• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam herkeseeee

sabah 9 gibi bir bardak taze sıkılmış portakal suyu yanında 1-2 lokmalık simit.yedim.... sonra çarşı pazar işlerim hallettim.

saat 11 gibi kahvaltımı yaptım....saat 2 gibide 4-5 tane yaprak sarması yanında yoğurt yedim...

selam herkeseeee

sabah 9 gibi bir bardak taze sıkılmış portakal suyu yanında 1-2 lokmalık simit.yedim.... sonra çarşı pazar işlerim hallettim.

saat 11 gibi kahvaltımı yaptım....saat 2 gibide 4-5 tane yaprak sarması yanında yoğurt yedim...

canım karnın doyuyor mu, miden kazınmıyor mu bu yediklerinle.çok az. meyve suyu yerine meyvenin kendisini yesen daha iyi aslında. meyve suyu çok acıktırır. lifsiz olduğu için kan şekerini hemen yükseltiyor .bu sefer pankreas insülin salgılıyor kan şekerini düşürmek için. dolayısıyla acıkıyorsun.diyetisyen ve doktorların pek tavsiye ettiği bir şey değil.

kizlar light sutle etiform biskuvi aldim geldim..
4 ad. biskuvi ile 200 ml sut icicem simdi..

afiyet olsun canım, benim de ara öğün vaktim geliyor. saatle beslenmeye dikkat ediyorum o zaman az yiyorum, acıkmıyorum. ben de 7 badem,1kuru kayısı,1çb süt içmeyi planlıyorum.gerçi kahvaltıda zeytin yemediğim günler bademle ara öğün yapıyordum ama canım istedi:-)

afiyet olsun canım, benim de ara öğün vaktim geliyor. saatle beslenmeye dikkat ediyorum o zaman az yiyorum, acıkmıyorum. ben de 7 badem,1kuru kayısı,1çb süt içmeyi planlıyorum.gerçi kahvaltıda zeytin yemediğim günler bademle ara öğün yapıyordum ama canım istedi:-)

cnm masallah sen cok bilgilisin beslenme konusunda..

bize de yardimci ol valla nolur,
bildiklerini paylas..
:1hug:

sen 2,3 kg yu ne kadar zamanda verdin canim?

çok yemeseydin canım.makarnada baya bir kalori varmış, diyet yapıyorum diye, mutfak tartısı aldım, makarnaydı, baklagildi, onları yaparken tartıyorum. baklagillri bir günlük yapıyorum, tartarak ihtiyacım kadar. iki avuç makarna neredeyse 200 kalori ediyor, tabi pişmemiş hali. pişince de pek doyurucu olmuyor:-)

Çok fazla yemedim, makarna dünden vardı da akşama yememek için öğlen yedim, akşam da çorba içmeyi düşünüyorum.

cnm masallah sen cok bilgilisin beslenme konusunda..

bize de yardimci ol valla nolur,
bildiklerini paylas..
:1hug:

ben eskiden beri beslenmeme çok dikkat ederim faydalı şeyler tüketmeye çalışırım,bilgisine güvendiğim uzmanların yazılarını takip ederim. nasıl olduysa oldu,aldım şu kiloları, sağlıklı beslenerek de vericem inşallah. benim favorim ibrahim saraçoğlu, büyüyünce öyle olucam inşallah:-) o da kimya profesörü, ben de kimya öğretmeniyim, yüksek lisansımı da yapıyorum.ondan bir hayranlığım var.bir de ailemde şeker, tansiyon, kalp gibi rahatsızlıklar var. haliyle sağlıklı yaşamaya ilgiliyim.şimdiden dikkat edersem kiloya beslenmeye engelleyebilir veya geciktirebilirim diye düşünüyorum bu hastalıkları.

merhaba kızlar haftasonu çok yoğundum fırsat bulup internete giremedim ama çok şükür diyetimi bozacak bişey yapmadım
sadece bir tane çikolata yedim dün öğleden sonra

bugünde sabah 1 bardak ılık su her zamnaki gibi ve yarım dilim kepek ekmeği, 2 zeytin, yarım dilim peynir ve 200 ml süt içtim

