bi bakimm bende guzelcim yapabilirsem baslayim bende hayatim guya pilatesede baslicaktim ama nerde bugun 120 dakika bisiklet cevirebildim anca hayatim
bende merakla bekliomm lostu bakalim neler olcakk
izledim gayet güzeldi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bi bakimm bende guzelcim yapabilirsem baslayim bende hayatim guya pilatesede baslicaktim ama nerde bugun 120 dakika bisiklet cevirebildim anca hayatim
bende merakla bekliomm lostu bakalim neler olcakk
ayy yok canım nerdeee, tartıda değil kuzum ideal kilom olarak onu gösterdi yani site:) ama bana biraz fazla geldi:)
izledim gayet güzeldi:)
o zaman normal kilodasinn kuzum boyun kac fistigimm?
ben 5 subatta izlicem bakiyimm sen netten izledin sanirim dimi sekerim?
167 canım.
o zaman 57 de senin normal kilonn tatlimmm boydan 10 cikio ya benimde 165 55 kg olmam lazimm eyvahedigeldismile
![]()
limonla bebikk napiooo kuzum?
cilveleşiyorlar:) prenses ne yapıyor? uyuyor mu tatlış?
oyyy cilvelessinler bakalimmm:))opucem onlarinnn yanaciklarindan ben:)
prenseste topusuyla tepisti simdi yanimda yatioo uyuyooo cimcimem opuyorumnanaktan
Ay canım benim, uykucu prenses:)
canimm nasil mozayik kek istio anlatamam birden canim cekti hayatimm
ay canım bu saatte canın öyle şeyler çekmesin tatlım:S dişini falan fırçala tatlı isteğin gider canım.
sorma canim birden aserme gibi gelio ok acayipp valla :gitme: allahtan evde yok :sinifsinif:
Bana da oluyor bazen, ben de walk at home serisinden bazı videolar indiriyorum internetim yavaşladı o yüzden![]()
canim bu filmi izledinmi?cok guzeldiii :))![]()
evet canım izledim tim burton yaparda güzel olmaz mı, alice in wonderland'i bekliyorum merakla şimdi:)