• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canlarım merhaba lıste birazdan yayınlancak ben sehır degıstırdım ve sıze haber verme olanagım yoktu bu hafta lıstemız gecıkmelı olacak hepınızı opuyorum

sızı nasıl unuturum bebısler

ayyy canım benım o nasıl soz ne olacak olsun gec olsun guc olmasın kaydirigubbakcemile5

ama once kocumuzu secıyım bu haftanın kocu yasemn canım kolay gelsın

Allahım hep bu anı bekledımmmmm kaydirigubbakcemile3 yasemncım yaaa hayırlı ugurlu olsun canım benım opuyorumnanaktan

gecen haftakı kocumuzada cok tşk edıyorum

ben de cok tesekkur eder gozlerınden operım sempatiksalakcinni

merhaba arkadaşlar ben dün tartılamamıştım bugün sabah aç karnına tartıldım ve 57,6 çıktım
çok mutluyum motivasyonum iyice arttı

dün akşam yağsız mantarlı omlet ve salata yedim
1 tane eti cin dayanamadım yedim

9 gibi bir portakal yedim
gün boyuda 1,5 litre su içmişim

sabah kahvaltıdan önce 1 bardak ılık su
1 dilim kepek ekmeği, 3 zeytin, 1 dilim peynir yedim

günaydın kızlar naslsınız
ben de şimdilik diyeti bozan bişey yok ama acıktıkca elma yiyorum o da içimi iyice kemiriyo
birazdan kızımı alıp pazara gideyim diyorum ilk kez birlikte pazara çıkıcaz tek başımıza umarım başarırız
hadi kızlar bugün kaçamak yapmayalım birbirimizi motive edelim az yemeden ve hareket etmeden olmuyo biliyorsunuz.
eğer istediğimiz kiloya ulaşmak istiyorsak bişeylerden vazgeçmek zorundayız
ve biz bunu burda birlikte başarıp başarı öykülerine adımızı yazacağız

bu haftaki koçumuz yasemin76 ya kolay gelsin diyorum.
geçen haftaki koçumuz sensewitch e teşekkür ediyorum.

slm canlarım trufcum valla pek guzel yazmıssın canım benım yaa ben de ogle yemegını yedım ben geldım dıye pıde yaptırmıslar mecburen yedım 2 dılım umarım pek bı sey yoktur ama sabah ekmek yemedım aksam da yemem ekmek falan dengeler sımdı de cayımı yaptım ıcıyorum

elma
lımon
karabıber (asıl calıstıran buymus o yuzden tane karabıberden attım bayaa)
karanfıl
1 kabuk tarcın

pek guzel olmus elıme saglık:)))

Aaaaaaaaa gerçekten miiii ben avuç avuç yerim onu artık :roflol:

haha cok ıyı yaa kaydirigubbakcemile3 valla canım 10 karabıber dıyor ama elıme ne gelırse atıyorum tadını da bozmuyor resmen meyve cayı gıbı bı bardak daha ıctım bu arada :lepi:

ama once kocumuzu secıyım bu haftanın kocu yasemn canım kolay gelsın

aa, hayirdir burcucum,
neden tasindin?

hayirli olsun yeni evin...

biz de tsk ederiz kocumuza;

yasemn, hayirli olsun koclugun.

Ysemincim koçluğun hayırlı olsun canımmmmmm

yasemincim koçluğun hayırlı olsun kuzum. kaydirigubbakcemile5

bu haftaki koçumuz yasemin76 ya kolay gelsin diyorum.
geçen haftaki koçumuz sensewitch e teşekkür ediyorum.

burcucucum çooook teşekkür ederim

sensewitch
koçluğun için çoooook saola.s. tatlım biz yaramazlar seni yorduk birazsempatiksalakcinni

kızlaaaaar çok sağolun umarım çoooook etkili bir hafta geçiririzbayanssulusmile
hepinizi öptüüüüüümŞeniz

bilmiyorumkismileama ben bu hafta yandııım hadi şimdi gelde rahat davran bakalımeyvahedigeldismile

selam kizlar;
bu hafta diyetim kotu gidiyor; hergun bir kacagim var mutlaka :-((

bugun de, sabah yarim kepeklisandwich, yesil cay
ara yapmadim
oglen
yayla corbasi ,
salata

buraya kadar hersey iyi ama arkadasim tatli almis, israr etti bikac catal yedim (yarim porsiyon yemisimdir)

aksama telafi ederim ins.

