi de aliyor, meditasyon gibi geliyor bana..
hay Allahim bir de usenmemis bakmissin..
kizlar valla dogru soyluyorum; cok acayip hareketler vardİ; yere sirtustu yat; bacaklarini yerden kaldir kaldir, en arkaya kadar, basinin arkasina kadar; sonra hooppp geri yuvarlan..
hareketin adi da, rolling like a ball (top gibi yuvarlanma)
yahu ben nasil yapayim bunlariii
kafamçokkarıştı
tamam canimm benim bisiklet kalori icin iyide rahatlamiorum ama rahatlamayada ihtiyacim var bende baslayim bismillah diiiyip tatlim cok saoll
gıdı eritmek için cihaz mı varmış? benim bilfiğim sadece, biraz krem sürüp işaret parmaklarımızın dış kımıyla boynumuza doğru masaj yapıyoruz. bunu alışkanlık haline getirmek gerkeiyormuş. gıdı tamamen gidiyormuş o zaman.
canim insanin butun stresi sirtta toplanirmis ve pilateste cok guzel sirt egzersizleri var; daha ilk gunden farkediyorsun, sirtin aciliyor; agrilarin geciyor; mutlu hissediyorsun kendini..
ben cmr pazar 2 ser bolum yaparim insallah;
hadi beraber yapalim..
vereliniortak
Canım oraya evde varsa masaj aletini kullanabilirsin çok bastırmadan kan dolaşımını arttırıp toparlanmasını sağlayabilirsin. Kilo verince hücre aralarındaki yağlar eridiği için etin yumuşaması ve sarkması muhtemel çünkü gıdı çok hassas çabuk sarkabilen bir doku. Ayrıca annemin yaptığı egzersiz vardı onu veriyim sana işe yarıyo. kafanı arkaya atıp dişlerini sıkıp çeneni aşağı çekiyorsun, boynunun iki tarafında damar gibi bağ doku çıkıyorsa hareketi doğru yapıyorsun demektir.
kaydirigubbakcemile
canim benim yeni baslicam icin birden yuklenip bikmak istemiorum kac gunde bir yaparak baslayim bide ne kadar sure yapayim?
Canimcim,
istedigin kadar yapabilirsin,
zaten bir bolum 30-35 dk suruyor;
1 bolum yaparsin sadece.
gun asiri yaparsin; yapmadigin gun kaslarin dinlenmis olur hem.
yerimseniben
canim insanin butun stresi sirtta toplanirmis
en az 20 dk sporunuzu yapmayi
tamamdir;
zaten seni cok zorlamiyoruz;
vermen gereken kilo az oldugu icin;yerimseniben
tabi ki sozumuz soz;
bugun ve cumartesi de yaparsan sutlu tatli odulunnnsositososito