• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

good-luck-webkinz.gif

yasemencimmm basarilar canimm hayirli ugurlu olsun kocum benimm

canlar annennemdeydim ya dun gece cok kotu gecti gece anneannem kabus gordu bagiriodu bende hemen firladim odasina gideyim uyandirayim dedim sustu seslendimm hafif durttum banamisin demedi bide baktim nefes almio gibi geldi o an nefesim kesildi basimdan asagi kaynar sular dokuldu aramizdan gittigini sandim cunku durtuorum uyanmio isikta kapali los iceri ama nefeste almio gibi geli o kadar kotu oldumki o kisacik anda aklimdan neler gecti sonra daha hizzli durttumm daha hizli seslendim uyandi bi oh cektimki kizlar sonra yatagima yaattim sinirlerim bi bosaldi anlatamam

canlar annennemdeydim ya dun gece cok kotu gecti gece anneannem kabus gordu bagiriodu bende hemen firladim odasina gideyim uyandirayim dedim sustu seslendimm hafif durttum banamisin demedi bide baktim nefes almio gibi geldi o an nefesim kesildi basimdan asagi kaynar sular dokuldu aramizdan gittigini sandim cunku durtuorum uyanmio isikta kapali los iceri ama nefeste almio gibi geli o kadar kotu oldumki o kisacik anda aklimdan neler gecti sonra daha hizzli durttumm daha hizli seslendim uyandi bi oh cektimki kizlar sonra yatagima yaattim sinirlerim bi bosaldi anlatamam

Bitanem ALLAH KORUMUŞ canım bazen insanda öyle nefes kesintileri olurmuş gülüm canım benim geçmiş olsun:1hug:Şeniz

Bitanem ALLAH KORUMUŞ canım bazen insanda öyle nefes kesintileri olurmuş gülüm canım benim geçmiş olsun:1hug:Şeniz

canim o anki korkumu uzuntumu anlatamam hayatim bide durtuorum uyansin diye bi tepki yok inan oldu falan sandim o kadar korktum anlamadim o kisacik andan onun yoklugunu hissettim yani neler gecti neler gozumun onunden allah uzun omur versin tum yaslilarimiza sevdiklerimize gozum dolu yaziom valla gulum

canim o anki korkumu uzuntumu anlatamam hayatim bide durtuorum uyansin diye bi tepki yok inan oldu falan sandim o kadar korktum anlamadim o kisacik andan onun yoklugunu hissettim yani neler gecti neler gozumun onunden allah uzun omur versin tum yaslilarimiza sevdiklerimize gozum dolu yaziom valla gulum
aaah canım amin diyeyim ilk önce sağlıklı ömürler nasip etsin mevlaam
diyecek bir sözde bulamamki böyle şeylerde ben tutulurum resmen

gunaydınn canlar..
aksam corba yedım yarım pıde yedım 200 ip atladım o kadr
bu sabah bı bardak sut ıctım cıktımm kızlarrr

Ay kıyamam aynı şey bana oluyordu beni de anneannem büyüttü onunla beraber uyuduğumuzda hırıltılı uyuyordu ve birdeb hırıltı kesiliyordu ona birşey mi oldu diye nefesini dinlerken uyuyakalıyordum...:Saruboceq:

Kızlar ben de dün yediklerimi yazıyim

önce sabah kahvaltıdan önce küçük boy kırmızı elma üzerine 2 bardak su bi yarım saat 1 saat sonra 2 bardak yeşil çay sonra 1 saat sonra çeyrek gevrek ve yanında 3-4 küp peynir & yeşil çay ve 1 incir (alakasız oldu sabah yemem lazımdı ama işte :utangac:)

Öğlen ne yedim çeyrek gevrek 1 light üçgen peynir ve 20-30 gr cıs

Valla arada kahve içtim galiba sütsüz sade şekersiz

Akşam da ezogelin çorba yarım dl ekmek 2-3 kaşık yoğurt

Eve gittim 8 gibi mor lahana yedim 10-11 gibi çok acıktım 2-3 lokma ekmek attım ağzıma
bi de kahve içtim sanırım akşam o kadar

Dün spor yapamadım su da az içmişim anca 1 lt eder :(

canim benim geldimmm ozleyerekk geldimm hemde bitanemm
canimmcimm bu arada kilo vermissin sislik inmis cok sevindimm bakiyim yarin sabah bende bi tartilcam hayatimm

Hoşgeldin hayatımmm Şeniz Şeniz

Ay canım kıyamam anlayabiliyorum ne hissettiğini ben durup dururken bile gece dinlerim bazen sevdiklerimi. Ama yaşlılar olunca durum daha bir farklı oluyor hayatım, allah sağlıklı uzun ömürler versin anneannene canım :teselli:

Burcucum da hazırlıklar son hız sürüyor çok az kalmış düğüne demek, daha kilo verme tatlım gelinlik üstünden düşmesin sonra:) hihoyyyt Şeniz

Dün yediklerimi yazıyım:

Sabah kahvaltılık gevrek yedim
Öğlen tost yedim 11 gibi
Öğlen 2 gibi köfte yedim
Dışarıdaydım fazla yemek yeme şansım olmadı.
5 gibi 5-6 patetes kızartması yedim
Akşam 23 gibi karnım guruldadı tabi, 2 çubuk kraker, 2 bisküvi, bir avuç da çekirdek yedim.

Böyle saçma bir menüm oldu, tüm gün dışarıda olduğum için:(

canım benım yaa cok gecmıs olsun Allah korusun valla :nazar:

[
aklima gelmisken su icelimm bol bollllll

valla super hatırlatma olmus benım yıne su problemım bas gosterıyorbilmiyorumkismile

Back
X