Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canlar annennemdeydim ya dun gece cok kotu gecti gece anneannem kabus gordu bagiriodu bende hemen firladim odasina gideyim uyandirayim dedim sustu seslendimm hafif durttum banamisin demedi bide baktim nefes almio gibi geldi o an nefesim kesildi basimdan asagi kaynar sular dokuldu aramizdan gittigini sandim cunku durtuorum uyanmio isikta kapali los iceri ama nefeste almio gibi geli o kadar kotu oldumki o kisacik anda aklimdan neler gecti sonra daha hizzli durttumm daha hizli seslendim uyandi bi oh cektimki kizlar sonra yatagima yaattim sinirlerim bi bosaldi anlatamam
Bitanem ALLAH KORUMUŞ canım bazen insanda öyle nefes kesintileri olurmuş gülüm canım benim geçmiş olsun:1hug:Şeniz
:kedi::kedi:çok sağol canım benimmmyerimseniben![]()
yasemencimmm basarilar canimm hayirli ugurlu olsun kocum benimm
aaah canım amin diyeyim ilk önce sağlıklı ömürler nasip etsin mevlaamcanim o anki korkumu uzuntumu anlatamam hayatim bide durtuorum uyansin diye bi tepki yok inan oldu falan sandim o kadar korktum anlamadim o kisacik andan onun yoklugunu hissettim yani neler gecti neler gozumun onunden allah uzun omur versin tum yaslilarimiza sevdiklerimize gozum dolu yaziom valla gulum
aaah canım amin diyeyim ilk önce sağlıklı ömürler nasip etsin mevlaam
diyecek bir sözde bulamamki böyle şeylerde ben tutulurum resmen
sensewitch canim cok guzel bi koc oldun cok tsk ederimmm bitanem destegin hersey icinn hayatimmm![]()
canlar annennemdeydim ya dun gece cok kotu gecti gece anneannem kabus gordu bagiriodu bende hemen firladim odasina gideyim uyandirayim dedim sustu seslendimm hafif durttum banamisin demedi bide baktim nefes almio gibi geldi o an nefesim kesildi basimdan asagi kaynar sular dokuldu aramizdan gittigini sandim cunku durtuorum uyanmio isikta kapali los iceri ama nefeste almio gibi geli o kadar kotu oldumki o kisacik anda aklimdan neler gecti sonra daha hizzli durttumm daha hizli seslendim uyandi bi oh cektimki kizlar sonra yatagima yaattim sinirlerim bi bosaldi anlatamam
canim benim geldimmm ozleyerekk geldimm hemde bitanemm
canimmcimm bu arada kilo vermissin sislik inmis cok sevindimm bakiyim yarin sabah bende bi tartilcam hayatimm
[
aklima gelmisken su icelimm bol bollllll
sensewitch çok sağol tatlım koçluğun için Şeniz