Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benşm belim ince halimdeyken 70 ti ... Belim yok benim :tomato:
canlar ben de yenıden yedıklerımı paylasmak ıstıyorum valla bu boyle olmuyor tamam geldım gectı artık mısafırlık kalmadı yeter yahuu bu carsambaya da az kaldı zaten :))
sabah
annem yıne pogaca neyım yapmıs ondan yarım bı de peynırlı bı sey ondan da 1 tane
cay
ara
1 saat spor :)))
ustune
yesıl cay
sımdı de ocaga koyduk
tarcın
karanfıl
karabıber
1 elma
1 lımon
Canım ben bu tarifin olayını çözemedim, detox içeceği detox zamanında hiç bir şey yemeden kullanılmaz mı, bu şekilde de faydası oluyor mu ki?
Bu arada ben de yediklerimi yazıyım,
kalktığımda 2 ceviz ve bir avuç kuru üzüm yedim.
1.30 saat sonra kahvaltı olarak k flakes yedim( bu beni hiç doyurmuyor ya neyse
Sonra ara olarak yeşil çay içtim.
Canım ben bu tarifin olayını çözemedim, detox içeceği detox zamanında hiç bir şey yemeden kullanılmaz mı, bu şekilde de faydası oluyor mu ki?
canım benım detox ıcecegı dıye gecıyor adı burdan almıstım yıne tarıhı belkı aramaya yazarsan yıne cıkar sırf bu ıcecek olmaz zaten canım ama yıne yemekten once sonra her bı zaman ıcersek bayaa bayaa yararı oluyormus yesıl cay gıbı dıyelım bız bu arada 1 bardak ıctım :))zemuszemus
SENSEwitchcigim canım benım bıldıgım hareketlerdı aslında ama yaptıgım yok sadece en alttakı hareket vıdeolarım da da vardı onu ordan yapardım canım cok saolasın yapayım valla cok guzele benzıyorlar:))
benim de bildigim detoks yaparken, sadece meyve ve sebze sulari icilir; bolca da su;
kati bisey yenmez, pismis bisey de yenmez;
sadece cig meyve sebze sulari,
tabi sadece 2-3 yapilir bu ; maksat vucudu arindirmak;
vucut zararli seylerden temizlendikten sonra normal diyete gecilir.
tabi be bunu hicbirzaman basaramam.
ben bu sabah,
kepekli tost
ara 1 ad ceviz 2 ad findik
ogle;
haslanmis brokoli
light yogurt
sebze corbasi
su an cok acimm
:-((
ben bu sabah,
kepekli tost
ogle;
haslanmis brokoli
light yogurt
sebze corbasi
su an cok acimm
ben bu sabah,
kepekli tost
ogle;
haslanmis brokoli
light yogurt
sebze corbasi
su an cok acimm
henüz çok az yemişsin, ben 4 öğün yedim
kahvaltıda:2dlm kepekli ekmeğe kaşarlı tost,5 zeytin maydonoz ve dereotu,1/2 elma,1çb süt
ara1:1çb süt+1/4 elma
ara2:1çb süt+1/4 elma
öğle: lahana yemeği, mantar sote,2 kaşık yoğurt,1 kase şehriye çorbası
Öğlen kapattım açığı:) Peynirli makarna yedim.
Kıyamam sana pepperciğim bişiy ye etiform falan suntalardan 1-2 tane ye cnm yaa aç kalma öyle
canım çoook acıktıysan sağlıklı bişeyler tüket bence hiç zararı olmaz, yemekten sonra da olsa çok aç hissediyorsam bol lifli meyve ve süt, veya 6-7 badem yanında süt içiyorum, o beni kesiyor. vücudun çok istiyorsa bişeyler yemek zaten ihtiyacı vardır, belki öğle öğünün yeterli gelmedi.azıcık bişeyler atıştır ,ama sağlıklı, vücudunu kandır.
canım sen öğle yemeğinde hiç karbonhidrat almamışsın. onun da etkisi vardır, şekerden başka bir şeyi enerji olarak kullanamaz beyin. beyninin oyunu olmasın bu sanaenerji istiyordur belki.