• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam selam selam
geçen haftaki kilomu yazıyorum 59. 7 çünki regl im bitti ama hala balon gibi şişimmafoldumben şu ödemi bi atabilsem keşke
ödem attırıcı bişiey bilen biri varsa yazsın lütfeeeeeeeenopuyorumnanaktan

selam selam selam
geçen haftaki kilomu yazıyorum 59. 7 çünki regl im bitti ama hala balon gibi şişimmafoldumben şu ödemi bi atabilsem keşke

Adaçayı ve maydonoz sapı suyu ... Adaçayını çok içme ama en fazla 2 bardak tatlım kabızlık yapıyoooo

selam selam selam

2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
1 tutam kiraz sapı
1 çay kaşığı zencefil tozu
2 yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da frambuaz
bir limon(4'e bölüp koyuyorsun tencereye)
5 bardak da su

Hepsini bir tencerede bir taşım kaynatıp gün içinde içiyorsun.

1 günde 1 kilo düşürdü canım beni bu çay.

Süpermiş valla sevindim senin adına, hem annenin yemeklerinden mahrum kalmazsın hem de spor yaparsın:)

canım spor ısı guzel oldu da asırı yemekler gelıyor onume yaaa daha ılk gunden boyle olursa ne yapcam bılmıyorum gıdene kadar:)_(

54.4 kıloyummm kızlar:)

masallah canım yaa kutlarım valla :lepi:

Arkadaşlar akşam 6 dan sonra birşey yemiyoruz yaa acaba metabolizma duruyo mu çünkü hesapladım ben burada yemeği yiyorum sonra sabah 9 a kadar bişiy yemiyorum ediyo 15 saat ... Acaba akşam yemeğinden sonra 1 ara öğün daha koysam daha mı iyi çalışır ki???

Fikirlerinizi bekliyorum tartışalım şekerler...:uhm:

Arkadaşlar akşam 6 dan sonra birşey yemiyoruz yaa acaba metabolizma duruyo mu çünkü hesapladım ben burada yemeği yiyorum sonra sabah 9 a kadar bişiy yemiyorum ediyo 15 saat ... Acaba akşam yemeğinden sonra 1 ara öğün daha koysam daha mı iyi çalışır ki???

olabilir cnm;
aksam bitki cayi yaninda bir parca kepek ekmegi ile peynir yiyebilirsin mesela (saat 8 gibi)
yatmadan once de 2-3 kasik yogurt.

kizlar bahsettigim mali musavirlik sinav sonuclari aciklandi;
7 dersten 4 unu vermisim.
cok sevindim,

simdi 3 ders icin calismaya baslicam,
obur sinav martta; 1 ay var.

spor mpor yapamam belki artik; cok ders calismam lazim..

tatlım ben sana diyecektikm valla çok az yiyiyorsun ve gıdaların çeşidi çok az ben daha fazla tüketiyorum sporum daha az 100 gr yada 200 gr veriyorum sen çok sıkı yapıyorsun diyetini işin aslı ben kesinlikle diyet yapamam
ben kuvvetli gıdalar tükettiğimde içimde bir patlama var zannediyorum neşem tavan yapıyor
yanii bu hafta tamam normal tükettim içinde işe yarayan bişey olmayınca çok kötü oldum canım :umursamaz:

kızlar kahvaltıdan sonra ve öğlen yemeği zamanı tartıldım 59 .3

300 gr vermişim çok mutluyum:lepi:
hemde reglimin son günü olmasına rağmenşutarafagittidelikafadulden

Cicim ben sana demiştim zaman uyutuyorsun metabolizmanı, fazla bişey yemene gerek yok azıcık da olsa yemen lazım, bir bisküvi bile olsa ye bence.

cok sevindim,

Tebrikler canım benim de çok çalışmam lazım:(

cok sevindim,

CANIMMM KUTLUYORUM SENİİİİ

Kendim geçmiişim gibi sevindim malum ben de sınavlara çalışıyorum ya hemen moda girdimmmmm

İnşallah cnm çalışan kazanırmış martta da vericen elbet kalanları...opuyorumnanaktan

tatlım ben sana diyecektikm valla çok az yiyiyorsun ve gıdaların çeşidi çok az ben daha fazla tüketiyorum sporum daha az 100 gr yada 200 gr veriyorum sen çok sıkı yapıyorsun diyetini işin aslı ben kesinlikle diyet yapamam
ben kuvvetli gıdalar tükettiğimde içimde bir patlama var zannediyorum neşem tavan yapıyor
yanii bu hafta tamam normal tükettim içinde işe yarayan bişey olmayınca çok kötü oldum canım :umursamaz:

Cicim ben sana demiştim zaman uyutuyorsun metabolizmanı, fazla bişey yemene gerek yok azıcık da olsa yemen lazım, bir bisküvi bile olsa ye bence.

Ama akşam yemeyin diyorlar ben de anlamadım yahuuu iyi yiyeyim o zaman :) bana hava hoş iş yemeye gelince :) galiba uyuyo di mi kızlar ondan veremiyorum doğru dürüsteyvahedigeldismile

Tebrikler canım benim de çok çalışmam lazım:(

cok cok sagol sycllacigim.
birlikte calisalim ..
birlikte ders calisanlar topigi mi acsak :roflol:

evet evet metobolizmayi durdurmamak lazim;
bir de sabah kalkinca kahvalti icin 9 a kadar beklemeden 6 gibi; 1-2 kayisi ceviz yemek lazimmis;
yoksa uyandiktan sonra 2-3 saat ac kalan vucut ilk gelen yiyecegi depo ediyormus..

CANIMMM KUTLUYORUM SENİİİİ

Kendim geçmiişim gibi sevindim malum ben de sınavlara çalışıyorum ya hemen moda girdimmmmm

İnşallah cnm çalışan kazanırmış martta da vericen elbet kalanları...opuyorumnanaktan

canim yaa;
cok tesekkur ederim;

darisi sizlerin sinavlarinizin basina insallahhh:Saruboceq:

Ama akşam yemeyin diyorlar ben de anlamadım yahuuu iyi yiyeyim o zaman :) bana hava hoş iş yemeye gelince :) galiba uyuyo di mi kızlar ondan veremiyorum doğru dürüsteyvahedigeldismile

cnm, fazla kalorisi olmayan seylerle vucudu kandirmamiz, oyalamamiz lazim 2-3 saatte bir..

yoksa savunmaya geciyor vucut; bu bana yiyecek bisey vermiyor; en iyisi ben zor zamanlar icin depo edeym diyor; kiyiya koseye depoluyor ilk yedigin seyi..

a.s

Akşam için de geçerli demek hıh :( boshayallersmile e niye herkes 6-7 den sonra yemeyin bişiy diyo ben de onu anlamadım hem akşam sıvı tüketiyorum acaba aynı görevi görmüyo mu katı besin gibi olmuyo mu sonuçta çalışıyo mide bilmiyorumkismile

Back
X