hastayim spor da yapamiyorum :-(((((((((((

selam kizlar;
bu hafta diyetim kotu gidiyor; hergun bir kacagim var mutlaka :-((

bugun de, sabah yarim kepeklisandwich, yesil cay
ara yapmadim
oglen
yayla corbasi ,
salata

buraya kadar hersey iyi ama arkadasim tatli almis, israr etti bikac catal yedim (yarim porsiyon yemisimdir)

aksama telafi ederim ins.

hastayim spor da yapamiyorum :-(((((((((((

canım burcu görse kızar bu yazdıklarıma ama bana göre iyi zaten kendine yasaklarsan daha fena olur
sizi bilmem ama ben şimdiden söyliyeyim ben kesinlikle sıkı olamam
hasta iken spor pek olmuyor zaten insanı her yeri ağrırken ama yürüyüş harika en iyi ilaç bence çık dışarı çek havayı içine ohhhh 20 dk bile insanın enerjisini yerine getiriyor:lepi:

burcucucum çooook teşekkür ederim

sensewitch
koçluğun için çoooook saola.s. tatlım biz yaramazlar seni yorduk birazsempatiksalakcinni

Ay kıyamam ne demek keyifli olduysa ne mutlu bana :)))

Bu arada ben kaçamak yaptım az önce bi cıs yedin yanında bi cıs ile ama azcık canım çekti ... metabolizma çalışsın diye canımmmmmmmmmm başka niyetim yokk valla
:kedi:

Ay kıyamam ne demek keyifli olduysa ne mutlu bana :)))

Bu arada ben kaçamak yaptım az önce bi cıs yedin yanında bi cıs ile ama azcık canım çekti ... metabolizma çalışsın diye canımmmmmmmmmm başka niyetim yokk valla
:kedi:
tabiki çok keyifli canım ama geçen hafta benim keyfim yoktu
neyseki kendimi topladım biraz boshayallersmile
canım bazı cıslar az tüketildiğinde işe yarar önemli olan neyi ne kadar tükettğimiz bence
kaydirigubbakcemile4

kızlar bende önümüzdeki hafta dr çıkmam lazım neden sürekli halsiz kalıyorum bilmiyorum sürekli vitaminle olmazki yat kalk yoğutmu tüketicem bide bunları çok seven bir insanım sevmesem hadi neyse
yavvv bu dr larda bişey söylemiyor eylül ayında bu sebeb yüzünden gittim o arada düğün hazılıkları vardı tahlillerin hepsi düzgün çıktı çıkma sebebim biraz daha enerjik olmaktı
az bir vitamin eksikliği böyle yaparmı insanı sanki gözlerim içine çekiliyor:sinifsinif:

canım benım gıt tabıı bı neymıs ne degılmıs sorun neymıs ogren bı

ben de bı sey soracagım sımdı dedım olcuyum kac cmım falan dıye nerelerı olcmem gerekecek gobek olcsem o tam karın delıgının ustu mu oluyor sonra bel son ıc bacak bı de kol olctum baska ne kaldı acaba ayyy kalca olcmedım bundan baska ne var acaba?

kızlar bende önümüzdeki hafta dr çıkmam lazım neden sürekli halsiz kalıyorum bilmiyorum sürekli vitaminle olmazki yat kalk yoğutmu tüketicem bide bunları çok seven bir insanım sevmesem hadi neyse
yavvv bu dr larda bişey söylemiyor eylül ayında bu sebeb yüzünden gittim o arada düğün hazılıkları vardı tahlillerin hepsi düzgün çıktı çıkma sebebim biraz daha enerjik olmaktı
az bir vitamin eksikliği böyle yaparmı insanı sanki gözlerim içine çekiliyor:sinifsinif:

Canım kansızlık da olabilir kan değerlerine de baksınlar bende var sürekli oturduğum yerde kafam düşüyo kolum kalkmıyo :umursamaz:

Back
X