öğlen haşlanmış brüksel lahanası yedim yanında 1 dilim kepekli etimek

aralarda ise galeta yiyorum

bakalım bu hafta kilo verecekmiyim

ben eskiden beri beslenmeme çok dikkat ederim faydalı şeyler tüketmeye çalışırım,bilgisine güvendiğim uzmanların yazılarını takip ederim. nasıl olduysa oldu,aldım şu kiloları, sağlıklı beslenerek de vericem inşallah. benim favorim ibrahim saraçoğlu, büyüyünce öyle olucam inşallah:-) o da kimya profesörü, ben de kimya öğretmeniyim, yüksek lisansımı da yapıyorum.ondan bir hayranlığım var.bir de ailemde şeker, tansiyon, kalp gibi rahatsızlıklar var. haliyle sağlıklı yaşamaya ilgiliyim.şimdiden dikkat edersem kiloya beslenmeye engelleyebilir veya geciktirebilirim diye düşünüyorum bu hastalıkları.

masallah canim;
hadi bakalim; idealine kavusursun umarim..

benim de aile de rahatsizliklar cok ve herkes kilolu;
ailenin en zayifi benim; herkes takdir eder beni ailede kilo almiyorum zayifim diye
(ama bu sene ben de aldim ne yazik ki, onu da vericem insallah)
ya ben 55 kiloyum ama cevre de herkes belin kopacal, cop gibisi , inceciksin diyorlar anlamiyorum; bir ben kendime zayif gorunmuyorum herhalde :-((

Kızlar size bir şey sormak istiyorum ben yemeklerde Kanola yağı kullanmaya başladım, biraz araştırdım faydalı geldi, bazı olumsuz yazılara da rastladım. Siz ne çeşit yağ kullanıyorsunuz?

sen 2,3 kg yu ne kadar zamanda verdin canim?

canım ben 2 haftada 3 kilo vermiştim aslında, memlekete gittim 2 hafta, havalarda karlıydı, evden dışarı çıkmadım, her gün akrabalarla birbirimizdeydik, çeşit çeşit hamurişi eşlik etti bize,1 kilodan fazla aldım sonra. kaldığım yerden devam şimdi:-)

ben zeytinyağı ve ayçiçek yağını karıştırıp kullanıyorum tek başına zeytinyağı ile pişirmek iyi değil diye okumustum ama ne kadar doğru bilemiyorum

canım ben 2 haftada 3 kilo vermiştim aslında, memlekete gittim 2 hafta, havalarda karlıydı, evden dışarı çıkmadım, her gün akrabalarla birbirimizdeydik, çeşit çeşit hamurişi eşlik etti bize,1 kilodan fazla aldım sonra. kaldığım yerden devam şimdi:-)

aaa biz seninle aynı kiloyuz hedefimiz de aynı ne güzel:)

Kızlar size bir şey sormak istiyorum ben yemeklerde Kanola yağı kullanmaya başladım, biraz araştırdım faydalı geldi, bazı olumsuz yazılara da rastladım. Siz ne çeşit yağ kullanıyorsunuz?

ayçiçek yağıyla yapıyorum yemeklerimi zaten bir kaşık,iki kaşık koyyorum. soğanı yağda kavurma alışkanlığım yok. yetiyor azıcık yağ. salatalarıma da sızma zeytinyağı kullanırım. yağ konusunda çok seçici değilim,fındık,ceviz, badem yiyorum arada, faydalı yağları onlardan aldığımı düşünüyorum. tadı da önemli kullandığın yağın. damak zevkine uygun bir yağ mı acaba,aromalı mı??

canım karnın doyuyor mu, miden kazınmıyor mu bu yediklerinle.çok az. meyve suyu yerine meyvenin kendisini yesen daha iyi aslında. meyve suyu çok acıktırır. lifsiz olduğu için kan şekerini hemen yükseltiyor .bu sefer pankreas insülin salgılıyor kan şekerini düşürmek için. dolayısıyla acıkıyorsun.diyetisyen ve doktorların pek tavsiye ettiği bir şey değil.

katılıyorum alkisalkisalkis

Süpersinnn :içelim:

ayçiçek yağıyla yapıyorum yemeklerimi zaten bir kaşık,iki kaşık koyyorum. soğanı yağda kavurma alışkanlığım yok. yetiyor azıcık yağ. salatalarıma da sızma zeytinyağı kullanırım. yağ konusunda çok seçici değilim,fındık,ceviz, badem yiyorum arada, faydalı yağları onlardan aldığımı düşünüyorum. tadı da önemli kullandığın yağın. damak zevkine uygun bir yağ mı acaba,aromalı mı??

Ay çiçeği yağı gibi, farkını anlayamadım ben:S Rengi falan da aynı. Kokusunu tadını pek çıkaramadım, salatalara ben de zeytinyağı kullanıyorum, belki salatada tadı anlaşılabilir bilemiyorum. Zeytinyağı gibi çok sağlıklıymış.

Back
X