• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkes cok zayıfladın dıo bana moralım düzeldiii vallaazemuszemus bugun sabah bı dılım kepek ekmegı lor peynırı oglen yogurt corbası bulgur pılavı ve salata yedım bıras önce muz ve mandalına yedım öle aksam yıcek yerım yok moralım bozukkk bana dua edın kızlarr:(

sevgi anlayamadım canım yiyecek yerim yok derken çokmu toksun yada ackınca çok geç olur ondanmı öylededin

He birde arkadaşlar cahilliğimi hoş görün :utangac:,daha bu topicte yeniyim ondan bilmiyorum: Haftanın koçu ne yapar,ne demek?:uhm:

Yaa ama ben listede yokuummafoldumben bende rejimdeyim 2 gündür ama :sinifsinif: unuttunuz beni
kıyamaam canım
listeleri yapan arkadaş ev taşıma işi varmış o yüzden takip edemedi heralde canım listeleri burcu hayal yapıyor istersen bir hatırlatma msjı at
öptüm canımolumunekankayizsmile

sagolun yaa canlarım benim halletmeye calısyorm takmayacam kafayaa eve gıdıp spor yapıcammm hıncımı spordan cıkarcamzemuszemus

He birde arkadaşlar cahilliğimi hoş görün :utangac:,daha bu topicte yeniyim ondan bilmiyorum: Haftanın koçu ne yapar,ne demek?:uhm:
estağfurullah canım bu haftanın koçu benim düzenleyen ve konntrol eden burcuhayal burcu listeleri kontrol eder cezalar verir ve her hafta bir koç seçer bu haftada beni layık gördü
benimde görevim sizi denetlemek ve bilgilerimizi paylaşarak yardımlaşmak tabiii bu işin içinde yediklerimizi abartırsak
ceza da verebilirim ki ben nasıl ceza veririm düşünmem lazııım
bilmiyorumkismile

sagolun yaa canlarım benim halletmeye calısyorm takmayacam kafayaa eve gıdıp spor yapıcammm hıncımı spordan cıkarcamzemuszemus
tamam tatlım süpersin

bakın ben dans etmeye bayılırımm
spor yapanlar ve dans sevenler varmısınız bu hafta dans haftası ilan ediyorum
müthiş bir kafa temizleme yapıyor
bana sıkıntılarımda en iyi gelen danstır
eşimin gececiliği olmasa ben dansı hiç bırakmm ve çok iyi kilo verdiriyorguclubacismilekaydirigubbakcemile5

bence onu iyi araştır canım kk ilk katıldığımda bir bayan kiloyu yağlardan verdiğini aanlamanın yolunu söylemişti onun söylemesi bizim yanlış yaptığımız bizim kesin su kaybettiğimizi üstüne basa basa vurguladı sempatiksalakcinni:mymeka:şimdi ölçünün nasıl alındığını bilemiyorum :uhm:ama benim o zaman yağlardan verdiğim ortaya çıkmıştı delikafadulden
ooooofff yine çok uzattımbilmiyorumkismile

canım valla olctum her bı yerımı bugun bakacagım ıncelme nasıl oluyor dıye ama karnım bayaa cok cıktı yaa kaydirigubbakcemile umarım yagdan gıdıyordur ınsallah dıyelım sempatiksalakcinni

kıyamaam canım
listeleri yapan arkadaş ev taşıma işi varmış o yüzden takip edemedi heralde canım listeleri burcu hayal yapıyor istersen bir hatırlatma msjı at
öptüm canımolumunekankayizsmile

Tamam canım artık kısmet diğer listeye napalım:a015: teşekkür ederim bende öptüüma.s.
Koçluğunu tebrik ediyorum,kolay gelsin canım

canım valla olctum her bı yerımı bugun bakacagım ıncelme nasıl oluyor dıye ama karnım bayaa cok cıktı yaa kaydirigubbakcemile umarım yagdan gıdıyordur ınsallah dıyelım sempatiksalakcinni

tamam canım kesinlkle yağdan gidiyordur tatlım buna yüzde yüz
inanıyorum:lepi:

Tamam canım artık kısmet diğer listeye napalım:a015: teşekkür ederim bende öptüüma.s.
Koçluğunu tebrik ediyorum,kolay gelsin canım

tamam canım teşekkürler:lepi:

tamam canım kesinlkle yağdan gidiyordur tatlım buna yüzde yüz
inanıyorum:lepi:lepi:

ayy canım ınsallah yaa kaydirigubbakcemile2 bu arada benım gobek delıgımden olctum de pek ıyı seyler cıkmadı cok cıktı sankı normalı kactır kı kızlar bı kacınız yazında bakıyım benımkıne gore nasıl kaydirigubbakcemile

bu arada herkesler nerede yahuu kımsecıkler yazmamıs ıkı secenek var
ya herkes spor yapıyor

ya da herkes kacamak kaydirigubbakcemile3 umarım ılkıdır zemuszemus

tekrar iyi akşamlar arkadaşlara.s bugün yediklerim:
Kahvaltıda 1 simit (allahım ben bi simit manyağıyıııımm) bir dilim peynir ve çay
Arada 1 bardak yeşil çay
Öğleyin, yarım tabak makarna,yarım tabak barbunya
Akşam, 1 tabak mantı :tomato: ve 5-6 kaşık patlıcan salatası

bu kadarcık :sm_confused: ama bende hiiiç spor yok arkadaşlarım yaa.Hiç sevmiyoruummm

tekrar iyi akşamlar arkadaşlara.s bugün yediklerim:
Kahvaltıda 1 simit (allahım ben bi simit manyağıyıııımm) bir dilim peynir ve çay
Arada 1 bardak yeşil çay
Öğleyin, yarım tabak makarna,yarım tabak barbunya
Akşam, 1 tabak mantı :tomato: ve 5-6 kaşık patlıcan salatası

bu kadarcık :sm_confused: ama bende hiiiç spor yok arkadaşlarım yaa.Hiç sevmiyoruummm

canım aman deyım sporsuz olmaz yuruyus kendınce hareket ya da vıdeo neyım bı seyler yap hadı gozunu seveyım sengözlerimebaksanab

canım aman deyım sporsuz olmaz yuruyus kendınce hareket ya da vıdeo neyım bı seyler yap hadı gozunu seveyım sengözlerimebaksanab

ama ben nefret ediyorum spordan:sm_confused: Moralimi bozuyo spor düşüncesi bile. Ama sanırım en kısa zamanda bel hareketlerine başlıcam. Çünkü pantolonlarımın beli çok sıkıyo. Kiloyu sadecce göbek ve belden alıyorum.Sadece bel hareketleri yapsamda kalori yakmazmıyım??

thank-you-01.gif
sensewitch canim cok guzel bi koc oldun cok tsk ederimmm bitanem destegin hersey icinn hayatimmm

Back
X